Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/09/2024 in all areas

  1. Uz sve poštovanje lično ka ljudima koji vole i prate fudbal, video sam dosta kritike na račun Hvanga, i mogu samo da kažem da vi koji pljujete igru tog momka vrlo malo ili ništa ne znate o fudbalu. Čovek je preorao teren 90 minuta, nismo imali pitaj Boga kada takvog igrača u veznom redu.
    22 points
  2. Al svi ovi sto su trazili da napadnemo odigrwmo muski-evo napadosmo odigrasmo muski i trebali da dobijemo. Vidim svi ti sto su trazili kako ovaj x muski podnose,ono dostojanstveno,mudato. Ej 15 kola prije kraja izgubili titulu a ima jos jedan derbi 😂. Davno nismo ovako dobro odigtali derbi,svaka cast momcima bice bolje sledeci put
    16 points
  3. Ne zezaj brate, kakvo crno skolovanje. Duljaj se veceras pitao za ishod taman koliko i ona korner zastavica.
    15 points
  4. Treba da je sramota svakog ko posle ovakve utakmice napada trenera. Prvi put da smo igrali fudbal od početka do kraja. Za razliku od druge strane. I lepo je na kraju Spajić rekao. Ovo će se nama vratiti. Promašiti ovoliko šansi je deo fudbala. Šteta ali ja sam zadovoljan jer sam prvi put gledao derbi gde smo igrali fudbal. Kao što rekoh osvajamo ovo.
    14 points
  5. U ovoj pauzi od nekih mjesec dana od foruma i mjerenja patke generalno mnogo stvari se iskristalisalo u mojoj glavi. Svašta se nadešavalo, sportski i nesportski. Konkretno ovdje, napustili su nas neki meni mnogo dragi ljudi, razmišljao sam neko vrijeme i sam da se ne vraćam. Ušao sam u neke godine kad mi sve smeta, najmanje mi trebaju neki poluljudi da mi seru u usta za svaku izgovorenu riječ. Ovaj topic je bio sanity check dugo vremena, bilo je dovoljno autoriteta da sasječe bilo kakav disturbance in the force u samom nastanku, malo je od toga ostalo. Ako bilo ko od nas ulazi ovdje sa osjećajem pripadnosti nekom forumskom BLM pokretu jebeš sve to. Košarkaški, mi smo tu gdje jesmo osim što to gdje jesmo ima potpuno drugo značenje danas u odnosu na prije mjesec dana. Objektivno gledano, igramo egal utakmice sa najboljim evropskim klubovima, nekad pretegne na našu stranu nekad ne, što se da vidjeti i na tabeli. Dugoročno gledano mislio sam da stojimo dosta dobro, međutim jedna tipična epizoda srpskog omnipotentnog bića narjerala me je da shvatim da nismo vlasnici svoje sudbine i da u Srbiji ništa, ne da ne može, nego ne sme da bude uspješno mimo jednog čovjeka, iako ima sve preduslove za to. Poraslo dete, osamostalilo se ali neće da može. Taj osjećaj da nešto sadiš, zalivaš, njeguješ a onda ti neko to sve razvali iz hira a ti si potpuno nemoćan da to spriječiš. Malo je gorih osjećanja u životu. Spoznaja da sve ovo što smo gradili u zadnjih pet godina može nestati u šizofrenoj epizodi jednog bolesnika prenerazila me je. I otrijeznila. Vrlo je specifična situacija za klub da mu je sport sekundarna aktivnost a mi se nalazimo sad u toj situaciji. Zato je mnogo bitno, umjesto da rantamo zašto je ovaj šutnuo ili zašto onaj nije dodao, da se kolektivno pozabavimo tom situacijom. A imaćemo dovoljno prilika da se bavimo tričarijama kad nam one budu najveći problem. Ili nećemo. Do nas je. Što se mene tiče, ja sam duboko zabrazdio u svoj štokholmski sindrom. Volim ove ljude bez kočnica, Željka pre svih, pa onda i sve ove lude i lucidne frikove, sa svim svojim manama. Ja ću ovo podržavati dok ne crknem. Eto.
