Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/21/2024 in all areas

  1. Yago svaka cast . Igra momak posteno svaku utakmicu, daje sebe celog za tim. 30 min, 17 poena, 5 skokova, 14 asistencija, index 30. Alal vera.
    21 points
  2. Hvala kolegama na ovoj bruto/neto, ukupni i samo plate diskusiji. Meni ce ovo biti hajlajt sezone cak i ako osvoji Zvezda El. Ja posle citanja ovoga vise nisam siguran ni kolika je moja plata
    18 points
  3. Onda smo zasigurno i bez Gilespija.
    17 points
  4. Po ko zna koji put se pokazuje da je gotovo uvek bolje dovesti neafirmisanog EK/G liga igraca nego li EL veterena. Naraocito to vazi za tradicionalno matore ekipa poput nase. Yago na ledjima nosi celu spoljnu liniju mesec dana, Smart iz aviona poceo da doprinosi. Alal vera obojici.
    14 points
  5. Stoka razlike + se niko nije povredio, ja zadovljan. Što se Smarta tiče, deluje da može da bude solidan igrač rotacije kakav nam je trebao i pre povrede Nedovića, međutim ne deluje mi kao kalibar za nekog gamechangera na EL nivou. Dobra stvar je što je disciplinovaniji nego što sam očekivao, nije basketaš, loša stvar je što nije neki atleta niti je nešto eksplozivan. Svakako će značiti ali ne treba očekivati čuda. Yago za sada kolje, možda možemo i da dobijemo bez Tea u Berlinu mada je ta utakmica u startu komplikovana, oni se polako kompletiraju i igraju bolje u poslednje vreme. Protiv KKP nemamo šta da tražimo u ovom sastavu. Hanga je dobar kao sekundarni ballhandler ali samo da prenese loptu, jasno se vide njegovi limiti kad pokušava ono što rade "pravi" plejmejkeri.
    11 points
  6. Više nemam nikakva očekivanja. Ekipa od početka sezone igra jedan korak napred, pa dva u nazad. Katastrofalna selekcija, gde su nam udarni igraci covek od 37 g, stakleni Nedovic , a pri tom smo sve to znali i ranije kada smo pravili selekciju. Sad se cudimo sto teodosic preskače utakmice i sto mu je limit 20 min, ili sto Nedovic posle svakog pada ostaje povredjen. Doselekciju je trebalo uraditi ranije, a ne kad dodjemo u situaciju da nema ko da igra. Takodje i ta doselekcija nije uradjena do kraja, jer za nas nema igraca na poziciji 4. Sve ovo je jako mučno i stresno sta se dogadja.
    10 points
  7. Sledeće dve u ABA ligi (Partizan,Buducnost) , gde ce se odlučiti da li uzimamo pol-poziciji. Obe bitne. Dobijemo li Partizan ,bezimo im 3 pobede, sto ce vrlo verovatno biti dovoljno da se sacuva prvo mesto. U EL idemo u Berlin. Porazom definitivno gubimo sansu za priključak. Pobedom ostaje neka nada. Ovde vise mozemo da izgubimo nego dobijemo. Tri vrlo bitne utakmice su pred nama. Ovde se definitivno kroji tok sezone.
    9 points
  8. Gledam ovaj snimak Kaminskog i Željka i ne vidim sukob koji se uporno potencira, čini mi se da je batica sagorio na sebe prvenstveno. Neko ko je ispizdio na nekog ne stavlja mu prijateljski ruke na ramena. Meni je više ličilo na neko izvinjenje, objašnjenje, štagod. Čovjek je cijeli život u basketu, sigurno zna šta je uradio za taj minut i da nije klupiran bez razloga. Leptenejebo čim se ja bavim…
    9 points
  9. Meni ima nekih sličnih poteza kao Kevin Panter, ako provali da ovde neće da ga tuku kao u Nba ako koristi ovu midrejndž igru koja izgleda potencijalno zanimljivo i da ne forsira šut za 3 ako ga ne ide, može tu da se izbrusi jedan solidan EL igrač.
