Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/15/2024 in all areas

  1. Komšije, samo da vam poželim što bezbolniji kraj sezone kao i nama pa se vidimo u plej ofu aba lige i nek pobedi bolji
    23 points
  2. Ja sam od ovog Željkovog Partizana razvio bipolarni poremećaj, u jednom trenutku bi ih vodio kući za zetove a u drugom šutirao nogom u glavu. Mogu misliti kako je samom Željku s njima. Cijenim da svakog dana rastu šanse da mu prišiju "Robija" s razlogom.
    18 points
  3. Danilo Anđušić je legenda i personifikacija bele zastave kad uđe na teren, kako je brat direktno sa klupe opalio airball sa 4 metra od koša, moraš se pokloniti takvom samopouzdanju. Zato će da bude glavni na slavlju ako se ostvari neki timski uspeh. Bukvalno lik sa ovog memea:
    16 points
  4. Treba javiti Covicu i Sferopulosu da nema drafta na kraju sezone i da nema potrebe da tankuju EL vec dva meseca, Ovo je sramota sa kakvim mi pristupom igramo, tacno da nam dogodine sve i da se plasiramo kazu - neka hvala.
    16 points
  5. Kako će samo Ćoki da angažuje armiju botova/navijača da daju po gasu kako se približava PO ABA, samo stati pa gledati. Mobilizacija, inat ili tako neko slaboumno loženje. Pa onda 5 utakmica sa komšijama gde će svih 5 biti za povraćanje. Usput još 5 EL utakmica gde igramo sa fazon trećinom predviđenog rostera a imali smo roster od 16 igrača. I najbolje od svega, ovo će sve da traje još cela 3.5 meseca. Ja zaista svaku utakmicu odem u Arenu (kada mogu), gledam na TVu kad ne mogu, podrška momcima i treneru. Jbg, nisu igrači krivi što su ih spojili takve kakvi su. Mi nemamo u timu nekog da kažeš problematičnog lika, nekog majmuna koji ruši svlačionicu i buši trenera. Zapravo, iskreno verujem da su svi momci ok, da među njima vlada zajedništvo i ok atmosfera. Samo su njihove igračke karakteristike i godine života međusobno kompatibilne ko ja i Margot Robi. Jbg, nisu krivi što su u isto vreme i na istom mestu sa saigračima sa kojima ne treba tu da budu. I oni lično imaju podršku, zaista. Kao i Sfero. Ko misli da bi iz ovog rostera neko izvukao više, bojim se da opasno greši. A klub kao klub, povraća mi se. Jebo vam pas mater.
    14 points
  6. Tako i treba da bude, to je samo košarka.
    13 points
  7. Ranije su posle poraza svi u kuci bezali od mene, sutradan na poslu izbegavam razgovor sa svima. Danas je situacija još gora jer hvatam sebe da sam bas dobro raspolozen. Nadrogirali su nas svojim bezobrazlukom.
    9 points
  8. Imajuci u vidu stepen ulaganja ova evroligaska sezona je najlosija Zvezdina sezona unazad 10 godina.
    9 points
  9. Opušteno braćo, nama je gore
    8 points
  10. Kad ja pijem rakiju radnim danom kažu mi da sam alkoholičar a Jokiću da je klasa
    8 points
  11. Ja zaista ne mogu da uzivam pedeset osmi put ove godine u istom tipu poraza, narocito posle maksimalnih +18. Pa makar nam terenu bila macka Ljubica, Bagzi i Dozet
    8 points
  12. Znaci sad ide mantra kako treba uzivati u kosarci. Jeste upravu ste ali emocije su nesto iracionalno... I nije ti svejedno kada gledas kako klub odustaje od necega na pola sezone xy godinu zaredom. Po meni je najgora faza kad te poraz ili pobeda voljenog kluba ni da te takne jer ti je svejedno.Jbg. A ja sam u toj fazi jbg.
    8 points
  13. Posle ovog od sinoć, i tu ne mislim na poraz, mogu slobodno da kažem da sam navuko organsko gađenje ka ovoj takmičarskoj sezoni i da bih prihvatio sve poraze do kraja sa 50 razlike, samo da Yago bude ok već danas. Ostalo nemam snage da komentarišem. Što se kaže, Bog sve vidi, ko se koliko zalaže za ovaj klub i da li se baš domaći najviše zalažu ili pak baš domaći najviše zabušavaju. Procenite sami. Hvala Boki, hvala Yago.
