Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/16/2024 in all areas

  1. Moram da pohvalim predsednika Čovića što je u klubu uspostavio izuzetno kvalitetnu, profesionalnu i efikasnu skauting službu za praćenje podkasta, portala, medija, društvenih mreža... Vidi se da se tu radi sjajan posao, da je tržište u potpunosti pokriveno, da se sve pažljivo filtrira i selektira po prioritetima, te da je naš predsednik uvek odlično pripremljen i spreman na sve to da odgovori u retkim prilikama kada ga neki medij pozove u goste. Neki maliciozni forumaš, ili još gore podkaster bi se možda zapitao gde bi nam kraj bio da toliko truda i pažnje ulažemo u skauting i praćenje igrača, al' taj sigurno nikada nije vodio klub i ne zna šta je najvažnije za funkcionisanje istog, tako da bi mu bolje bilo da ćuti... da ne bi u sledećem gostovanju gospodina Čovića i on dobio odgovor i sve što ide uz to.
    46 points
  2. Kaze placeni su bili ovi sto vicu protiv uprave 😅
    42 points
  3. Izmedju ostalog kod Edina i Koleta , Nebojsa je prognozirao pobednike Play in turnira …. I dao prednost Bakoniji i Efesu. Pa vi placenici nastavite da sumnjate u strucnost uprave
    26 points
  4. Dusko: Hocu Lazarevica, Mitra i Dedu na 4. Covic: Ama covece uzmi Dejvisa, Monekea i Bjelicu. Dusko: Ne, ne... Covic: Insistiram. Dusko: Nema smisla, stranci su to, ovi ipak nasi, uzece ih drugi, uzece ih nasi biti nece! Covic: U redu, trener je taj koji odlucuje u ovom klubu.
    22 points
  5. Najjace kad je pitao Edina i Koleta " ako nije Dusko dovodio igrace, ko je taj koji dovodi? Evo recite" 🤣
    21 points
  6. Kada bi sada morao odlučiti da li da Čović ode ili ostane na znam šta bi izabrao,čak mislim prije opciju da ostane. Ne znam za vas,ali ja se dobro sjećam perioda prije 2013-14,kako nam je bilo i šta smo preživljavali. Živio sam za dana kada ćemo dobiti Vujoševića,a iz godine u godinu isti scenario,s tim da smo padali sve više,do toga da se borimo za opstanak u aba ligi.Slušao sam njegove prozivke,tipa "dzaba vam novci moji sinovci" a koji novci pitam se..da li mu je retorika tih godina bila slična Čovićevoj,stalno nas nešto čačkao..ali on je kod njih bio bog..Koliko godina smo bili kk sledeća sezona,ali sam svako ljeto pratio to sastavljanje ekipe,gledao jou tube snimke,radovao se Larry O'Bannonu,nadao se,a realno šanse su nam bile nikakve.. I onda dodje ta godina,to polu finale aba lige,meni najdraža serija u životu,nakon 1:1 opet ismijavanja,i onda dva gostovanja koja ću do kraja života pamtiti.. Što se tiče našeg učešća u euroligi,imali smo taj top 8,onda prvu sezonu u novom formatu za malo,baš nismo imali sreće,ne znam da li nam se zadnjih 5-6 kola ijedan rezultat poklopio..Tad da smo ušli to bi se predstavilo kao normalna stvar,još su i Rusi bili,a pogledajte euforiju sa druge strane zbog prošlosezonskog top 8,kao da su osvojili a garantujem da im je budzet bio bar duplo veći nego naš tad. Da li je bilo realno da ovih sezona udjemo u top 8 u novom format sa budzetima koje smo imali?Prošle sezone smo tek dobili veći budzet,valjda da nas izjednače sa komšijama ali ne od početka,pa i bez obzira na to da Kampaco nije imao zabranu bili bi u 8 sigurno. Ova sezona jeste neuspjeh i tu nema opravdanja što se tiče evrolige,ali ako osvojimo abu, kup i kls ne može se reći da je baš toliko neuspješna sezona.
