Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/22/2024 in Posts

  1. Putinovci rovare u Srbiji već duže vreme. Siguran sam da su iza ubistva Ðinđića i da je Vučić njihov. Ne briga Ruse za nas, nego hoće da imaju svoje marionete na Balkanu - seti se samo kako su Srbiju izdali i okrenuli se ka Bugarskoj u 19-om veku. Ako ćemo da gledamo ko su najveći imperijalci tokom 20-og veka, teško je reći da to nisu bili Rusi.
    7 points
  2. Još jedan od dokaza da su ovde navijačke grupe deo sistematm ^ Da ne trolujem i pre svega ne vređam tanana osećanja kolega sportista na pdf fudbal...Ja volim sport i volim fudbal. Međutim,bruka i sramota je što smo rado pristali da odigramo utakmicu protiv države sa kojom niko neće da ima posla..niko normalan makar. Klasičan primer guranja prsta u oko moćnijima. Provokacija jačih. Pa kad se dobije po pičci,sledi plač,kuka i dreka. Već viđeno. Ovaj put imamo sreću što su UEFA I FIFA debelo korumpirane organizacije,a na čelu prve je balkanizirani Slovenac i ortak neimara Dekija Stankovića,pa nećemo snositi konsekvence. Inače,EURO bi trebali gledati na telki,a fudbal igrati po raznim Sibirima i Kamčatkama. I kukati na nepravdu. Ovo je još jedno pišanje Srbije po Ukrajini koja nam nikada ničim ništa loše nije učinila. Navikli Srbi na sedenje na dve stolice,a ne razumeju da se ne može biti i na strani agresora i na strani žrtve.
    7 points
  3. Zanimljivo kako vas vise pogadja teroristicki napad u Moskvi od 25 mjeseci neprestanog teroristickog divljanja putaljskih hordi po Ukrajini.
    5 points
  4. Vazno je sprdati se, iako je neduzan narod poginuo. Hoce li sada kaciti po drustvenim mrezama Pray for Moscow ili je to rezervisano samo za druge.
    5 points
  5. Jos ce ispast da su rahmetli Moskvom zarobljeni NATO generali u podmornicama uz koordinaciju sa pticama specijaliziranim za nosenje virusa koji napada iskljucivo ruski gen organizovali teroristicki napad.
    5 points
  6. Misliš na ruSSke snage na teritoriji Ukrajine? Nezgodna je ta tastatura, lako se napravi greška u kucanju.
    5 points
  7. Dobrodošao na temu
    4 points
  8. Kako izbrisati iz secanja makar samo ovo Do duse, ima i do nas matorih drtina koji smo gledali to dok su noviteti u bioskopima....
    4 points
  9. Sticajem okolnosti tokom pandemije i vanrednog stanja sam upoznao Ivanića i Vukanovića koji su trenirali svaki dan na stadionu jednog niželigaša. Vrlo prijatni i kulturni momci. U znak zahvalnosti su pokupovali lopte i još neku opremu za taj klub.
    4 points
  10. Nismo mi ruska kurva zbog 4 komada. Ruska kurva smo jer im se ulizujemo kao da su ne znam ni ja sta, a ne drzava koja je pocela odvratan rat i sebe svrstala medju agresore. I mi u sred svega toga idemo njima na noge da igramo prijateljsku utakmicu i ulizujemo im se jos vise. I posle nam cudo sto nas niko ne voli. Jedini mi. Faking Belorusija to ne radi, samo mi. I lepo je Kooineperk primetio, Strajnić se oduševljava što je i dalje samo 3-0. Kakav bolid dupeulizivačko idolopoklonski. I sa sve onim Bikovićem... odvratnost na maksimumu. A da pitaš nekog prosečnog Rusa za Srbiju, njemu pevaju jaja za tu malu zemljicu negde tamo. Što se Pixija tiče, čovek je bivši odličan igrač. Nikakav on stručnjak nije. Možda je delimično autoritet jer je veliko ime fudbala, ali i to je pitanje jer danas su fudbaleri razmažene mamine maze.
    4 points
  11. Piksijev prvi najveci problem je to što je izgubio svlačionicu nakon što je posle Katara prebacio svu odgovornost na igrače. Upućeniji forumaši znaju koliko je to naišlo na negativne reakcije samih igrača. Njegov drugi problem je to što je tanak trener, a kako su nas protivnici više skautirali, to je došlo do izražaja. Treći problem su povrede koje su krenule nakon Lige nacija, uz Tadićev prirodni pad u igri. Ova tri problema bi mogla da se prevazidju u velikoj meri da nema četvrtog, a to je Piksijev egoizam, sujeta i narcisoidnost. Trenutno je potpuno izgubljen i ne zna šta radi, a vremena je jako malo. Prekasno se setio da proba novu formaciju, to je mogao još tokom kvalifikacija, ovako ima sada već samo 3 prijateljske utakmice, što je premalo. Ranko Stojić je danas konstatovao da bi bilo bolje da ne ulazi u taj poduhvat jer je to za njega potpuno nepoznat teren, a kako su mu trenerski kvaliteti skromni, teško da taj poduhvat može biti uspešan. Nije on sve tako tim rečima rekao, ali je to suština. Najbolje bi bilo da formaciju koju igramo godinama malo apgrejdujemo pa šta nam Bog da. Prva stvar je da Eraković i Pavlović moraju biti zacementirani, a izmedju njih nek igra ko je u najboljoj formi. Druga stvar je da Živković počne da igra bliže golu, a da na desnom wingu iskombinuje Nedeljkovića i Lazovića/Gaćinovića. Treća stvar je da Tadića koristi u drugoj poluvremenu, a u vatru gurne Samardzića i obavezno da odustane od 2 zadnja bezvezna, tako što će u veznom redu pored Lukića/Gudelja, koristiti SMS-a ili Grujića. Dva špica da koristi samo kada je to neophodno, ne duže od 30ak minuta po meču. Ovo nisu stvari za koje je potrebna ne znam kakva genijalnost. Piksi je do Katara perfektno vodio reprezentaciju. Imam još malo nade da može da se unormali i vrati u kolosek.
    4 points
  12. Razgovaraju Nemac ,Francuz i Rud kad su najsrećmiji. Kaže Nemac: Najsrećniji sam kad petkom dobijm 1000 marak platu odem kući sednemo Greta i ja u mercedesa odemo do obližnj planine, provedemo vikend uz Pivo i kobasice. Frncuz kaže: Viken odemo Monika i ja u restoran , ‚naručimo kvalitetan sir i vrhunsko vino, pole odemo kući i vodimo ljubav , tad sam najsrećniji RUS kažeDođem iz fabrike u kuću u predgrađu sneg do prozora, Nataša iznese boršč na sto večeramo, neko kuca ana vrata otvorim, dvojica u kožnim mntilima, jedan pita jeste li vi Ivan Ivanovič, a ja nisam Ivn Ivanovič, tad sam najsrećniji.
    4 points
  13. U jednom postu pročitam da celi zapad (bez USA) zajedno nema municiju i PVO da pošalje Ukrajini, u drugom postu Rusija već nema nikakve šanse u konvencijalnom sukobu sa njima, a u trećem Rusi ulaze u Beč.
    3 points
  14. Iako se slažem, mogao je bar da počne sa iskazanjem saučešća žrtava terorista. Nespretno urađeno.
    3 points
  15. Šta im ovo donosi ? Pa ovo ne bi podržali ni oni njihovi nacisti. Da ne pričamo da bi ih zapad momentalno oladio posle tako gnusnog zločina. Definitivno nisu ni oni ruski partizani, ni njima ovo ne odgovara, ono što oni rade je sasvim drugačije od akcije kakvu ovaj teroristički čin šalje. Sad sam malo čitao o ISIS-K. Njihovo područje delovanja je Avganistan i Pakistan ali pošto regrutuju širom sveta ima ih verovatno i u Rusiji. Sa druge strane Rusija podržava Talibane koji su u ratu sa njima tako da jedino ako je ovo razlog. Prema nekim nepotvrđenim informacijama Ruska policija je pronašla četvorku i spremaju napad na objekat gde su ih locirali. Ruski nacisti naravno krive Ukrajinu ali ide i priča vezana za onog Izraelca što im je pretio pre par meseci zato što podržavaju HAMAS. Videćemo kakve informacije će Kremlj objavljivati pa ćemo suditi.