    8 points
  14. Čovek na momente deluje kao da su ga zaposeli demoni. Pravi nesportski faul tako što bukvalno pregazi protivničkog igrača kao lokomotiva, a dve sekunde posle toga ide onaj unezvereni nisam ja to je moja šauma pogled.
    8 points
  15. Bilo je i očekivano nažalost i klasičan rezultat selekcije. Svaka čast Yagu kako je i do sad vukao koliko god je mogao, svaki cent svog ugovora je zaslužio uz sve mane. Videli smo i danas da može da se igra dobra timska odbrana i sa skraćenim likom na pleju ako se svi maksimalno bore. A borili su se svi večeras, međutim ovaj sastav sa 2 beka u rotaciji i Hangom u privatizacija modu taman može do ovoga maksimalno, tesnog poraza - isto kao Alba. Nisam imao pojma da Lazić i Nedović nisu u protokolu ali trebalo je da znam šta je prioritet, nek se spremi Široki brijeg mada ni protiv njih neće biti lako bez ijednog plejmejkera. Pogled na klupu gde obitavaju sve sami visoki bez šuta ili ikakvih veština je pogled u prazninu. Sledeće nedelje duplo kolo predlažem da odigramo bez bekova, tu je Luka visoki IQ Mitrović a i Đed bi mogao da se podseti prenosa lopte guznom tehnikom. Za bolje i nismo. Gilespi brat je i u ovakvoj konkurenciji pobedio selekcijom faulova, treba neko da mu javi da faul u bonusu znači dva bacanja za protivnika.
    8 points
  16. Napier je do ove sezone odigrao ukupno 12 utakmica u EL, napisao si ovo kao da ima iza sebe 5-6 evroligaških sezona.
    8 points
  17. jes vala, jos tri i po meseca do prelaznog roka, to i mene najvise boli. a onda spektakl uprava dovede svojih 5 pojacanja (uglavnom veterana), zatim sfero 5 svojih, tu ostane i 5 starosedelaca posle 5 kola ispostavi se da to ne funkcionise, sfera menja sakota, okrecemo se aba ligi, mobilizacija, inat bice ludilo
    7 points
  18. Različiti smo ljudi, na različite načine volimo klub i gledamo na sport. Ljudima je nekad teško prihvatiti različitost. Nismo svi isti. To što se ja razlikujem od nekog ili možda u ovom slučaju većine, ne znači da glumim. To sam ja. Od mene neke srceparajuće komentare i komentare tipa - klub mi je sve na svetu, nećete videti. Možda će neko reći da ja onda i nisam pravi navijač i okej, njegovo pravo, svako ima pravo da ga voli na svoj način i ja nikome ne prigovaram niti imam želju da ga ubeđujem da voli klub na moj način. Daleko od toga da nemam emocija u toku utakmica, ali postoje granice, a kad se završi utakmica, bilo pobedom ili porazom, okrećem se nekim važnijim stvarima. Iskreno, sinoć sam propustio prvo poluvreme jer sam sa mojom dragom komšikom pio kafu i sokić. Ljubazan poziv nisam mogao da odbijem.
    7 points
  19. Video sam da je neki portal napravio scenario po kom možemo da izvisimo za plej-in i sa svih pet pobeda do kraja. Mislim da bi to bio idealan kraj ove EL sezone.
    7 points
  20. Ja se sinoc raspolozen vracao posle utakmice kuci. Jedva cekam narednu utakmicu.
    7 points
  21. Ali Biti Duskista je za ceo život!
    7 points
  22. Utisak je da je Makabi polovinu poena dao iz drugih šansi. Njima je taktika da pripaljuju za 3 i kupe te ofanzivne skokove iz kojih onda postižu poene. Međutim, mene fascinira statičnost Zvezdinih igrača u napadu. Hanga koji "organizuje" napad, drvi loptu 10-15s, za to vreme apsolutno nijedan igrač ne pokušava da se demarkira i svi igrači Makabija, svaki gledalac u hali i mi pored malih ekrana znamo da će se to završiti njegovim šutem preko ruke (koji će promašiti). Da sam Smart lupila bih mu dva šamara u svlačionici, ali opet trener mu dozvoljava takvu igru.