    12 points
  6. Koje smeće od topika, sramota me šta čitam.
    11 points
  7. Ekipa igra u skladu sa budzetom, cak nam je i pozicija na tabeli u skladu sa tim. To sto su nas prosle godine "razmazili" nerealnim rezultatom je do nas. Dobro, ima malo i do naseg predsednika i njegovim pompenznim najavama. A mozda je i to bila i politika kluba za dobijanje licence, da se pokaze ambicija. A budzet u odnosu na proslu sezonu je veci najvise zbog povecanja plata Panteru i Ledeju, manje zbog ostalih rastucih ugovora i naknadne doselekcije. Mozda Baskonija i Valensija imaju za nijansu manji, ali su zato iza nas Efes i Armani. A imamo sansu i da sa ove prve 2 ekipe u medjusobnom duelu, kuci, pokazemo da smo bolji. Mislim da je ta 9. pozicija realnost. Jeste da moras onda da dobijes jednu i u gostima da bi posle igrao sa Realom, ali nije nemoguce. Jedna utakmica, veci pritisak na domacinu. Za sinocni performans nemam sta da kazem. Momci su se trudili, odbrana sasvim solidna, ali tesko je kad protivnik ima 80% za 2p i 52% za 3p. To su opako dobri procenti. Meni je najslabija karika u napadu PJ, koji poprilicno usporava nasu igru i kretanje lopte. A Aleksa kad mora da igra 30+ minuta nije dobro jer ne moze da odrzi toliki fokus i videlo se da mu je falilo snage na kraju. E sad, zasto trener nije probao sa Smith-om neki minut je pitanje za njega. A sudjenje nam je takvo kakvo je, a moramo cutati zbog licence.
    11 points
  8. Ја сам био против повратка Милојевића и даље то мислим, али шта данас хоћете од њега? Размонтирали смо их као никад у задњих 5-6 година сигурно, јебига није се имало среће, биће још један дерби.
    9 points
  9. Evo mala kompilacija I jedan genijalan naslov, iako je nesrbin u pitanju
    9 points
  10. Početak filma
    9 points
  11. U našim hrvatsko-albansko-kamerunskim očima to nije od nekog značaja.
    9 points
  12. P#srao ( sto postavkom igre, taktikom ... sve ukupno )se veceras lepo Miloje po tebi i tvom nesrećnom kolegi
    8 points
  13. Pa da, kad su demolirani na terenu, gde nije viđeno do sad da neko nekog ovako nadigra, sad će lopticu da prebace na suđenje a ne na svoju igru. Slično su uradili i u košarci na kupu, o svemu se pričalo o suđenju naravno samo ne o igri.
    8 points
  14. Ali kakvo ponasanje igrača i trenera Prtzn-a, ne samo na ovoj utakmici, vec tokom cele sezone...klasicno ulicarsko, klosarko.
    8 points
  15. Svaka cast igracima. Nismo imali srece, ali to je fudbal.
    8 points
  16. Neka kaže ko šta hoće ali ovo danas je bila baš vrhunska zabava.
    8 points
  17. Jedan od najboljih derbija u poslednjih 10tak godina
    8 points
  18. Ovo je takav selection bias da ne vredi komentarisati. Prosečan life expectancy je u USA za 8 godina kraći nego u Švedskoj. Tačka. Maternal mortality rate je na nivou Libana, Gaze i Malezije. Ne, USA nema najbolje zdravstvo na svetu. USA ima najbolju medicinu i medicinsku nauku na svetu, od 20 najboljih bolnica na svetu, više od pola je iz USA. Ali zdravstveni sistem nema. U prevodu - ako odeš u Cleveland Clinic da se lečiš, dobićeš najbolje lečenje na svetu. Verovatnoća da stigneš do Cleveland Clinic kao prosečan građanin USA je bliska nuli. U prevodu - idealizovani komunizam. Nego, gde ima to, a da radi? I zašto nema i ne radi?
