Igor_ Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Dal se makar malo uplasio ovaj nas, sto mu ode drugar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Plaču na TVCG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Oce li biti minut cutanja u United media, zna li se sta? Edited April 2, 2023 by Profesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 CDT je Milov, biće to bolje za Jakova. CEMI je pouzdaniji, ali pukao im sajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Što se tiče Milatovićevog četništva, maloprije u studiju TV vijesti Milka Tadić-Mijović i Džemal Perović samo što nisu isukali levore da potroše po šaržer od sreće. To dvoje ljudi su crnogorski suverenisti od 1991., jedni od šačice ljudi koji su se tada usudili naglas da kažu oprosti nam, Dubrovniče. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Bice zanimljivo slusati plakanje ovih nasih analiticara sa Happyja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Potpuno ocekivano. Cak i razlika meni licno ocekivana, bilo je jasno da Milo nema gdje navuc vise od par procenata. DPS bi na parlamentarnim trebao dozivjeti jos dodatni pad, nadajmo se da ce se glasovi preliti za ES, Demokrate i URA-u u dovoljnoj mjeri da se vlada formira i bez DF-a i DPS-a. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Mene happy radi isto ko autotune muzika, čim čujem izaziva mi fizičku bol. Bravo za gradjane Crne Gore! Jedan diktator manje...kud ćeš većeg razloga za slavlje. Na Jakovu je da se dokaže sad i želim mu svu sreću. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Čanka, Koraća, Biserko s jedne strane, te ove opskurne desničare sa druge, ne treba više pitati ni gde je najbolji krompir na Kalenić pijaci ako je neka od tezgi konzument usluga Bebe Popovića. Ova pobeda Milatovića od regionalnog je značaja kako bi se sve te aveti prošlosti, koje su neretko započinjale karijere još u doba Hladnog rata, brže sklonile sa političke scene, koju su ukaljali, zamastili i deformisali do njenog sadašnjeg nakaznog oblika. Edited April 2, 2023 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Glavni utisak mi je koliko ga je samo razvalio u Podgorici. Demoliranje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 DF je od ovog Mandića ? Hm....msm da će biti deo vlade, ali ipak treba sačekati izbore. Ono što je najbitnije, ovo poslednje lice Mila Đukanovića je otišlo u penziju. Ko zna, možda ga izaberu za Ministra Saobraćaja....ima iskustva sa prekomorskim saobraćajem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Potpuno ocekivano. Cak i razlika meni licno ocekivana, bilo je jasno da Milo nema gdje navuc vise od par procenata. DPS bi na parlamentarnim trebao dozivjeti jos dodatni pad, nadajmo se da ce se glasovi preliti za ES, Demokrate i URA-u u dovoljnoj mjeri da se vlada formira i bez DF-a i DPS-a. Ja se iskreno nadam da će se dio DPS-ovih glasača preliti URA-i, Dritan jeste žestoko podbacio u odnosu na očekivanja, ali je za Crnu Goru bolje da jedan takav političar i jedan takav pokret očuvaju status parlamentarne stranke. Iz DPS-a se niko ne obraća novinarima, na kraju će te junačine opet da isture mučenu Nelu Savković (priglupa sestra mog bivšeg školskog druga, potajno zaljubljena u Mila, jedna dosta tužna priča) kao i 30. avgusta 2020. Milatović u Podgorici uzeo 68%, više nego duplirao Mila 😮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 TV EMISIJA RTCG "A ja krijem svoje suze, ja ih krijem, one padaju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Milo ni u Baru nije uzeo 50%. Milatović dvotrećinski u Podgorici. Edited April 2, 2023 by erwin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Hoće li se zagrcnuti jagnjetinom ili već prave plan kako da prelete kod Jakova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Mislim da je URA mrtva. DF ima stabilno biračko tijelo. ES najviše raste na konto DPS-a, Demokrata i URA-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Cestitke gradjanima Crne Gore! 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Nek je sa srećom i da svaka sledeća vlast bude smenjiva na izborima. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Bravo braćo i sestre u Crnoj Gori, ovo je dan za pamćenje [emoji106]Sent from stolen SM-N9860 using controlled FACT 200 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Da samo kažem da se nadam da niko neće prestići mila u trajanju mandata. Političare treba menjati na izborima i nekim zakonom ograničiti da ne mogu duže od 10 godina biti na vlasti. I da pohvalim svest građana koji nisu u pokretu Evropa Sad ali su masovno izašli na izbore da konačno oteraju diktatora. Nisu gledali isključivo svoje stranačke interese i izmišljali opravdanja zašto neće na glasanje. Edited April 2, 2023 by Perkos2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Ali skicanje Milovih svedoka na twiteru neprocenjivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 6 minutes ago, Perkos2 said: Da samo kažem da se nadam da niko neće prestići mila u trajanju mandata. Političare treba menjati na izborima i nekim zakonom ograničiti da ne mogu duže od 10 godina biti na vlasti. I da pohvalim svest građana koji nisu u pokretu Evropa Sad ali su masovno izašli na izbore da konačno oteraju diktatora. Nisu gledali isključivo svoje stranačke interese i izmišljali opravdanja zašto neće na glasanje. Pa kao u USA, dva mandata maksimum, pa onda u penziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 hour ago, Sector said: Ode smradina u istoriju a nadam se i u Spuž ubrzo. Nema od toga ništa, nažalost. Predugo je taj krao i preveliko bogatstvo stekao. S tim bogatstvom dodju i jaki kontakti u elitnim krugovima po svetu, iz kojih če doči naredjenje da se malo spusti gas oko te priče, ako bude potrebno. Ali eto, ja najsrečniji ako grešim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts