Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/12/2023 in all areas

  1. 26 points
  2. Što mrzim ove Ćokijeve prefrigane igrice, dosadio je i bogu i narodu. Prvo otvoreno kaže da dovodimo još dva igrača, a onda jutros izigrava francusku sobaricu, insinuira da je roster zatvoren i prebacuje odgovornost na trenera. Tačno sam znao da one Šarčeve bljuvotine nisu bile slučajne. Kao eto sastavili smo dobru ekipu, zadovoljni smo, videćemo da li će možda doći još neko, sve zavisi od Duška. Jeste, Duško je inače senilan, pa ne vidi da ima zjapeće provalije na 2 i 4, kao što vidi svako ko ne gleda košarku od juče. More mrš. Dozeta, Bagzija i Vujičina pod ruku i tutanj u Železnik.
    23 points
  3. Ja cu se bas smoriti ako Smajli otpadne, a deluje da ce biti tako. Imam osecaj da bi odigrao dobar turnir. Dosta je napredovao tokom sezone. Profil igraca koji nam je potreban. Moze da preuzima, pokretan centar, ozbiljan atleta. Vrlo dobra strec opcija. Pritom mlad igrac, prilika da dodatno napreduje i stekne iskustvo. Sasvim pristojna druga opcija iza Milutinova. Ovako smo osudjeni na dobrog Rileta i njegovu nemoc da bilo sta odbrani ili uhvati. A mislim da je suvise ocekivati od Karija da igra sa Petrusevim ili Jovicem na 5.
    17 points
  4. Prošli put kada je najavio da napadamo sam vrh Evrolige završili smo pretposlednji sa skorom 10-24.
    16 points
  5. Ovo još nisam video, čovek je uspeo u 15 minuta da nadoknadi prethodnih 5 meseci koliko je bio odsutan 😂 gde se sad seti žandarmerije jbt
    14 points
  6. I njemu dopizdilo da čeka klub da objavi. [emoji16]
    12 points
  7. Top senior vodonosa? Ako mali pola karijere napravi kao otac da se petama u dupe bije. Sta pisete vi, ja sam frapiran bukvalno. Na prvom mestu sto je bio clan reprezentacije krajem 90ih kada smo osvajali medalju svuda gde smo se pojavljivali i imali smo betoncinu od tima pogotovo smo imali dobre visoke, a on je igrao svako takmicenje. Covek nikad nije igrao za statse, a bio mozda i najbolji igrac Zvezde koja je igrala Evroligu, svuda gde je isao bio top 3 igrac, igrao odlicno i za Buducnost u EL, bio zastitni znak Hemofarma, u Sijeni bio dobar, u Milanu bio dobar, u Grckoj kao veteran dobar, uvek dobar, uvek standardan, uvek doprinosio. Da udje u vremeplov, sada bi nam bio ako ne bolji od Bogdanovica, a ono zakucano drugi najbolji igrac reprezentacije.
    12 points
  8. Covara gostovao na prvoj Glavni cilj napad na F4 i EL 😁
    11 points
  9. Znam da kasnim 20 sati, al moram da demantujem Meka i da kazem da Miljenovic nikome doslovno nije bio veci talenat od Micica. Verovatno ni svom tati. Miljenovic lik sa super court visionom, ali uzasnim telom, losim sutem i jos losijom odbranom. Intrigantan, ali je bilo jasno da ima mnogo falinki za seniore. Micic lik za gradjom kao iz udzbenika, brz, dobar sut, vrhunski frame i jedini razlog zbog cega je njegova karijera sporije isla, to su dve teske povrede koje je imao jos kao klinac. Lik je sa 15 godina delovao kao senior (i fizicki i kosarkaski), i da nije imao te dve povrede koje su ga usporile u svakom smislu, sad bi bio legit NBA igrac. Gledao sam obojicu preko 500 puta u tom uzrastu, znam sta su pricali tada i njihovi saigraci, i treneri i reci da je Miljenovic bio veci talenat od Micica je kao da sad neko kaze da je Radoncic bio veci prospekt od Doncica, taj level otprilike. Topic je generacijski talenat, ali bio je i Borisa Simanic. Tako da, treba pametno s njim. Ako Kari proceni da mu treba u 12, nek ga vodi, ali stvarno nema potrebe da iko na SP ide turisticki ili da stice bilo kakvo iskustvo. Treba nam 12 najboljih koji su na raspolaganju i to je to. Elem, sumnjam da bi ga cimali da dolazi na pet dana priprema, ako vec nije plan da se mali vodi.
