Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Babaduka said: Gledao sam neke debate gde decko kaze ja sam gej mogu li biti tradicionalista i ako sam gej On kaze moze Ili pricanje oko oruzja gde on drzi svoj stav ali odaje priznanje coveku za njegove stavove ili npr da u americi ne postoji sada race supermacy i da je crna zajednica ta koja koci sebe Ili da dosta fakulteta je skem u smislu sto se previse zaduzis ne dobijas mogucnosti kritickog misljenja Ili protiv je abortusa ali dao bi izuzetke silovanje bolest itd itd, ja se ne slazem sa tim ali razumem stanoviste kada pocinje zivot On je za smrtnu kaznu jer ubica zasluzuje isto sto i ubijeni dok se zna da smrtna kazna ne doprinosi smanjenju izvrsenja dela itd itd Da i kada su sagovornici pristojni on je vrlo pristojan pa u stvari pristojan je i kad devojke u pink kosama i muskarci u haljinama i teskim sminkama vicu Sad oko religije nisam video ni pogledao snimke a necu preko sortsa da donosim zakljucke I da ako je normalna kumunikacija zeleo je da bar nadju neku zajednicku tacku Kazem ne slazem se sa mnogim stavovima ali sam posvetio malo paznje i ne nedeluje mi kao ekstremista Ti si već doneo zaključak, sa ili bez sortsa, kao što sam donela i ja, pa neće faliti ni oko religije koja je bila centar njegovog blebetanja. Kad neko želi da se smrtna kazna prenosi preko TV - i izrazi želju da to i deca gledaju (pa onda u nekom podkastu raspravljaju o uzrastu koji bi to trebalo da gleda!?!!!?) ne može biti umeren. Ko podržava tranpa ne može biti umeren, zapravo, ne podržava, aktivno učestvuje u kampanji, ne može biti umeren. Ima dalje još, naročito deo oko abortusa, verujem da se na forumu to pominjali, ali i tome neki drugi put. Što se pak tiče pristojnosti, stvari mogu da se postava i ovako - ako je ON pristojan i sagovornici su pristojni, niko nije centar univerzuma, osim tranpa, naravno, koji pokazuje sav mogući prostakluk gostujući u UK. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, Helena said: Ti si već doneo zaključak, sa ili bez sortsa, kao što sam donela i ja, pa neće faliti ni oko religije koja je bila centar njegovog blebetanja. Kad neko želi da se smrtna kazna prenosi preko TV - i izrazi želju da to i deca gledaju (pa onda u nekom podkastu raspravljaju o uzrastu koji bi to trebalo da gleda!?!!!?) ne može biti umeren. Ko podržava tranpa ne može biti umeren, zapravo, ne podržava, aktivno učestvuje u kampanji, ne može biti umeren. Ima dalje još, naročito deo oko abortusa, verujem da se na forumu to pominjali, ali i tome neki drugi put. Što se pak tiče pristojnosti, stvari mogu da se postava i ovako - ako je ON pristojan i sagovornici su pristojni, niko nije centar univerzuma, osim tranpa, naravno, koji pokazuje sav mogući prostakluk gostujući u UK. Upravo sam da zavrsim sa gledanjem (doduse vise sam slusala) debata u Kembridzu. Pocela sam tako sto mi je iskocila ona devojka koja je debatovala i pricala o toj debati, pa sam se zainteresovala. Naisla sam naravno i na neke druge podkaste koji deo po deo objasnjavaju zasto ga je razvalila i koliko je suplje to sto zastupa, tj. to sto govori... a evo i cele debate. Ovi u Kembridzu su ga razvalili. On prica o medicini, ekonomiji, porodici, edukaciji... sve cega se dotakao i sve na kraju moze da se svede u receniu 'religija kaze sta je moralno' i tacka, a religija i biblija je ono kako on to tumaci. Znanje 0, demagogija 100 sa sve upakovanim frazetinama koje bi trebalo da ga obeleze kao intelektualca. Totalno suplja prica na koju su milioni naseli jer nisu u stanju da procesuiraju nista sto cuju i vide bez da im neko to sazvace. Naravno, on je na svom podkastu nazvao klip sa devojkom "Charlie Kirk SHUTS DOWN Feminist Talking Points 🔥 | Debate Compilation" i to sve ciljano, jer njegovim sledbenicima je dovoljno da vide naslov i da to pretvore u neku 'borbu' protiv feminista, liberala... a ustvari od izrecenog nisu nista (NISTA!) razumeli.