    7 points
  23. Baskonija, Zalgiris i Makabi. Utisak je da smo sve tri utakmice izgubili na isti nacin. U okrnjenom sastavu dobro otvaramo utakmicu i deluje kao da mozemo i sa ovakvom ekipom do pobede, ali kada se protivnik adaptira i stegne odbranu nas napad krece da baguje i tacno se oseti da nema sanse da dodjemo do pobede. Gledas kako protivnik preokrece utakmicu na svoju stranu i znas da nece stati. U takvim momentima nam treba Teo, da ubode tricu, iznudi bacanja, iskreira neke lake poene, ali jbg. Yago mali vuce koliko moze i svaka mu cast, jako mi je zao zbog povrede, ali jasno je da sa svojim stilom igre ne moze da resava ovakve utakmice kao plej. Hanga mi bas ide na onu stvar sa privatizovanjem lopte, jer igra ispodprosecnu sezonu u napadu, ali i on silom prilika radi nesto sto ne treba. Da smo bili kompletni na vise utakmica verujem da bi ostvarili bar jos 2-3 pobede uprkos svim manama ekipe, sto bi bilo dovoljno da i dalje budemo u borbi za plej-in, ali selekcija matorih i sklonih povredama igraca je morala doci na naplatu. Ne bi ni ovo bilo lose ako bi se nesto naucilo iz svega ovoga, ako bi na leto za promenu trazili sve suprotno - igrace u najboljim godinama, sa dobrim sezonama bez duge istorije povreda, ali znamo svi koliko je to realno.
    7 points
  24. Ništa, biće to na kraju prava sportska bajka - posle puno mučenja, u poslednjem kolu izboren play-in, sa 10. mesta u odigravanje, dobili sve u gostima, osvetili se Realu za prošlu godinu, pljasnuli Monako opušteno u polufinalu i Barsi na kraju pokazali ko je šampion. OK, izaći ću sam...
    6 points
  25. Za razliku od pomenutog dvojca, deluje mi da Barcokas ima znacajno siri i pedantniji plejbuk u repertoaru, naravno ima i do rostera kojim raspolaze ali ne moze se reci da Oly trosi preko svojih mogucnosti. Imaju dosta izgradjenih suteva sa pozicije 3 i 4, Fal im svojim pregledom igre otvara mnogo prostora, onako kako je Zeljko to zamisljao sa Lesorom i danas Kaminskim. Na sve to su vrlo visoka i jaka ekipa i u stanju su da samelju bilo koju ekipu tokom 40 minuta jakog tempa. Bukvalno tako i dobijaju vecinu utakmica, daveci protivnika jakim tempom i fizickom igrom. Sinoc su imali onu strasno fizikalnu petorku sa Vokapom, Brazdeikisom, Papom, Filipom i Falom, bekovi od 2m, krilo od preko 100kg i centri sa 213, odnosno 218 centimetara - jezivo. Jos prosle godine sam pricao da Oliju fali bukvalno taj jedan bek koji moze da resava izolacijom, odnosno 1v1 igrom. Real tu ima svoju gerijatriju, Barsa ima Laprovitolu, ranije Higinsa, Monako ima Dzejmsa a Efes je imao Vasu i Larkina. Ovakav tip igraca je neophodan ako zelis najvece domete. To Kenan nije i ne moze jer mu fali konstantnosti i kvaliteta, da ne govorimo o ostalim igracima spolja, kada dodje stani-pani, Brazdeikis, Vokap i Gos su bezveznjaci. Da su prosle sezone imali tog jednog da resi poslednji napad umesto Slukasa, verovatno bi bili sampioni. Ove sezone je taj problem jos izrazeniji, jer su umesto kapitalca spolja doveli Milutinova unutra. Moje je misljenje da ce na leto juriti nekoga od dvojca Panter/Dorsi i da je i Barcokas svestan da je to jedini sraf koji mu nedostaje. Sto se ove sezone tice, bilo bi lepo da im se vrati ali bi u igri na jednu utakmicu vise sansi dao pre svih Realu, a onda Monaku, koji je stekao veliko iskustvo lani i Barsi, koja je pojacana Rikijem dobila potpuno novu dimenziju u igri.