    10 points
  10. Dominira na fizikalije? Mislim, izuzetno je brz i to stoji. Samo se pitam kako nisi primetio njegov osećaj za pas i inteligentnu igru? I kako zna da iskoristi telo, promeni brzinu i pravac. Zato je i meni ogroman talenat, jer nisu samo fizikalije u pitanju. Što se tiče šuta, i to sam napomenuo u svojim utiscima o finalu. Šut ga uopšte nije išao na prvenstvu, gde je imao 9% šut za tri i 76% na liniji slobodnih. Ali to ne znači da ne ume da šutira - tokom sezone imao je 86-87% sa linije slobodnih i oko 36-37% za tri, i to u seniorima! Ali onda se treba zapitati - kako je uzeo MVP i zlato kada mu šut nije išao? Šta bi tek bilo da mu je šut bio na standardnom nivou? Kada se pridružio OKK, ređali su pobede i ušli u plejoff, jedna lopta ih je delila od duela sa Zvezdom. U18 tim je imao mnoštvo otkaza, ali su ipak osvojili sa Topićem kao glavnim igračem. Daleko od toga da sam neki košarkaški ekspert, ali mislim da Topa duboko potcenjuješ. We can agree to disagree.
    10 points
  11. Južni Sudan je hrišćanski preko 70%, Sudan je 99% muslimanski. I kulturološki su velike razlike, Sudan je arapski, skoro bliskoistočna zemlja, Južni Sudan je već podsaharska Afrika. Istorijski, sjever (današnji Sudan) je razvijeniji, tamo je Nil, tamo je izlaz na more, ali Južni Sudan ima nešto nafte. U Sudanu se u poslednja 3-4 mjeseca ponovo ratuje, Južni Sudan je za sada još miran.
    9 points
  12. Svi u unutrašnjoj liniji imaju spore noge sem Bolomboja, a ni on nije npr. Kevarrius Hayes nivo agilnosti. Uopšte mi se ne sviđa taj koncept da u 2023. igraš sa tornjevima dole, već vidim da Lazarević uleće u rotaciju na 4 jer jedini može da brani protivničke četvorke... Još na to ovakva bekovska linija, deluje mi u najmanju ruku sumnjivo koncepcijski.
    8 points
  13. 8 points
  14. Uleću AG i Jokara u pomoć srbima ko Talijevi u Battle of Bastards. Na konjima, podrazumeva se.
    8 points
  15. Team McLeod po pitanju Milenka Topića, ono je bio zmaj, sve najbolje reprezentativne partije su mu bile u knockout utakmicama.
    7 points
  16. Stojakovići, da Peja nije izdajica
    7 points
  17. Pa meni bas Simonovic i Davidovac deluju kao dovodjenja samo da bi se dovodilo
    7 points
  18. Ali je pre toga na pitanje o pojacanjima rekao “Videcemo da li cemo da dovedemo jos neko pojacanje, odluku o tome ce doneti trener”, a ta recenica na Covicevom jeziku znaci niko nece doci do pocetka sezone, ali tako je Dusko hteo nisam ja.
    7 points
  19. Kofa za povraćanje spremna čeka pored štale. Ili je Danilović povukao očajnički potez pa ga sprema za SP?
    7 points
  20. Hteo je da kaže da je on završio sa svojim pojačanjima, jedino ako još neko dodje u tim Duško.
    6 points
  21. Ne treba ništa očekivati od njega osim da dobije neke 'nebitne' minute. Pravi se igrač za budućnost, na deficitarnoj poziciji.
    6 points
  22. 6 points
  23. ma zavitlavam se, pre svega zato sto imamo napiera, tea i brazilca, pa je to otprilike jedina pozicija gde ne vazi ona "takav igrac se uzima" otmemo mitrovicu 700k i ciao
    6 points
  24. Nemamo mi šta da tražimo sa ovom odbranom u LŠ. Ne može Dragović da igra za trojicu. Rodić trenutno podsjeća na Aleksandra Lukovića iz Grofove ere, totalni raspad na terenu. Nije ni Mijailović danas bio nešto puno bolji. Stamenić je igrač za PL. Vrhunski igrač i jako dobar i prijatan karakter. Ja ne brinem za Olajinku. Čovjek radi toliko stvari da mu se može i mora oprostiti za neke promašaje u napadu. Mijatović u stilu pravih napadača, odmah šut, nema tu čekanja. Da, bravo i za Mladost. Nijesu loša ekipa za domaće oranice.
    6 points
  25. U njegovom slucaju bi se trebao osmisliti neki novi izraz za radnju stupanja u bracnu zajednicu sa bozanstvom.
    5 points
  26. Izgleda da smo presli na primere kasnih mladozenja sa primera oceva i sinova koji su igrali za drzavni tim.
    5 points
  27. Dovla, Ben, ćopavi Martin, Vajt, Dobrić, Holand, Adams, povredjeni Nemanja, Luka, Džoni Bravo, Lazari i Kuz. Smisla za šta ?
    5 points
  28. Видим по најновијем рангирању Словенија на 4. месту. Ево моје прогнозе испадају у другој фази, нема елиминационе фазе за њих. Не знам којим чудом могу да избаце Немачку или Аустралију у другој фази.