    8 points
  19. To je flopovanje u slavu Božiju, uostalom ko je među vama bez flopa neka baci prvi kamen.
    8 points
  20. Ali ne bismo ni bili ovde da nije ušlo bar 10 milki još dok smo igrali EC. Tako da meni su te priče kako nas Oskarovac ne voli i mi sad patimo nekako površne
    7 points
  21. Posjed lopte 73:27 Odavno ih nismo ovako razmontirali. Nevjerovatno sta smo sve promasili… ovo je trebalo da se rijesi vec u prvom poluvremenu. U drugom, od 10-ak cistih sansi samo jedan gol. Ne duplo nego troduplo smo bolja ekipa od njih. Steta, trebali smo da ih ispratimo sa petardom.
    7 points
  22. Bravo Spajiću svaka čast na izjavi. Jeste poraz za nas i jesu se valjali pola sata po terenu, što je doduše sasvim legitimna taktika.
    7 points
  23. Hahahaha, pa jel gledas ti ova izlezavanja ili je poenta da isprovociras nekoga na temi? 🙂
    7 points
  24. Realan rezultat 10:3 za nas, skoro nisam ovako nešto gledao. Kakvo govno od igrača je Mijailović
    7 points
  25. Step back i side step je u NBA postao jedno od glavnih oruzja, delom i zbog toga sto se sve vise i vise tolerisu ovakvi potezi. Ko da brani ovo kad vaze rukometna pravila.
    7 points
  26. Bez obzira na sve, danas nam je divan dan, divan dan! Srećan rođos najboljem!
    7 points
  27. Ona Djusina poludistanca o tablu, 2min pre kraja - kakav klasik! Kakav kez mi razvukao po licu, ne secam se da sam to u skorije vreme video u modernoj kosarci 🙂
    7 points
  28. Mozda zvuči suludo, ali meni više prija ovaj remi uz ovakvu igru, koji nismo prezentovali sigurno 10 godina, možda i više, nego neka pobeda tipa 1-0 uz batadjorisanje, bunker, odugovlačenje. Pobeda, svakako ne bi rešila pitanje šampiona kao što ni ovaj remi nije. Ovako smo pokazali , da možemo kad hoćemo, pa neka ovo bude prekretnica.
    6 points
  29. Ovaj derbi izuzetno podsjeća na našu utakmicu sa Jang Bojsima. Tada sam bio jedan od rijetkih koji su stali na stranu Bahara, pa je pošteno da i sad stanem na stranu Milojevića. Razmontirali smo Partizan večeras. U prvom poluvremenu smo bili izuzetno agresivni. Igrali smo dosta visoko, dobijali duele i pravili višak i stvarali šanse. Po lijevoj strani smo lagano pravili višak, trougao Rodić, Hvang i Ivanić je odlično kombinovao. Rodić je bio loš u odbrani, ali barem se pojavljivao u napadu i učestvovao u igri. U drugom dijelu smo ponovo promašili dosta prilika. Najopasniji smo bili iz prekida, svaki drugi prekid je bila prilika za nas. Meni su iskreno šanse iz prvog dijela bile još bolje i "čistije", a drugom dijelu je bilo nekako više na guranje, i to su mahom bile prilike iz neke velike gužve. Na kraju je ovo tragičan remi za nas posle svega što smo videli. Mislim da je realan rezultat bio 5:1 ili 6:2.
    6 points
  30. Mislim da pojedini forumasi treba zaista da nauce da udahnu, sacekaju da se malo smire, popiju i pojedu nesto pa sednu za tastaturu. Jer ovoliko gluposti mogu da pripisem jedino delovanju u afektu, sve drugo bi bilo tragicno neznanje o fudbalu i slaba i nesigurna licnost. Igra je bila odlicna, neka svaki derbi bude ovakav, to sto ima par momaka koji kvalitetom nisu za prvi tim Zvezde jbg, nadamo se da ce se resiti na leto. Idemo po titulu!
    6 points
  31. https://n1info.rs/magazin/showbiz/video-dvoje-ljudi-na-skupu-podrske-breskvici-ispred-rts-a/
    6 points
  32. Iskreno, ja nikad nisam voleo valjanje, ali večeras, posle svega što sam video, reč ne mogu da kažem našima za to. A realno, najviše toga je bilo nakon isključenja. Zvezda na terenu daleko bolja, nesporno.