    19 points
  7. - Duško Ivanović je kriv za selekciju jer je birao Tobija pre Brendona Dejvisa, nije hteo Hauarda, nije hteo Monekea - Sferopulos je kriv za Smarta, Gilespija i Tompkinsa i jer nije hteo Mozesa Rajta - Zoran Savić je kriv za to što Topić prošle sezone nije mogao da bude registrovan za FMP, a malo je kriv i Duško Ivanović koji ga je vodio u Valensiju i rekao da će igrati, a nije igrao - Za manjak kontinuiteta na klupi je kriv Radonjić koji je otišao u PAO... a i setite se gde smo bili 2011. i vidite koliko smo trofeja osvojili (23) - Za smenu Alimpijevića je kriv Lesor koji je promašio zicer u Podgorici i tako mu učinio veliku nepravdu, a on je naš najperspektivniji trener i da smo mogli vratili bi ga kada je smenjen Ivanović, jer on nema poverenja u strane trenere - Za smenu Saše Obradovića je kriva korona, jer nismo imali publiku u hali - Za povredu Topića je kriva Mega jer ga je preopteretila - Za UPRAVA NAPOLJE su krivi mediokriteti koji dolaze na utakmice da leče svoje frustracije, al' to njega ne dotiče - Za priče da je ovo najslabiji draft u poslednjih par godina su krivi mediji, a to se priča jer je Topić projektovan kao visoki pik i još dvojica evropskih igrača, jer kog je to mladog igrača Amerika proizvela recite vi meni Zaista dosta kvalitetno i sadržajno gostovanje gospodina Čovića, ja nakon svih ovih činjenica i argumenata koje je izneo mogu samo da mu pružim punu podršku, a mrziteljima, pljuvačima, medijima i ostalim podkasterima mogu samo da poručim... da ako umeju bolje neka dođu oni da vode Zvezdu. A neće doći jer su sisice.
    19 points
  8. Hvala Edinu i Koletu što su gostovali u emisiji.
    19 points
  9. 17 points
  10. Auuuu al je zabrazdio... Vucic da mu pozavidi na retorici.
    17 points
  11. Protiv Mege ili na potencijalnoj majstorici treba jos glasnije pozdravljati coravog udbasa i njegovu svitu
    17 points
  12. Jbt, 'ladno sam zaboravio: - Za to što se u sezoni 2016/17 nismo plasirali u plejof EL je kriv Fenerbahče koji nije dobio Darušafaku... A trener Fenerbahčea je tada bio Željko Obradović - kraj citata.
    16 points
  13. Ako su svi treneri pogrešili u selekciji, trebalo bi ga pitati ko je taj koji je pogrešio u selekciji trenera?
    15 points
  14. Dotaklo ga je itekako,bas mu se vidi Ljudi placaju sezonske i obicne karte da gledaju ovaj cirkus? Sram te bilo
    15 points
  15. "Za sav neuspeh KK Crvena Zvezde od juče snosice oni koji su vikali uprava napolje"🤣🤣🤣 kaze Covic 😄
    15 points
  16. Oglasio se i popularni "Deda" kaže da je iznenađen neprijatno skandiranjem protiv uprave. Pa normalno da je neprijatno iznenađen, srušila mu se idila. Gde još ima da ne igraš ništa, da si inferioran u svakom pogledu ( šut,skok,trčanje, snaga) a primaš ogromnu platu, i igraš euroligu. Pa samo kod covica . Dirnut osinjak. Klasičan trut .
    14 points
  17. Daleko bilo da postoji reč kojom bi se bilo šta što Čović u najvećem delu svoje političko poslovne karije radi moglo opravdati. U Zvezdi svaka čast na uspesima i trofejima i prekidu 13 godina onakve dominacije komšija. I tu se priča završava. Gmaz mora da ode. Na leto. Još jedna sezona, ovakva ili slična, vratiće klub na 2011. Što možda i jeste ideja, ko zna, posle mene potop. Samo nemojte da potežemo Lesora kao argument za bilo kakvu diskusiju, pliz. Dečko je sebe svojim debilnim ponašanjem apsolutno izbrisao sa spiska osoba sa kojima se može diskutovati.
