Rex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa eto, na nekoliko mojih teza si zaključio da sam neobavešten, ostalo si preskočio, ignorisao, odjavio se sa teme za neko vreme. Uopšte ne sumnjam da ćeš sledeći put opet nastupiti kao žrtva koja samo hoće da diskutuje, sa verom da si samo otišao od te diskusije bez odgovora na argumente, već samo odabrao šta ti odgovara, a ostalo ignorisao. Baš kao što sam i govorio, ne samo ja doduše, kako izgleda "dijalog" na ovoj temi. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, Rex said: Pa eto, na nekoliko mojih teza si zaključio da sam neobavešten, ostalo si preskočio, ignorisao, odjavio se sa teme za neko vreme. Uopšte ne sumnjam da ćeš sledeći put opet nastupiti kao žrtva koja samo hoće da diskutuje, sa verom da si samo otišao od te diskusije bez odgovora na argumente, već samo odabrao šta ti odgovara, a ostalo ignorisao. Baš kao što sam i govorio, ne samo ja doduše, kako izgleda "dijalog" na ovoj temi. Isto ovo sam napisala pre par strana... prosto je postao stereotip 11 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: I vecina koja kaze, ajde da pricamo zasto je do toga doslo, zasto je Tramp pobedio, zeli da prica zasto su demokrate lose i cim to ne nadju u postovima idu dalje. 1
Recommended Posts