    3 points
  16. Ivan Ivanović ozbiljno popizdeo u svojoj emisiji što su ga ispljuvali na internetu. I treba
    3 points
  17. Pre par nedelja su Rusi pobili neke muslimane u akciji policije. Pretpostavljam da je ovo odgovor tih terorista.
    3 points
  18. Očigledno nisi u toku, USA drži i Evropske države na uzici i diktira koliko toga i kada da daju ili ne daju 😉 Mislim, mogu oni malo da se kao koprcaju... ali zna se ko je the boss, svi to znaju i ne kriju... Scenario je IMO sledeći: USA se praktično povukla iz priče zvanna Ukrajina, još malo će da se spominje njihova pomoć, a onda više neće, uostalom Afganistan su svi već zaboravili, Ukrajinu će malo teže, ali vreme leči sve. Evropljani će da se trude, trude da pomognu i akcenat neuspeha će da bude na njima, sitna riba uvek strada, umeesto USA. Zatim će da slede i Evropske zemlje, jedna po jedna, koje su jeltte učinile sve što su mogle ali ipak mora da se misli najpre na sopstvenu odbranu i počeće da nabavljaju ogromne količine naoružanja, za sebe, znate već od koga... i svi zadovoljni, osim Ukrajinaca.
    3 points
  19. Zato je i Saliven dolazio u Kijev, da im trazi da prekinu napade. Ne znam dal je svestan da usa nije isporucila nista Ukrajini u zadnjih 6 meseci, njihovi zahtevi nikakvu tezinu trenutno nemaju.
    3 points
  20. @Kronostime dobro nam dosao nazad.😀
    3 points
  21. Ma @DJ_Vasa je samo ljubomoran što i on nije srećan kao srpska omladina. Mora da je mator
    3 points
  22. Meni ovaj forumski pretrazivac nije bio previse od pomoci kad mi je trebalo da pronadjem neki stari upis. Koristi google. Najbolje bi bilo da, ako mozes da se setis sa sigurnoscu bar dve-tri uzastopne reci iz tog upisa, da ih stavis pod navodnike (sve zajedno). Mozes da stavis pre toga samo Vox92, ili mu (Google-u) zadaj da pretrazuje samo ovaj sajt (site::https://vox92.net/forum/).
    3 points
  23. Vasa je odlučio da ovde bude u fazonu: ---------------------------------------------------------------------------------- Imam tezu da je sreća obrnuto srazmerna svesnosti, što delimično može da objasni pojedine rezultate. Kad se pogleda Srbija, uklapamo se u trendove regiona centralne i istočne Evrope - stari su znatno nesrećniji od mladih i postoji veliki porast u percepciji sreće u odnosu na prethodno istraživanje od pre 10-15 godina. Ističemo se po tome što smo još ekstremniji u tim trendovima, pa smo tako, hvala Vučiću, prvi u pozitivnoj promeni percepcije sreće. Sve nam dobro ide osim Bugari, oni su na drugom mestu tako da smo u dobrom društvu. Neki od zanimljivih i manje zanimljivih odgovora na pitanje zašto je percepcija sreće kod mladih u Srbiji visoka (Instagram anketa, nereprezentativni uzorak): - glasala samo SNS omladina - nisu razumeli pitanje - noćni život i druženje su dobri, to je mladima bitno - produžena adolescencija - ljudi se raduju malim stvarima (ah, romantika )
    3 points
  24. Za mene gadost dana/nedelje/meseca je ovo kurvanje Srbije preko fudbalske reprezentacije u Moskvi.
    3 points
  25. Ko li ga je ovaj put rentirao?
    2 points
  26. ....i Kosovo će opet biti Srpsko....
    2 points
  27. Kad citam ovdje neka razmisljanja cini mi se da je Rusija ipak najveca svjetska sila. Eto uz malo gubitaka i strpljenja Rusi ce zauzeti sve zapadne zemlje jer eto oni na zapadu su neslozni i onda ce da padaju jedna za drugom kao kula od karata. Sta znaju ovi na zapadu sta je to stvarna sila. Svi na zpadu su sebicni i zabole ih q..atz za one druge a onda kad oni dodju na red onda one druge zabole q..tz za njih i tako u krug. I onda ode cijela zpadna Evropa u q...tz. Tako razmisljaju pametnjakovici u drzavi Sebiji. EU samo sto nije propala, u stvari EU je propala samo sto mi na tom zapadu jos to nismo saznali. Sigurno cemo saznati kad nam Rusi dodju. Oslobodioci i kao najveca civilizacija da nam kazu sta je to najveca demokratija. I na kraju jedno pitanje velikim ljubiteljima Rusa. Sta ce pricati o velikim prijateljima sa istoka kad im odvedu sinove u rat koji se uveliko sprema na Balkanu.