    14 points
  18. Ovo sto je prozvao grupom placenika, prozvao je sve nas. I jebem mu mater zbog toga.
    14 points
  19. Sjećamo se svi. A ako nastavimo ovim putem, ima da osetimo te stvari na svojoj koži ponovno. Ja sam ranije apsolutno bio za Čovića. Kako tako, izvukao je klub iz ambisa i kao funkcioner bio neuporedivo bolji od raznoraznih secikesa koje su nam se motale po sportskom društvu u godinama pre toga. Ali mi je isto tako bilo jasno, da ko od mača živi, od mača i umire. I da če kad tad, Čovićev način rada da nam se backfire-uje u facu. I upravo to se dešava sad. Dobar je bio za stabilizaciju kluba, a jasno je postalo da za nešto više nema kapacitet. Čak i uz izdašnu financijsku pomoč države, kakvu imamo zadnjih par godina. Glavni razlog tome je verovatno što misli da je najpametniji i ne podnosi da neko drugi uzme zasluge umesto njega. Tako je potonuo FMP, jer je (po pričama ljudi) rasterao sposobne ljude oko sebe i instalirao poslušnike. A isto to se desilo i u KKCZ. Neka mi navijači New England Patriotsa oproste ovo poređenje, jer je i meni jasno da je preterano, ali ipak vidim neke sličnosti. Velika večina njegovih uspeha je vezana za Dejana Radonjića, kao što su Bellichickovi za Toma Bradya. Obojica su mislili da mogu bez tih ključnih ljudi, ali se na kraju pokazalo da su se prevarili.
    14 points
  20. Sinoć se upravo tako i desilo, sa tim što se stidljivo čulo prvi put jednom početkom poslednje četvrtine - dakle pružena je maksimalna podrška ekipi kada su najzad pokazali želju i počeli da stižu rezultat, vršen pritisak tokom tog perioda na protivnika i onda odmah nakon promašenog šuta Bogavca i poslednjeg zvižduka zapevano mnogo jače UPRAVA NAPOLJE.
    14 points
  21. Bankrotirace jer Kornet naplacuje po napisanoj reci!
    14 points
  22. Koji to predsednik na svetu u momentu kada mu tim igra za titulu, lagano izjavi da je trener doveden jer nije bilo boljeg izbora? Razmislja li iko u ovom klubu o bilo cemu logicnom i razumnom, osim ko je sta rekao u podkastima i napisao u tabloidima? Moze li jedan razgovor da prodje da covek ne trazi neprijatelja u trenerima, KKP, sudijama, udba, CIA.... ? Nadao sam se da jedan mesec dok traje borba za pehar mozemo da budemo normalan klub, ocigledno nam je i premija.
    13 points
  23. Alimpijevic je, znajuci razne price za njega, em prevrtljiv covek, em neko ko glumi autoritet, a nema ni karakter, ni znanje da to potkrepi. Ovde su ga brzo procitali ovi stariji i apsolutno ih nije zanimalo sta je imao da im kaze, a on je to hendlovao izdrkavanjem na mladje. Atmosfera je te godine bas bila losa, bilo je i nekoliko tuca izmedju igraca na treningu, pa i konflikata sa njim (Pero Antic). Takodje je direktno oterao onog plavog cuperka Enisa, tvrdeci da je ovaj odbio da napravi faul, na toj poslednjoj utakmici protiv Buducnosti, kada mu je ovaj to trazio, te da je valjda na svoju ruku sutnuo neku trojku, a akcija je bila drugacije nacrtana. Nije imao puno svedoka da podrze tu pricu, a i Enis je tvrdio da se to nije desilo. Time je u sustini prebacio krivicu na drugog i nacrtao put svom jako dobrom prijatelju Filipu Covicu da se vrati u Zvezdu. Ne sumnjam da je napredovao u Turskoj, ali mi smo kod njega delovali kao busan kurton, gde smo na gostovanjima gubili utakmice u prvih 5 minuta, slicno kao i sad kod Sferopulosa. Takodje, tamo je vodio dva underdoga u smislu da ni ta situacija ne moze da se poredi sa ovom gde on treba nesto da osvoji. Ne znam dal covek ima jedan trofej u svojoj karijeri, ali eto, domaci je, verovatno je to kljucno u selekciji.