    7 points
  10. Davidovac ne moze trenutno ni vodu da nosi Branku,covek se lomi na svakoj utakmici u odbrani a Davidovcu su igraci skoro uvek sami,oblaze ga kao cunja,pravi faulove jer ga mrzi da potrci
    7 points
  11. 7 points
  12. Daj ne brukajte se više sa crnim i bijelim čovjekom.
    7 points
  13. Janis je na 8 bacanja koje je šutnuo, potrošio oko 5 minuta. Pogodio je 2.
    7 points
  14. Cini se da Smart ima sve preduslove da postane evroligaski kosarkas u nekoj buducnosti, ne vidim nista sto bi moglo da mu bude veliki problem ni fizicki, ni u samoj igri. Odbranu ce skapirati, vidi se da se trudi
    6 points
  15. Fićko je očito nasledio skauting talenat od ćaće
    6 points
  16. Ko je lud da da licencu klubovima gde sutra Vucic da padne sa vlasti oba kluba bi bila nivo Evrokupa i to pri sredini tabele. Stabilni, nezavisni izvori finansiranja pa tek licenca.
    6 points
  17. Sta "feminizam & renesansa" imaju da kazu na najavu AV da ce se silno uvecati davanja drzave za radjanje prvog, drugog n tog deteta? U kontekstu kulturoloskog obrasca u Srba, ovo ce da izadje na to da materica postane radno mesto, sredstvo za zaradjivanje novca cije trosenje niko ne kontrolise. Nekada se govorilo " a kupus u kacu, a dete u kucu". Perspektiva: "a dete u kucu, a letovanje u Turskoj"? Ili: "Radjaj kucko, treba mi za tiket!". Populaciona politika se ne vodi ovako, ovo je direktno izlaganje zene jos vecim pritiscima da radja i protiv svoje volje. Ovo je degradacija bioloskog entiteta zene i ako ovo prodje, zenama se ne pise dobro. Feministkinje, imate rec....
    6 points
  18. Na ovu mudrost si zaboravio da dodaš "bajo moj!"
    6 points
  19. Smartić je topić. Ni cela 4 treninga nema sa ekipom ali se vidi kvalitet. Kad se vrate Teo, Neda i Topić i sa Yagom baš zajebanu spoljnu liniju ima da imamo. A što se tiče Yaga u više navrata sam ga,, branio" jer sam znao da ne igra svoju igru. Dečko se apsolutno podredio ekipi i to je za njega sasvim nova uloga sa kojom se prvi put sreo. Prvi put nije imao ključeve u svojim rukama. Evo po ispadanju Tea i Nede, kad su mu opet dati ključevi napada odmah je onaj stari Yago iz Ulma i sa svetskog prvenstva. Dok je kompletna ekipa nije ni šuteve uzimao i ako je najbolji i najpouzdaniji šuter ove ekipe. Nadam se da će sad pronaći neku sredinu jer nam treba ovaj Yago.
    5 points
  20. bice interesantno videti Smarta sa Teom
    5 points
  21. Uopste nije genijalnost, on je bio vise nego legit prospekt. Zapravo vrhunski, prototipski za modernu kosarku. Druge stvari su ga ukanalile, a manjak raw talenta sasvim sigurno nije jedna od njh.
    5 points
  22. Bez' te deca sutira Gilespi😁
    5 points
  23. Posredno jeste Vučić najavio. Ali kaže o tome mora nova vlada da odluči to i da su ludi ako slušaju neznalice jer rudnik će da preporodi Srbiju Loznica ce imati 100 miliona eura godišnje od rudnika minimalac u rudniku 1000e i ostale laži. Jednostavno bratija je verovatno uzela mito od RT i sad nema nazad. Jedino što moze da spreči rudnik su veliki protesti ili natrium jonske baterije koje sad postaju aktuelne.