    6 points
  33. Imaš dva puta priliku da dobiješ nikad gori Partizan, imaš i igrača više, pa i domaćinsko suđenje, i opet ne umeš pobediti. A ima tu i neke više sile koja reaguje za kurčenje i za sve ono što rade ljudi u klubu koji od kluba prave sprdnju.
    6 points
  34. Momci su se stvarno borili i hteli. Na kraju nezaslužen rezultat. Po prikazanom trebalo je da bude 5,6 gola za nas. Zadovoljan sam prikazanim. Osvajamo titulu!!!
    6 points
  35. Place se citav zivot ajde izadjite posibajte se muski, evo posibasmo ih ne pamtim ovqko, nismo imqli srece nece lopta u go, kmecite ko da je 0-3. Svaka cast tastaturaboysi
    6 points
  36. Suncice, razumes. Meni je dostupan. Piskarao sam na drugim temema, najozbiljnije sam razmisljao o penzionisanju u Srbiji ili Hrvatskoj, pa na kraju ostao u USA upravo zbog zdravstva (politika me vise ne uzbudjuje jer sam mator i prosla me volja da menjam svet, samo brinem za najblize okruzenje). Imam Blue Cross Blue Shield osiguranje. Drze me kao kap vode na dlanu, nepoznate su mi "liste cekanja," sve moze danas (a ako nije hitno, sutra). A tehnologija jeste najnaprednija na svetu. Nazalost, treba mi jer sam mator i bolestan. A znam sta i kako mi rade jer sam i sam zdravstvene struke (pre penzije, jedno vreme sam bio i clinical instructor za CT i MRI, razvijao protokole i poducavao one mladje koji danas rade na meni). Sebicno, koristim mogucnosti koje imam. To je licno. A @Eddard je u pravu: tehnologija jeste vrhunska, ali zdravstveni sistem ima deficijencije. Meni sa BCBS osiguranjem je dostupno sve i odmah, a oni bez osiguranja idu u tzv. "javne bolnice" (tj, placene iz budzeta). Radio sam u takvima, proces mi je poznat. I takvi ce dobiti uslugu/negu, ali nece biti vrhunska nego "adekvatna." I dobice racun koji najverovatnije nece platiti. Ekonomska pozadina cele price mi nije poznata. Vise bi znala moja zena koja ima ekonomsku diplomu i jedno vreme je radila u Nueces County Hospital District - to je institucija lokalne vlade koja se bavi distribucijom (porezno sakupljenih) para iz budzeta za medicinsku brigu neosiguranih i siromasnih. Samo malo smo razgovarali o tome - ona nije razumela moju tehnicku/klinicku stranu price, a ja nisam razumeo njenu ekonomsku stranu. Zanimljiv je slucaj Ayn Rand. Ona je poznata ("slavna?") autorka mnogo knjiga, desnicarka, konzervativna i zagovarala individualnu odovornost, protivila se bilo kakvim socijalnim programima placenim iz budzeta. Ipak, suocena sa rakom pluca, prijavila se za Medicare (javno starosno zdravstveno osiguranje). Odjednom, "socijala" je vise nije smetala... Vise o tome: https://www.openculture.com/2016/12/when-ayn-rand-collected-social-security-medicare.html Mozda je jos rano da teoretisem i filozofiram. Sledeceg meseca cu napuniti 65 i to me kvalifikuje za Medicare. Besplatno, jebote, a BCBS placam. Ipak, djavo salu ne odneo, platicu i neko dopunsko osiguranje, da me ne strefe neki dodatni racuni za usluge koje Medicare ne pokriva.