    12 points
  24. Da li sam jedini kojima ova dvojica uopste nisu smesna
    12 points
  25. 12 points
  26. Botovi po tviteru su poceli da pisu da zavrsavamo Larkina. Sta ucini jedno Uprava napolje
    12 points
  27. Bas jadna i providna izjava Davidovca, u skladu sa sezonom koju nam je priredio
    11 points
  28. Zato Čočo naglašava prvo Čović da odleti a onda možemo o svemu. Sve dok je on tu nema zdrave priče. U nekoj mojoj mašti Zvezda je bez Čovića i njegovih poltrona, na klupi je Saša Obradović a sportski direktor Milan Tomić. Čekam vas da ostvarim jedan davni san. ❤️
    11 points
  29. N.Č. je jedan ološ i kancerčina Zvezde koji mi je ogadio praćenje kluba do te mjere da sam batalio gledanje. Mijenja trenere kao čarape, miješa im se u selekciju ali sve i jednom, gomila domaće mediokritete i povratnike iz godine u godinu, nema trenera ni stranog igrača sa kojim se rastao na normalan način sem eventualno Đenke i Zirbesa, crta mete normalnim i razumnim navijačima koji su nezadovoljnim njegovim brlogom, krivi sve druge za svoje svinjarije svake sezone itd itd. Mi smo bukvalno u situaciji da sad neki pijani milioner uleti sa ogromnim parama, ne bismo ništa uradili jer ozbiljni igrači i treneri neće da rade kod ove budaletine. Danas da ode trebale bi nam godine hemoterapije da se oporavimo od njega i njegove zaostavštine.
    11 points
  30. Ove će biti teško pobediti dva puta na turniru, moraćemo da tankujemo u grupi.
    11 points
  31. Да ли се стварно поставља питање везано за Стефана Јовића, да ли сте ви гледали СП? Дечко је геније који друге играче чини бољим, добар дефанзивац и дугогодишњи репрезентативац, једини уз Богдана учествовао у све 4 медаље од 2014. Летос је могао бити први плеј, а најбоље да сад није у стању бити бек ап Васи.
    11 points
  32. Jes bio zver Blake ali i najbolji pokazatelj kako brzo propadaju te atlete kad ih eksplozivnost napusti. Čak je i probao neki pravolinijski šut da razvije i generalno je imao solidan osećaj za igru. Takođe je bio dosta loš defanzivac za tako monstruoznog atletu. Na kraju korektna karijera ali bih ipak rekao da je ispao malo i underachiever.
    10 points
  33. Domaca osnova je kancer ove ekipe ove sezone. Imam samo toliko kazem predvodjeni Nedovicem i Mitrovicem O Covicu i Dozetu ne treba trositi reci dva teska smrada
    10 points
  34. Pa i meni sad da dođe neka firma i ponudi platu 3x veću nego što zaslužujem gde više nigde i nikad te pare neću videti, biću prvi koji ću braniti poslodavca. Sve dok je tog poslodavca i meni će mastan brk biti. Odmah su se upecali oni koji znaju kako stoje stvari.
    10 points
  35. Od svih izjava, sve sve, ali da ti kažeš da si doveo Sferopulosa jer Alimpijevic nije mogao da izadje iz ugovora, ili kako je već to sročio, u trenutku kad se ekipa ipak bori za ABA ligu, nadrealno. No, ne bi me ni iznenadilo da je već dogovorio smenu trenera, pa mu i ide u prilog i da puknemo od Grobara.
    10 points
  36. Slazem se, treba sacekati sa teranjem Čovića i uprave dok se ne zavrsi sezona. Onda takodje treba sačekati jer ne ide da teramo upravu a prelazni rok je u toku, pa ko ce da dodje u klub bez uprave?? Ko da im da ugovor.. Posle toga sacekati, ipak moze lose da utice na moral ako se Čović smeni bas na pocetku sezone a mozda se novoj upravi nece svideti trener. Posle toga nikako ne bi trebalo jer je sezona na polovini a kad je vec zamešao čorbu neka je i pripremi do kraja. Posle toga ne jer nije trenutak pred kraj sezone, da se nekako istera sezona pa ce se vidi. Za dalje, procitati opet ceo post.
