Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/06/2022 in all areas

  1. Opet moram pozitivno o Dušku... Od kada je došao uopšte nije u fazonu avioni, kamioni, daj ovog, daj onog, menjaj.. Čovek bukvalno radi s onim što ima, ali nije tip koji će to reći. Kad se neko povredi ne kuka, ne skače odmah za pojačanja.. Mirno kaže moraće ovi ostali da daju više. I to je to. Ja moram takvom čoveku da verujem. Ako kaže Kampaco ok, ako kaže Raduljica ok, niko ok. Negde mislim da još uvek skenira neke stvari, ali sigurno ima nekog keca u rukavu.
    36 points
  2. 29 points
  3. Braco, da prijavim pojacanje Juce nam je stigla Anika [emoji3060]
    23 points
  4. Koliko je detinjasto ovo pisanje klubova malim slovom, bilo na forumu ili u ovom gore obliku.
    20 points
  5. Kad smo već kod te teme da ispričam anegdoticu, možda sam i pričao pošto sam predugo na ovom forumu.. Oko 2000. godine bio derbi u košarci i ja došao kod tadašnje devojke da gledam, oko pola sata pre početka na RTS-u tipa Beogradska hronika u fazonu Pionir se polako puni domaćim i gostujućim navijačima, direktnog prenosa neće biti.. Tako nekako. Uglavnom, ja popizdim uzmem tipa 200 dinara da dam na ulazu, ostavim sve drugo jer policija drkeljiše samo tako, kratki rukav i trk u Pionir. Kasnim minut, ulaz sa naše strane prazan, stoji debeli pandur na stepenicama, ja trčim uz stepenice.. Kaže je li te Brka poslao? Meni smešno, nasmejem se i krećem za džep kaže hajde prolazi počinje.. I ja bez pretresa, karte, bez ičega upadam. Unutra puno kao oko. Ostajem u golubarniku, atmosfera ludilo, utakmice se ne sećam, znam da smo dobili. I dok sam pogledom tražio debelog pandura s nakrivljenom beretkom, ostala mi u sećanju scena odlazak navijača uz pesmu niz prepune stepenice Pionira.
    19 points
  6. Jos jedan dokaz da je Piksijeva prica o nespremnosti bullshit ^ Mi smo podbacili sa takticke strane..i sa strane amaterske pripreme i skautinga protivnika. A to je direktno rejon njegove odgovornosti. Od koje bezi i zato potura pricu kako su nas iskasapile povrede..
    16 points
  7. Večiti derbi Partizan – Crvena zvezda je neizostavno sastavni deo srpske, a ranije jugoslovenske sportske tradicije. Nekada su deca znala da se igraju tako što se podele u fudbalu ili na basketu u ekipe večitih rivala. A nešto slično su, priča Vidačić, radili i košarkaši Partizana na jednim pripremama u pauzi prvenstva. „U Partizanu smo igrali mali fudbal na treningu na zimskim pripremama. Podelimo se u dva tima i to baš prema navijačkom opredeljenju. Za „Zvezdu“ su, koliko se sećam, igrali Dejan Koturović, Dejan Tomašević, Haris Brkić, Vlada Petrović, Ratko Varda, a za „Partizan“ Mića Berić, Predrag Drobnjak i ja. Ne mogu tačno da se setim, ko je još bio u mom timu, ali zanimljivo je da je u Partizanu bilo manje Partizanovaca nego Zvezdaša“, ističe Vidačić i dodaje kako navijačko opredeljenje nije remetilo njihov profesionalan odnos prema klubu u kojem su igrali. Nezgodno.
    16 points
  8. @kendrick Pa to bitno menja situaciju, što ne reče da radiš na projektu, sada moram sve ove neopravdane izostanke da ti opravdam. Ako, uzmi vremena koliko god ti treba ali hoću da to na kraju ispadne onako svetski.