    5 points
  29. Jel sigurica da Smajli ne ide? To bi bas bio ozbiljan hendikep. Ostajem pri tome da bi ovi graci + Smajli i Poku bas mogli da igraju zanimljiv basket. Bas sranje vise, da nam se jedne godine ne otvori da mogu da igraju svi
    5 points
  30. Narafski, pogotovo je 98e odigrao doktorski, kada smo bili oslabljeni. Tada je bio (kako se ispostavilo) možda i treći najbitniji igrač u ekipi, iza Bodiroge i Rebrače.
    5 points
  31. Pluton ili Uran nije vazna planeta moja briga su repa ti samo budi lepa Ref. 4x
    5 points
  32. OK, znači Avdije, Rakočevići, Koprivice, Pecarskiji, Alibegovići, komada 5. Je li to dovoljno da kažemo da krv nije voda?
    5 points
  33. Za reprezentaciju će igrati 5-6 bivših/sadašnjih igrača Zvezde koje većina navijača ne bi želelo da gleda opet/ i dalje u Zvezdinom dresu i smatraju da nemaju kvalitet da budu ni bekapovi na nivou EL. To je katastrofa iskreno. Jovic, Radanov, Dobric, Davidovac, Simanic, Ristic Na kraju, više će nam ekipa ličiti na onu koja je izgurala kvalifikacije nego na najbolje što imamo.
    5 points
  34. Ja ovo malo što sam gledao Simonovića u CG repki, ok tek su počele pripreme i sve to ali ne znam kako on može da isprati EL četvorke. On i Deda na 4 mi djeluju kao beskorisnost u najavi. Ako i sa ovim budzetom ostavimo rupu na nekoj poziciji, onda ovo nije za nas. Tobey sa druge strane mi djeluje obećavajuće, iako se priključio prije par dana. Uhvatiće on brzo formu, ne vidim način da ga Morgan izbaci iz sastava, velika je razlika u kvalitetu.
    5 points
  35. Aj da probamo onda nešto ovako: Ristić Ristić Ristić Ristić Ristić Ristić Ristić Ristić Ristić Ristić Ristić Ristić --- Šala naravno, ništa protiv Rileta 🙂
    5 points
  36. I ja sam se prijatno iznenadila novinarima, mislim ipak je to Informerov kanal. Odgovorno tvrdim da bi oni na Prvoj TV bili 3x nepristojniji, oni prekidaju sve goste; ovde su je pustili da ispriča svoju priču i postavljali pitanja samo da je dalje podstaknu. Props i za advokata koji je gostovao, bio je dovoljno uviđavan; kad je rekao da treba prijaviti na prve znake nasilja, dodao je da ne misli da njoj nešto spočitava i da razume kako je lako davati savete iz pozicije kad to ne proživljavaš. Htela sam da okačim ovo danas, ali nisam imala snage. Ne znam ni šta da kažem više na ove stvari, lik je strimovao ubistvo uživo i to je gledalo više hiljada ljudi. Mnogi od njih su ohrabrivali i odobravali to što radi. Najtužnije je što je izgleda imao razne veze u policiji, nisu mu smeli ništa i pokrivali su ga, a konkretno je dobio i dojavu iz policije gde se ona nalazi. Sve najgore želim svima umešanim u ovo ubistvo jer odgovornost snose sve institucije BiH koje su je izneverile...
    4 points
  37. Imao je Cancara i Murica, koji kakvi god da su, za ostale Slovence na 3,4 su Durent licno. Takodje u odnosu na pre 2 godine Blazic, Prepelic i Zoran Dragic su u znacajnom padu, tako da situacija nije dobra za njih. Ne znam ni da li je sigurno da Tobi ide, Morgan je uzasno limitiran igrac
    4 points
  38. Баш ме занима да ли би исто мишљење имали за Србију да нас неко тамбура на припремама као што то раде Словенији а да смо годину дана раније испали од Пољске.
    4 points
  39. Све је тачно осим да је 2015 био поприлично небитан. То првенство је најбољи био Бјелица, затим Тео и Радуљица, а иза њих одма Недовић и Богдан, с тим да је то Богданово најгоре такмичење у дресу репрезентације.
    4 points
  40. Bokme igra ACB sa punih 37 godina, nie šala
    4 points
  41. Ovo će biti ružno. Imam utisak da je Slovenija primila 100 poena na svakoj tekmi od početka priprema, uključujući i skromnu CG. Nego, kako im igraju dva Amerikanca?
    4 points
  42. On i ne zna da pravnik na mostu moze, u najboljem slucaju, da ofarba ogradu. E cuj, on izgradio nesto ??? Kako bre ti ljudi tako lako potezu JA, JA, JA ....i to javno, ne samo u drustvu prijatelja? Da li postoji neko psiholosko tumacenje takvog ponasanja? Normalni ljudi gledaju da sto manje izgovaraju to "ja ovo, ja ono...". Meni je neprijatno i da slusam takav govor, a ne mogu ni da zamislim da izgovorim tako nesto.
    4 points
×
×
  • Create New...