    10 points
  37. Stefan Jovic je u reprezentaciji daleko korisniji igrac od Micica. Meni je Micic reprezentativni bezveznjak koji nas uveke ukopa na takmicenjima. Stefan je starter na kecu, to se valjda podrazumeva. Ne mora Topic da igra velike minute ali treba da ide na OI, on nam je najveca perspektiva na kecu i treba da oseti veliko takmicenje.
    10 points
  38. Juče nam uvale neke ljude, da li su plaćeni ili ne ili imaju emotivni naboj bez aritmije, da viču uprava napolje. Nisu nas birali, neće nas terati napolje. Drugo, gde da izađemo napolje, nek dođu dole i objasne nam kuda da izađemo? Naslušali smo se i nagledali tih priča - reči su prvog čoveka Zvezde. Ćovke gospodar reci. Covke Blagousti. Da se podsetimo i ovog bisera: Mi snosimo najveću odgovornost. Veliki broj utakmica smo izgubili na neobičan način. Košmarna sezona, ali se mi još uvek držimo u okvirima ciljeva koje smo zacrtali. Osvojili smo jedan, pred nama su još dva trofeja. Nikad se nismo 'palili' na fajnal-ejt. Laici u formi ološa pozicionirani u košarci nam pripisuju rekreativna takmičenja i da Zvezda ima ne znam koliko para. Sve što je probano na nama ove godine smo dobro izdržali - istakao je Čović u jutarnjem programu na televiziji RTS krajem marta. Prejako.
    9 points
  39. Toliko utakmica ove sezone kada je bilo prilike da se tera Covic izabran je najgori moguci trenutak. Sto nisu vikali protiv Olimpijakosa, Pao, Makabija, Studentskog centra pre dve nedelje? Sta kao tad nije smetala uprava a sad smeta? Sad kad su najbitnije utakmice i finale sezone treba pruziti podrsku ekipi da se osvoji sta se moze osvojiti a onda nakon poslednjeg zvizduka da grmi cela hala COVICU ODLAZI. Ovako samo sebi pravimo medvedju uslugu. Sta god ko mislio zesca je glupost ono sto se sinoc desilo. Bas u pogresno vreme...
    9 points
  40. Jesu li pitali Tecu ko je selektovao Bjelicu i Davidovca, napravivsi na taj nacin ogroman krater na poziciji krilnog centra, gde smo bili najgori u celoj EL. Mada i ja svasta pitam, kriv je zli Bjelopoljac sto posto jer nije hteo Monekea.
    9 points
  41. Baš je trebalo i treba i na sledećoj. Po ceni ABA lige. Dosta nas je pravio budalama. Još treba da osvoji pa da se busa u grudi pored svih bezobrazluka i odnosu prema vernim navijačima. Ti koji mu pevaju su kupili sezonske letos kad mnogi nisu. Da nije tih sezonskih sad bi u Areni bilo 200 ljudi. Možda ga nećemo oterati ali neka mu mač stoji nad glavom svakog dana i neka se toga seti kad nastavi sa seoskim poslovanjem i bezobrazlukom.
    8 points
  42. Natrpati tim sa polovnjacima i potpuno nekompatabilnim igracima i onda reci treneru u decembru dovedi sad trojicu, naravno za male pare, jer smo se predhodno ispucali preko svake mere na domace poluprosecne igrace i obavezno da ti pojacanja budu top. Nece to tako da ide i sve je vec vidjeno. Ne vidim da Covic ima vise sta da izbaci iz rukava. Svi trikovi su mu vec vidjeni i procitani. Prosla godina mu je bila poslednji voz da ode kao legenda, ova da ode upamcen po dobru, a sve preko toga ce biti kao kamen oko vrata kojeg smo se jedva rastosiljali.
    8 points
×
×
  • Create New...