    5 points
  24. Aleksa igra sutra. Kad se sjetim kako je izgledala ona povreda ovo je pravo malo čudo. Dobro došao nazad, neka se ponovi prošlogodišnji scenario, samo bez lupanja rampi Tavaresu.
    5 points
  25. Ok, prevideo sam to, a problem je i što sam očiglednu stvar pokušao da "dokažem" pogrešnim argumentima. Zenit, Himki, Darušafaka i Monako su timovi koji teško da mogu da se porede s nama nekih ranijih sezona. Za mene, jedino iznenađenje je taj Bajern, koji je i bez licence i bez visokih ulaganja uspeo da napravi veliki uspeh, uz naravno Žalgiris. Ovo me podseća na prepirke s burazerom, Grobarom, kad sam mu rekao u našoj poslednjoj sezoni s Radonjićem, da tim iz ABA lige ne može da uđe u plej of EL novog formata, jer nema ni licencu, ni budžet za tako nešto, pa on dođe prošle godine i kaže - pa ti reče da ne može da se uđe u top 8, a mi ušli iz prve. Umalo ga ne ubih.
    5 points
  26. Problem je sto izmedju Albe i duplog kola imamo Partizan a onda posle duplog kola i meca sa Zalgirisom gostujemo u Podgorici. Ne smijemo izgubiti prednost domaceg terena u Aba ligi a opet ovo su mecevi u EL gdje mozemo ici na pobjede, pa i protiv te Barse. Ipak sve to odredjuje zdravstveno stanje u ekipi jer kontam da su Yago a posebno Rokas zestoko u crveno usli te je Rokasu itekako potreban odmor danas. Ne slazem se sa ovim. Svaki mec koji smo izgubili ove sezone je zbog nas samih. Pogubili smo se orotiv Zalgirisa i Partizana u finisu, masili bacanja. Protiv Lyona odbrana je bila katastrofalna. Ovo sa Baskonijom nije odlucila sudijska greska vec nase zdravstveno stanje inemogucnost da nesto odbranimo i zagradimo skok. Naravno da sto se tice imena u timu ne mozemo ni mi a ni komsije da pariramo Realu, Barsi, Monaku, Oly, Pao ali eto u tih top10 su pak Virtus, Valensija,Baskonija. Necemo se lagati da nemaju BG klubovi podjednako kvalitetne ekipe kao i oni pa mozda i kvalitetnije.
    5 points
  27. Bilo bi zanimljivo kako bi ovde padao forum na bravure Kaminskog i masenje zicera Ponitke. Послато са SM-A135F помоћу Тапатока
    5 points
  28. Ja uvek mastam kad je potpisao Smart da ce biti neka kopija Markusa Howarda 😊
    4 points
  29. Smart ce imati u pocetku problema sa odbranom suta za 3, konstantno ide ispod bloka i onda mu igrac sam i kasni sa izlaskom te pravi faul jer ne ostavi dovoljno prostors za doskok. Evo jos jednom, vec 2 put a jos jednom mu je progledano kroz prste.
    4 points
  30. Bratu Frediju ce onih 14p protiv Grobara biti vrhunac karijere. :D
    4 points
  31. Od večerašnje utakmice očekujem 15+ šuteva Smarta, čisto da vidimo na čemu smo
    4 points
  32. Kako za koga. Za onu neznalicu i ljudskog, košarkaškog, nepismenog nesposobnjakovića koji odlučuje, doselekcija je urađena taman na vreme. Naravno, za ABA ligu. Od početka je sve išlo ka tome. Verujem i da će uskoro 4ku da dovede, za završnicu ABA lige. Čekajući ovoliko na doselekciju,, ušteđeno" je par stotina hiljada evra na plate. Ko se još pali na EL. Bitna je ABA liga. Jednom Nebojšina, uvek Nebojšina parola.