ters Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Helena said: Ko podržava tranpa ne može biti umeren, zapravo, ne podržava, aktivno učestvuje u kampanji, ne može biti umeren. Da, oni koji podrzavaju Trampa radi porodicnih vrijednosti koje on promovise su umjereni...
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 hours ago, Babaduka said: I da ako je normalna kumunikacija zeleo je da bar nadju neku zajednicku tacku Kazem ne slazem se sa mnogim stavovima ali sam posvetio malo paznje i ne nedeluje mi kao ekstremista I ne mora niko da se slaze sa njegovim stavovima, zato je I vodio debate, bio je prvi na Newsomovom podcastu, jer "dialog treba da postoji". Ni ja se ne slazem recimo sa njegovim stavovima o abortusu, ali smatram da ima pravo da zagovara svoju poziciju. Niko ne zasluzuje da bude ubijen zbog svog misljenja, a definitivno je odvratno radovati se politickom ubistvu zbog necijeg misljenja. 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Jos bolja je analogija, kad ovens i taker moraju da pricaju protiv onog sto se radi u njihovim krugovima dokle je doslo Jednako cenim njihovo misljenje, sa leve I sa desne strane, ali vidim da si spremna da im se divis kad govore nesto sto ti godi... Ovens je jos I imala neke razumne stavove, do celog debakla sa Kanyom ... gde je popila cool aid. Tacker radi sve za klikove, ali eto, tebi je to sad razumno 😀 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ali nista ti ne brini, sad kad eliminisu sve zive, bices jos uspesnija, moci ces da natrljavas na nos masi u srbiji svoje 'bogatstvo' i 'uspeh' jedino sto neces videti da si duboko u mulju onog sto je ostalo, a ne na toj toliko zeljnoj povrsíni. 😂 Ti Baby kontas da me uopste ne znas, i da samo projektujes "natrljavanje" nekome uspeha? Nemas vise argumenata za promenu vetra u slobodi govora, pa ces da probas da mi podmeces neke licne napade. Znas koliko me brine misljenje "mase u Srbiji", jednako kao i tvoje misljenje.... 5 hours ago, Smrtokapa said: Pljušte otkazi i prave se spiskovi nepodobnih koji su napisali ili izgovorili nešto neprikladno povodom Kirkove smrti? Veliki borci za slobodu govora su se zapravo zalagali samo za sopstvenu slobodu govora? Veoma sam iznenađen. Kultura otkazivanja se vraća na desnu stranu političkog spektra, gde i prirodno pripada. Njena demokratizacija je bila kratkoročni trend. Ako ne branis slobodu govora za nekog ko ti se ne svidja, nemoj sada da se probudis I kukas kako eto to neko ne radi za one koji ti odgovaraju. Budite dosledni, meni se ipak cini da su svi ti late night talk shows, prosto izgubili gledanost, videli smo sa Kolberom da je gubio 40 mill godisnje. Ni u kom slucaju ne podrzavam da se neko ucutkava jer nam se ne svidja sta prica. Neukusno jeste bilo, ali nije razlog za otpustanje....ali....privatna firma, ako im je pravio profit sigurno ga ne bi skidali. On nema "pravo" na milionsku platu, ako nema gledanost. Mislim da niste primetili da su "normies" napustili odredjene medije. Ljudi u Evropi prate samo delic onog sto se desava u USA, pa im nije jasno da internet nije ogledalo misljenja. Vise ljudi ovde je navelo da nema pojma ko je Kirk, I svoje misljenje su dobili od "svojih" medija, I "svojih" istomisljenika.
Recommended Posts