    14 points
  9. - Kampaco ima ponudu Real Madrida od 1.6mil eur po sezoni. Ako sada potpise ugovor sa njima, 45% bi otislo na porez odnosno 720k eur po sezoni. - Uz to, Realu duguje iz svog dzepa jos 2.6mil eur od ukupno 6mil eur koje je dogovorio za slobodu od Reala. - Da bi imao smanjene poreze potrebno mu je 5 mesecnih plata iz druge strane zemlje, da bi se racunao kao stranac u Realu sledece sezone mogao da ima smanjen porez na 22%. - Pominje se da mu je nudjen trogodisnji ugovor od strane Reala i da i dalje potrazuju onih 2.6mil eur od njega. To znaci da ako bi sada potpisao na 3 godine sa njima, posle te tri godine ostalo bi mu 1.6*3godine*55%posle poreza - 2.6mil koje duguje Realu = 2.64-2.6 = 40.000eur 😄 - Ako premosti sa polusezonom u drugom klubu i tek onda potpise ugovor sa Realom (ili nekim drugim spanskim klubom - Barcelona?) onda bi zaradio x eur od privremenog kluba + 3*1.6mil*78% = x+3.744mil eur. Pa ako mu Real i dalje ne oprasta dug, onda ce za 3 i po godine imati x+1.144mil eur 🙂 - Covic ga je kontaktirao verovatno kao i Lasa sto je 🙂 cisto da vidi da li moze nesto za dz da dobije. Kao sto je Makabi dobio Mekela za dz. Mozda mu je i trazio neke pare 😄 "Vidi mali, ja sam racunao nesto u excel-u..."
    13 points
  10. Imam tetku u Svajcarskoj
    13 points
  11. Sa čime se slažeš? Pa pre samo nekoliko dana njih nije bilo u Pioniru? Ovo se ne odlučuje na nivou navijačkih grupa već na nivou države, policije i klubova. Državu nemamo, klubove vode kreteni. Policiju libo ckura. Bolje ovako. Samo još treba neko da pogine...
    13 points
  12. Ništa od gostujućih navijača. Jesam li ja jedina budala koja žali za vremenima kad je bilo obostrano navijanje na derbiju?
    13 points
  13. a fakultet ništa...? Svaka čast za izlazak na crtu kad je gusto... vidiš da pokušavamo da dozovemo i ostale crne vrane da se vrate iz južnih krajeva. Ovako kad nam tresne orah na haubu odma znamo da si ti...
    13 points
  14. Nemoj samo da ispadne kao ovaj Vučićev KKP projekat pa da čekamo 3 godine na neki rezultat.
    13 points
  15. Zapušio sam nos i pokušavam ovo objektivno da sagledam. Piksetovi plusevi: - Srbiju je zabavno gledati, igramo napadački i atraktivan fudbal - deluje mi da mu igrači veruju i da su spremni da igraju za njega koliko mogu - nema sukoba sa bitnim igračima, svi su voljni da igraju - ima autoritet nad igračima i nekakvu balkansku harizmu, koliko god to meni bio minus, objektivno je plus - već je psihov čovek, to naravno nije nikakav plus već mi deluje da će mu se omogućiti nesmetan rad dok je u milosti psiha i da ga neće minirati raznorazni bezveznjaci - ima rezultate iza sebe koji pružaju validan argument za drugu šansu - kurčevit i često "pozitivno bezobrazan" Minusi: - taktički jako tanak, o-ruk trener - tanak stručni štab, kad vidim Đorovića i Drulketa deluje mi da njih dvojica zajedno nemaju IQ 80 - arogantan, sujetan i velikog ega, odsustvo samokritike - bahat i primitivan, nažalost klasična sns njuška samo što ima ogomno ime u fudbalu za razliku od no name orkova Kad se sve podvuče, mislim da ipak prevagu odnose plusevi, posebno imajući u vidu eventualne alternative, opšti bazd srpskog fudbala i likova koji se motaju oko njega uključujući lebdećeg duha. Ne može se tek tako zaboraviti odličan fudbal koji smo igrali do Katara. Ojačavanje stručnog štaba bi bilo veoma poželjno. Nadam se da će i Piksi naučiti na greškama i da će biti manje plahovit a više mudar i taktičan.