    2 points
  28. Al te i dalje jedan stravican teroristicki napad vise pogadja od 25 mjeseci teroristickog divljanja u Ukrajini. Kad se vec igramo moralne policij, moja zajebancija sa izvrnutom logikom moskovskih strapa je mnogo manji grijeh od te kolicine licemjerja. Sta ces, tako ti ga nekako dodje.
    2 points
  29. Komentarišeš ovaj teroristički napad, a nisi napisao ni jedan post o napadu Hutija na brodove, mislim...stvarno.
    2 points
  30. Za razliku od tebe, koji si iskazao ogromnu empatiju za neduzne civile u Ukrajini, stradale od sergi zlog gnoma. O, wait ... ni jedan jedini post o neduznom ukrajinskom narodu od 1.1.2023. Znam, ne stigne se pratiti Crvena Zvezda i rat u Evropi istovremeno.
    2 points
  31. Hm...RuSSia vs Ukraina....X Navodno, na parkingu pronadjen kombi ukrajinskih tablica-sumnjiv. Baš se nešto mislim da bi Ukrajinci došli kombije UKR tablica, nego ajde. Ukrajina i "Bela kuća" kažu da Ukrajina nije umešana u ovaj napad. Razumem da Ukrajina kaže, ali odakle zna Bela kuća....
    2 points
  32. Zvezda je vazda bila veca od bagre iz fotelja i vlastodrzaca. Bilo i ostalo!
    2 points
  33. Ne vidim zasto je? Zemlje clanice uvek mogu da se vade izgovorima poput ovih koje slusamo o izbegavanju direktnog sukoba i nuklearnog rata. A Johnson je jak na recima, nema od tog njihovog budzeta nista. Rat traje dve godine, a USA ne pomaze nista vec 6 meseci, dakle cetvrtinu vremena. Bili su tu samo da raspire sukob. Evropa je napustena od USA i ovo mora sama da resi.
    2 points
  34. Bože koja glupost ova karta... Ali sa druge strane pokazuje koliko je slobode da imaš svoje mišljenje u Evropi. Ako ne budeš 110% u liniji odmah ćeš razbiti Evropu. Srbija će da razbije bilo koga, lol. Moldavija koja je prozapadna i najjadnija u Evropi će to da uradi? Austrija, lol. Slovačka i Mađarska? Pa te zemlje će poklopiti za tri dana ako baš reše, ali mislim da su ustvari odstupnica koju je Evropa ostavila kada bude trebalo da se povuče iz Ukrajinske priče... Koja zemlja prva sledeća to uradi neće biti prva, i najkrivlja, jer najkrivlji već postoje i od početka su mutili vodu.
    2 points
  35. Piksi nema znanje. Jednostavno ga nema. Plus ta mega sujeta koja mu ne dozvoljava da nesto menja, uči, sasluša. On, pa on, sve najbolje zna. Bio je odlican igrac, mozda je imao potencijalno najveci maximum od svih. Ali, jbg, sticajem okolnosti vrlo malo je postigao. Ostace upamceno da je vukao nasu repku do cetvrtfinala a to sem nas niko i ne pamti. Vukao je Zvezdu, odigrao par velikih utakmica. I toliko. Karijera ni prineta karijerama Hadzija, Stoickova, Juge, Mihe, Luke, Bobana, Savicevica... Postao je ikona u egziticnim trecerazrednim ligama. Arogancija koju ispoljava je spoj sujete, ogromnog ega i nesigurnosti. Nema tu leka vise za neku promenu u njegovom stavu, radu...
    2 points
  36. Trilogija može da bude jedino ako ostale dve knjige sa likovima iz Dine, Mesija Dine i Deca Dine zduda u jedan film. To sasvim sigurno neće uraditi, ako ništa drugo, zabraniće mu producenti jer će da im umanji zaradu. Pre će i ostale dve knjige seći na dva filma 😄 Jedino ako misliš na njegovu najavu da će da snimi najviše još jedan film u vezi Dine. U tom slučaju će neko drugi preuzeti štafetu, jer nema teorije da, sa ovolikom zaradom, ne ekranizuju i drugu i treću knjigu. E sad, od četvrte knjige Božanski car Dine radnja skače hiljade godina u budućnost, taj deo je već neka druga priča.