    6 points
  26. Da. Za 10. mesto će biti borba Valensije, Partizana, Efesa, Bajerna i Armanija verovatno. Iz prikrajka vreba Žalgiris ali dosta teško za njih. Zvezda već baš u domenu teorije. Mada pitanje je i šta to 10. mesto donosi osim još stresa 😄 jer igraš sa 9. u gostima, pa onda ideš na poraženog između 7. i 8. opet u goste, da bi na kraju zakazao seriju sa Realom koji će da te počisti. Uglavnom: VALENSIJA trenutno na 13:16 BAJERN (H) Monako (A) Makabi (A) ASVEL (H) Partizan (A) Realno 1:4, možda 2:3. Imaju verovatno najteži raspored. Asvel im je a must. Možda još mogu da otkinu Bajern kod kuće ili KKP u gostima ako se dotad u potpunosti raspadnemo. PARTIZAN trenutno na 13:16 BASKONIJA (H) REAL (H) OLI (H) Alba (A) VALENSIJA (H) Neki bi rekli 4:1 ili 5:0 optimistički ali, imajući u vidu u kakvoj smo formi, ovo vrlo lako ide na 3:2 ili čak 2:3 EFES trenutno na 12:16 Asvel (A) OLI (H) ALBA (H) Baskonija (A) Fener (A) ZVEZDA (H) Verovatno idu na 4:2 ili 3:3 ako ih Oli iznenadi kod kuće. Verujem da gube u gostima od Baskonije i Fenera. Bajern trenutno na 12:16 ŽALGIRIS (H) Valensija (A) MAKABI (H) BARSA (H) PAO (H) Monako (A) Optimistički (po njih) vidim ovde 3 pobede. Dakle 3:3 ili realnije 2:3 Armani trenutno na 12:16 Monako (A) FENER (H) Žalgiris (A) VIRTUS (H) Makabi (A) Recimo da mogu maks do 3 pobede. Dakle 3:2 ili 2:3 Žalgiris možda isto nekako može da se umuva jer nemaju tako loš raspored ali dosta im zavisi od današnje tekme i drugih rezultata. Od preostalih 6 tekmi, 4 igraju kod kuće. Poslednja im je protiv tada verovatno nezainteresovanog Reala. Zvezdi bi verovatno trebalo svih 5 pobeda do kraja i da im se poklope skoro svi ostali rezultati. Pritom igraju u gostima protiv Reala i Efesa. To je u domenu teorije. KKP-u odgovara što sa svim gorepomenutim osim sa Bajernom ima bolji međusobni skor pa će i to možda imati ulogu jer nije isključeno da vidimo neke trouglove.
    6 points
  27. Što bi rekao moj ne tako omiljeni tekstopisac, princip je isti, sve su ostalo nijanse. U oba slučaja imamo skretanje pažnje sa loše igre i rezultata na neke druge faktore. To da je mnogo toga na svetu važnije od košarke je common knowledge & common sense. Međutim da KKCZ osvoji EL niko ne bi došao i ovde podsećao ljude da postoji nešto što je bitnije od EL titule. Ili bi ti ljudi bili retki
    6 points
  28. Kakva bolikurčina, ovo je za oduzimanje trake
    6 points
  29. 6 points
  30. Teško. Eto nama Hange na pleju 30+ minuta. Kako karma bije ove sezone po stručnjaku od 50+ godina u košarci. Žao mi baš Yaga, momak nas drži cele sezone a doveden da bude 3 plej.
    6 points
  31. Svako od nas voli kosarku, klub i pobede kluba. Ali mnogima je pun kurac da ih neko pravi mamlazima i totalnim idiotima, da ih zasipa lazima da nije rekao to sto je rekao, da se ponasa prema navijacima kao da su mu neprijatelji, da regrutuje armiju botova koji ce ih zamlaćivati... Zaboravlja Covic da su deo Zvezde i oni koji su tu bili i mnogo pre 2011. Razvoj emocija... Bes, frustracija, ravnodušnost, još veći bes. Faza ravnodušnosti brzo prođe, kod mene se upravo završila. Teraj se u kurac Nebojsa i svi oko tebe.
    5 points
  32. Naravno da je i pas problem, ovako se ne dodaje ni na basketu ispred zgrade.
    5 points
  33. Naravno, niko ne voli sto su rezultati trenutno takvi kakvi su, ali bez zezanja bas prija odgledati konacno neku EL utakmicu bez nervoze. Jako je iscrpljujuce pratiti svaki napad, odbranu, pogodak, gresku, prezivljavati sve to kao da je u pitanju zivot i smrt. Vratis se u ponoc kuci, ujutru ustajes u 7 za posao, a ne mozes da zaspis iako si preumoran. A kada se konacno zavrsi, za par dana treba opet. Ovo sada je pesma u odnosu na period dok smo se borili za plej-of.