    6 points
  37. Bane, ti nisi normalan. Da ne budes sam, ima vas puno nenormalnih. Drustvo se promenilo, to vise nije ona USA u koju sam uselio pre vise od 40 godina. Jebote, za Trumpa glasaju "evanglic christians." 1988. je od predsednicke kampanje odustao Gary Hart, jer su ga paparazzi uslikali na nekoj jahti sa ljubavnicom. Mada nikome nije naneo zlo. Bilo je to vreme kad je drmao "moral majority" pokret Jerryja Falwella. Podigla se hajka. A danas, Trump je sudski osudjen za silovanje, ima tri braka itd. i nikome nista. Toliko sto se tice seksa, cime se deo javnosti zabavlja. "Hriscanske vrednosti" - ma, odjebite, hipokriticne budale! Nisu ga osudili demokratski politicari nego gradjanska porota - 12 nasumicno odbranih gradjana. Osudjen je i za prevaru u poslovanju. Sad se jos vodi rasprava o njegovoj zalbi, koliko i kada ce platiti, no da je mutikasa i lopov - dokazano je. Nije mu to prvi put. Osnovao je, pa ugasio, Trump University - i platio $25 miliona vansudskom nagodbom. Samo jedna od mnogih prevara. Rasizam? Nije hteo da mu u stanove za rentu udju Crnci. Vidi: https://www.politico.com/blogs/under-the-radar/2017/02/trump-fbi-files-discrimination-case-235067 Urla protiv imigracije, a ozenio je imigrantkinju i doveo njene roditelje. I tebi, citiram, to "ulepsava dan!?" Mogao bih da nastavim i nabrajam silne svinjarije kojih ima vise nego meni poznatih. Necu da dosadjujem i pisem post od 1000 stranica. Ali hocu da kazem: ko glasa za Trumpa, taj je ili budala ili pokvaren. Ovde se ne radi o konzervativizmu suprotstavljenom liberalizmu nego o postenju suprotstavljenom lopovluku.
    6 points
  38. Mojim uvjerenjima odgovara neki kapitalizam skandinavskog tipa (ili onog tipa kakav Kanada proklamuje) koji kombinuje poduzetnistvo i licne slobode - ukljucujuci i ekonomske, ali ipak ima i socijalnu komponentu koja pomaze onima koji se iz bilo kojeg razloga ne mogu takmiciti u toj trci. Nemam nikakav problem da se i iz mog dzepa izdvaja i odvaja za univerzalno besplatno zdravstvo, javni saobracaj, povecanje penzija, besplatno skolovanje, ili za poboljsanje polozaja manjinskih zajednica u drustvu, bez obzira da li cu ja biti u prilici da to ikada licno iskoristim, i mislim da USA ima mnogo prostora da se, po mom misljenju, unaprijedi. Za sada to definitivno ne zele sto pokazuju na izborima, ali nove generacije imaju mnogo vise empatije, i mislim da cemo u buducnosti, negde 2028 kada narandzasti ispuca svoj drugi i nadam se posljednji mandat, USA biti spremnije za promjenu na bolje (opet po mom misljenju).
    6 points
  39. Cela ova sekvenca je za prepricavanje: - Nepostojeci faul + Kalulu zuti zbog prigovora - Mesto 'prekrsaja' pomereno namanje metar unapred - Zivi zid postavljen na 10-11m
    5 points
  40. Ne znam da li si cuo za samofinansiranje i to koliko cemo mi ove sezone zaraditi samo od prodaje karata. To je 70% naseg budzeta. Nismo mi toliko vezani za drzavnu sisu kao neki. Ne odbijamo "mleko", ali preziveli bi i bez njega. A da ne govorim o ostalim povlasticama koje donosi sigurno igranje u EL. Sve dok je Zeljko tu, ja se ne brinem. Ziv on nama bio i da kad mu dosadi posao trenera, da preuzme neku funkciju. A bas sam ocekivao da danas objavi produzetak.
    5 points
  41. 5 points
  42. Ne znam dai je Miloje odgledao neku Baharovu utakmicu sa Mijailovićem na beku? Verovatno nije čim ga je tamo turio. Kataijem sam, iskreno, šokiran.
    5 points
  43. Ja zaista ne vidim kako ovaj Partizan moze uzeti titulu... ne secam se vece nase dominacije na Marakani a da nismo dobili utakmicu
    5 points
  44. Koliko je bilo sranje odustajanje od EL jos pre 5-6 kola, uz samo dve pobede moglo se casno boriti Stvarno necuveno
    5 points
×
×
  • Create New...