    4 points
  33. Nije izvesno ni da će biti među 23. Dečko nema nijedan meč za A reprezentaciju.
    4 points
  34. Isti Nick Calathes. 😄
    4 points
  35. Nek i crni djavo osvoji, ma bilo ko, samo ne ovi prete da naprave ligu gorom od rijalitija
    4 points
  36. Nedeljkovic ce izvesno igrati u 11 na EP, a mozda bi imao sansu i za još jednu LŠ sa Zvezdom. On je potencijalno mogao na 15M. Mijatović je napadač, on ispod 10 ne sme da ode. Još jedna sezona u Evropi bi mu to lagano obezbedila. Eraković je mogao posle LŠ da izleti na 10. Da ne pričam što bi sa njim prezimili u Evropi. Posebno kad se uzmu u obzir 2 penala koje je napravio Điga. Posebno onaj protiv Bojsa u Bg. Nesaglediva je šteta koju pravi ova uprava.
    4 points
  37. Generalno je suđenje postalo kretensko, uveli su ponovljene snimke da ove sudije željne pažnje mogu da se slikaju pola sata i da terorišu ljude dok gledaju da li je ostalo 4:53.17 ili 4:53.19. A ovamo su uveli neki polučelendž timovima gde može da se gleda samo jedan segment sporne sekvence u jednom od najdinamičnijih sportova i sve i kada pogodiš što je jako teško jer ne odlučuje o čelendžu neka treća strana kao u fudbalu nego iste te sudije koje su potencijalno zajebale i koje se obično iskompleksiraju na maksimalno i gledaju na sve moguće načine da odbrane svoju prvobitnu odluku, i na sve to kada pogodiš čelendž ne zadržavaš pravo da ponovo ispraviš debila. Ovo situacija na Zvezda Baskonija je plastičan primer, nisu uvažili čelendž jer je bio faul pre toga, neizvesna utakmica, blago haotična situacija gde je bila gomila dešavanja i ti ne možeš da tražiš proveru, na stranu što je bila ispravna odluka. Onda neka ukinu to gledanje snimka bar da ne maltretiraju gledaoce sa zastojem igre.
    4 points
  38. Није то никаква Човићева одбрана ни празна прича, на пар кликова се да потврдити ово што @СтелаРоса тврди... Сви дижу улагања, један Жалгирис је на јако пристојној цифри, да не лицитирам... О Валенсији и Виртусу да не причамо... И наравно да је уз већи новац лакше довести јаче играче... То наравно не мора да значи добар резултат, ево Нејпиер је примјер... Та прича само потврђује тезу о уједначености такмичења, тј. квалитета екипа, и зато и јесте од 5-15 мјеста у 2 побједе... А те двије побједе су НИЈАНСЕ у које су убрајају повреде, бољи избор играча, тренер, концепцијске предности и недостаци екипа (читај Звезди фали 4ка)...те нијансе на крају одлуче, јер сви када праве тимове гледају да максимално добро искористе буџет који имају... То што смо ми новцем дошли до ЕЛ просека, има се осјећај кроз медије да смо врх ЕЛ посебна је прича... И да ја и даље сматрам да смо по квалитету у 10...
    4 points
  39. Ajmo malo lepih vesti. Dođoh do informacija o Topu: ,, Pričao danas sa docom i pomoćnikom njegovim, kažu da je mališa skroz u redu i ovako, na mestu skroz, sluša, hoće da radi a i što je još bitnije oporavak ide skroz po planu, čak su ubacili i laganu teretanu dva puta dnevno. I rekli da će biti sve to u redu. Tako da kontam da će biti u pitanju one četiri nedelje, bez operacije naravno i samim tim da računam da su dve već prošle, od derbija onog u EL prošlo ravno dve nedelje. Znači trebalo bi ugrubo još dve. ". 💪🍀
    4 points
×
×
  • Create New...