    2 points
  37. pogranicne oblasti gotovo da nemaju odbrane. ne vidim vise ni jedan razlog da se ne izvrsi upad i uzme belgorod. pa nek lupaju posle russi artiljerijom po svojim gradovima. slag na torti bi bio referendum i pripajanje belgoroda ukrajini.
    2 points
  38. Drugare Crni a kamo onaj vek Sf-a pre njega... Goat kažeš, a šta bi na to rekao Spilberg, Kjubrik ili Tarkovski? Ja razumem da ti se jako svideo film ali molim te : " Tread softly because you tread on my dreams"...
    2 points
  39. Ko bi rekao da će Piksi postati tako neka...sisa od čoveka. Bio je cool kad je postao selektor i igrali smo dobar i zabavan fudbal. Što je vreme više prolazilo,više je žurio da se uvuče Voždu u bulju,a igra i tim su mu sve više odlazili u bulju takođe.. Tipičan primer kada čovek postane ljiga,a uopšte nije bilo potrebe za tim. To nekad ne mogu da razumem. Shvatam da se neki oslinave jer moraju..ali ovi što ne moraju? Ili to tako naprosto ide..verovatno stvar karaktera. Pa i onaj što mora nekad ne uradi to,nego pokaže karakter. A ovaj koji ne mora uradi jer ipak ispliva taj nekarakter. Valjda tako treba biti...jer..na padne sneg da prekrije breg,već da svaka zver pokaže svoj trag.
    2 points
  40. Piksi ne zna gde je konja vezao. Mi izgledamo pogubljeno,nemamo plan igre. Na okupljanjima kao da se ne trenira nego ispija espreso. Situacija u drugom poluvremenu,tri igrača šire ruke u istom trenutku. Ubrzo situacija gde Sergej utrčava u prostor i iz sve snage viče Kostiću da ga gadja dugačkom loptom,ovaj se okrenuo i vratio nazad. To su neke sitnice u kojima se vidi da smo raspuštena banda,a ne fudbalska reprezentacija.
    2 points
  41. @DameTime Izgleda da ruralnom delu Rasinskog okruga treba malo glamura i prosvecenja, pa nadam se da se ponela koliko mozes. I ja ponekad ukrstim maceve sa boomerima iz kladionice kod mene, ako mi volja raspolozenje to dozvole, ali ovde Vucic ne uziva nikakvu popularnost. Putin s druge strane, hmm, to je covek lider, cvrsta ruka, sve ono sto bi Vucic hteo da bude (a ne moze) i sto bi trebalo da bude. O ovome je Zeljko Pantic pricao jos pre 7-8 godina xD
    2 points
  42. Ja bih ovde dodala i: - ne znaju za bolje
    2 points
  43. Ja sam negde procitala da ovo istrazivanje radi grupa naucnika, ali i visoko pozicioniranih ljudi iz politike i biznisa, ima neke veze i univerzitet Columbia, a sve pod pokroviteljstvom UN i u cilju iznalazenja najboljih modela odrzivog razvoja. Tako nekako, ne trazi mi se opet clanak da proverim sta je tacno bilo. U tom smislu su i pitanja vezana za ljudska prava, demokratiju, socijalnu zastitu i slicno, a to u krajnjem slucaju znaci poverenje u drzavu. Kako se to na kraju prebacilo na licnu srecu, stvarno nemam pojma. Mislim da bi primerenije bilo govoriti o zadovoljstvu sopstvenim zivotom, perspektivi i percepciji smisla, a ne o licnoj sreci. U tom slucaju se ne treba cuditi rezultatima koje postizu skandinavske zemlje, ali bi se trebalo zabrinuti nad rezultatima USA i Kanade koje u ovim istrazivanjima stalno padaju, da ne govorim o rezultatima Srbije koji, i pored svega, rastu. Tu ja vidim znakove za uzbunu, posebno uz neke dodatne podatke koje sam negde pokupila, a sad se ne secam gde. Prema njima u USA su ”srecniji” stariji od mladjih, u Srbiji obrnuto. To se itekako moze tumaciti i iz toga svasta korisno izvuci. Pitanje je samo hoce li se neko time dalje baviti, ili ce sve ostati na nivou medijske atrakcije. Sto se Svedske tice, ona se u odnosu na ranije godine popela sa sedmog na cetvrto mesto. Iz svakodnevnih razgovora s ljudima razumem to ovako: Iako se na sve strane gundja o razgradnji socijalnog sistema, ovde postoji svest da je i ovo sto jos uvek imamo daleko bolje od onog u cemu su u drugim zemljama ljudi prisiljeni da zive. Odatle i zadovoljstvo postojecim, rekla bih vise kao izraz straha da se i to ne izgubi. Takodjer bih mogla da zakljucim da rezultat svake od zemalja, u smislu popravljanja ili slabljenja pozicije na ovoj listi, treba posmatrati u njenom sopstvenom, a ne u globalnom kontekstu. Nije ovo nikakvo takmicenje medju zemljama, nego nacin da se u svakoj od njih pojedinacno prate trendovi. Tako ja ovo razumem i tako mi ima smisla. Visok stepen zadovoljstva vidim kao zelju vecine da se ocuva postojece, nizak kao zelju za promenom.