    5 points
  34. Samo da se vise zavrsi ova kosmarna sezona. Jedna od mucnijih za pracenje posle ne znam koliko godina.
    5 points
  35. Eto nama Yaga taman za finale ABA lige. Tad ćemo biti prvi put kompletni. Svakako je od početka i uvek to bio cilj. Prvi u selu. Seoski klub.
    5 points
  36. Kad je debitovao sa 16 god, reko sam dae nula od igraca. Od tad trpim njegovo zlostavljanje. A i nie nesto dugo...
    4 points
  37. ovo je solidno, vredi vaše pažnje. https://velikeprice.com/sport/njegovo-visocanstvo-strelac/
    4 points
  38. Dobro, loše sam napisao da to nije problem. Naravno da jeste, ali mi smo samo na ovoj utakmici imali 20-ak tih lob pasova. Nego mi je mnogo problematičniji odnos nakon pasa.
    4 points
  39. To se slažem, dao bih pare na Oly protiv PAO u bilo kojoj važnoj utakmici.
    4 points
  40. Željko je razvio sindrom semafora. Od zelene, preko žute do crvene boje.
    4 points
  41. A koga ste mislili da možemo dobiti sa ovom rotacijom, kao Grci na SP: Yago - Hanga Smart Geidraitis - Lazarević Mitrović - Davidovac - Tobey - Ilić Bolomboy - Gillespie
    4 points
  42. Nama u svakoj utakmici jedan do dva igrača drže vodu, pa to delom zamaskira problem. Ako i to jednom bude izostalo, po timskoj igri smo zreli za -40, -50. Toliko smo se raspali. Samopouzdanja bez, samopoštovanja bez, pameti bez.
    4 points
  43. zesca laz. tj, samoobmana, prebacivanje krivice, fuseraj. nie lepo, to sto radi. dase ne lazemo, ja ovima igracima, ne bi poverio decu da prevedu preko ulice. nebi ni bogdanu. i mnogima takvim. koi savim lepo probacuju kozno djule kroz limeni obruc. zato sluzi trener...
    4 points
  44. A Virtus trenutno ima 17-11, nakon prošlosezonskog 14. mesta.
    4 points
  45. Prvi broj RADARA! Poranila sam da ga kupim, za mene je to pitanje casti, mada, propraceno gadnom psovkom na adresu olosa tipa "Necete majku vam vasu....", sta cu, izvrnuli me k o carapu, nema u meni dame ni u tragovima, bedan kraj duge linije otmenih zena. Medjutim, da zanemarimo licnu tugovanku, ovo je stvar koja je morala da se odradi jutros a bilo je ovako: Pokusaj kupovine RADAR I: supermarket u blizini mesta stanovanja, uzimam RADAR sa police, kasa, nece da prodje bar kod, prodavacica kuca brojeve bar koda, nista, odlazi da proveri na dostavnici da nije, mozda, pogresno sifriran artikl, nije, izvinjava se, ne moze da mi ga naplati. Pokusaj kupovine RADARA II: kiosk za prodaju stampe, fiskalna kasa ne prepoznaje bar kod, nista od kupovine. Pokusaj kupovine RADAR III: kiosk za prodaju stampe 100 m nizbrdo, fiskalna kasa ne prepoznaje bar kod, nista od kupovine. Pokusaj kupovine RADAR IV: kiosk za prodaju stampe 200 m i dalje nizbrdo, fiskalna kasa ne prepoznaje bar kod, gledamo se deda prodavac i ja, cutimo, "Daj pare, posle cu da vidim kako da ga provucem kroz kasu....." Ovi moji iz RADAR nisu paceri, znaju kako se prave novine i kako se iste prodaju. Nije do njih. Do koga je? Eto, prvi broj RADARA, isti stari NIN, onaj oko koga smo se tata i ja svake nedelje prepirali jer sam ga ja citala u kadi a posle me tata terao da peglam pokvasene novine. Svadjali smo se i oko NIN ove ukrstenice, tu se vec i mama javljala pretnjim da, zbog zdravih porodicnih odnosa, nece pustati NIN u kucu. Prelistala sam ga samo, procitala naslove, sve poslastice, od prve do poslednje strane! RADAR kosta 300 dinara. Manje od vecine lekova po apotekama a leci od lenjosti mozga, tupoglavosti i leprozne korumpiranosti. Kupujte RADAR, budite ljudi. PS Ne placaju me da ih reklamiram, casna rec, meni je to od prirode, prst u oko svakoj vlasti pa ko duze izdrzi.
    4 points
×
×
  • Create New...