    2 points
  44. Онако објективно гледано на европском континенту у првих 10 нема силе да смо, али смо ту негде одмах испод, да ли 15., 14. или 17. али ту је негде што реално гледано и није лоше, није одлично али није ни катастрофа. Лоше је ако се успех прихвата само када си први или евентуало други. А код нас то стварно не делује толико лоше, шта више ја бих рекао да ми и одлично пливамо последњу па чак и деценију у односу шта нам се ради у савезу и каква је неорганизација и јавашлук. Нама углавном школују фудбалере лиге петице + још пар ту мало лига изнад типа Холандија, Белгија, Португал, Аустрија ко год. Јасно је да ми играча да направимо не можемо и нећемо нити нас, тј. оне који воде све ово, занима то. Они узму оно што њима одговара и после се претварају пред телевизијом за широке народне масе и глуме неко српство а онај који се усуди да критикује он не критикује него издаје српство, ради против српског спорта. Шта мене највише у ствари нервира код ове државе и великог већинског народа који живи у овој држави. Што се ми ложимо на неки патриотизам, деценијама а ми нисмо генерално никакве патриоте. И то стварно по мени није ништа лоше ако ти у ствари прихватиш оно чему си ближи а то је нека лична корист. Ни смо ми бре једини народ који је такав. Али оно што је најбитније а то је дисциплина, правичност нека (да не кажем баш правосуђе), знање, труд, ред... то се код нас ниподаштава а најлакше је то радити када затрујеш земљу некаквим патриотизмом. Јер онда шта год неко на врху урадио само кренеш да се просераваш са патриотизмом и одмах све пада у други план, очас посла нађеш непријатеље од којих те "патриоте" морају да те сачувају. И то код овог обичног наивног народа пали. И то су сви који су успели у овој држави провалили и искористили. Буквално сви, од прво политичара, до спортиста, глумаца, певача, предузетника итд итд. И ми то убацујемо нон стоп и у спорт. Говоримо о неком инату курцу палцу. Као заинатимо се па ти покажемо свог бога. А то је већ жвака која ако прође прође а нормално по закону бројева некада прође а некада не и тако би било исто и да нема тог фамозног српског ината. Него што да не добро се продаје, а весници "патриотизма" одлично зараде. И тако нон стоп и никада то овде неће престати нити народ овде жели да то престане. Можемо слободно да кажемо да је то неки наш идентитет како у спорту, поготово у фудбалу (а у фудбалу је и убедљиво највише пара јел тако?) тако и у свим сферама овог друштва. А и зашто да престане? Лепо народу да скрене тако мало мисли на страну, а богами још лепше и онима који се окористе о тај "патриотизам". Када некада буде дошао дан у спрском фудбалу када дође неко у савезу који неће серендати о српству, храбром народу, историји и осталим нерелевантним глупостима за садашњост и будућност већ буде засукао рукаве и крене да ради, да успостави неки ред, дисциплину, правичност, али и да има слободу и подршку да истраје у томе будите сигурни да ће српска репрезентација у фудбалу заличити на тим за који вреди доћи и по киши и снегу и бодрити је и када побеђује и када губи. Ако дође, ако не онда јбг. Шта да се ради, идемо даље.
    2 points
  45. FS BiH na celu sa Dodikovim sestricem Vicom Zeljkovicem i raznim poltronima je isto tako prosle ili pretprosle godine dogovorio prijateljsku utakmicu sa Rusijom u St. Petersburgu pa je nakon pritiska igraca i kompletne javnosti koja prati reprezentaciju ta utakmica otkazana. U ovom slucaju ocito nije bilo zelje za otkazivanjem ni od javnosti ni od igraca.
    2 points
×
×
  • Create New...