    13 points
  16. Samo Srbija moze da napravi od Sacirija Mesija
    12 points
  17. 12 points
  18. Od mene veliko poštovanje za kafanskog tipa Santoša što je ostavio Penalda na klupi, u lošoj je formi a ego kao zgrada, ekipa odmah prodisala bez njega.
    11 points
  19. Ovo je selektor. Ko god osvoji SP, bukvalno nije ništa prema onome što su japanski navijači, a sada i selekfor uradili. Jedan veliki respect. Fudbal je sport i tu treba da pobedi najbolji ili bolji sve jedno, ali pobede se ne dobijaju samo na terenu.
    11 points
  20. Jbg, red je da postavis i nastavak tvita:
    10 points
  21. 10 points
  22. Bukvalno, ovo sluzi da se 30 forumasa i 25 tviterasa zabavlja i gubi vreme. Sigurno Duško i ekipa ne gubi vreme na ove gluposti
    10 points
  23. Procitah tekst. Mozda su ozbiljan portal, ali ovaj tekst je na nivou tabloida. Zasto bi davali 1.8 miliona za njega? Ne kazem da ne vredi, ali nama ne vredi. Nece nam to doneti F4, jer nam za to fali jos par igraca. Bitno im je bilo da povezu Vucica sa parama, sto su mogli na 1000 nacina, ali su resili da iskoriste nko rekla kazala i napisu tekst. To rade tabloidi. Na kraju se poentira, kako se ne zna kako cemo registrovati istog posto ne placamo igrace, pa imamo zabranu. Koliko znam to nije tacno, a ako jeste, postoje dva problema u toj tvrdnji. Ako nemamo da placamo igrace, kako onda dovodimo nekoga za 1.8m? Drugi problem u toj tvrdnji je da mi se cini da nismo BATovani, a to je jedini nacin da ti zabrane registraciju zbog ne placanja igraca. Koliko znam problem sa registracijom je cisto administrativni, sto bi se reklo falio je neki papir u nekoj dokumentaciji i to bi trbalo da je reseno. Mislim da je dovoljno rasprave o necemu sto je nerealno i sto su komsije pustile da bi nas poremetili.
    8 points
  24. Sigurno da taj proces nije zavrsen, evo sad je protiv SC dao sansu Lazarevicu, verujem da ce gledati da testira igrace kad god je prilika. Sigurno je i mogao vec da dovede nekog igraca, ali ne zuri, daje maksimalno poverenje onima koji su tu, i kako da u toj situaciji nema njihov respekt? Svaka mu cast.
    8 points
  25. Ufff... Cinjenica je da su ABA, KLS i KSS samo u nazivu organizacije, ad elovanjem blizi bandi, Evroliga je daleko od ozbiljne organizacije. Ne moze se ozboljnim nazivati neko ko svoja sopstvena pravila tumaci svaki dan na drugi nacin, menja pravila tokom sezone i kako im se dune i ostale gluposti. Da je za prve tri pobrojane svemirski brod- jeste, ali to je i dalje ne cini ozbiljnom organizacijom.
    8 points
  26. https://www.spotrac.com/nba/dallas-mavericks/facundo-campazzo-70736/ Više para u kkcz za 6 meseci nego u Dalasu za sezonu + obeštećenje Realu... šta se sve može na društvenim mrežama ... https://kkcrvenazvezda.rs/2022/12/06/saopstenje-kk-crvena-zvezda-mts-povodom-utakmice-12-kola-evrolige/?fbclid=IwAR2uv_XNj53jfgPLAb2K8Upn4VqjMWjQHlCSwIf8n-RpUt9KNXBBzQmbvK4
    8 points
  27. 16...? Rispekt. Kuper sa tobom u odeljenju?
    8 points
  28. nisam zlonameran, već zajedljiv. nekako mi je glavni utisak ovog apela da je frka od sranja koje bi dovelo do grdnog kažnjavanja od strane euroleague. a poverovaću u čestitost ako se ovakve i značajnije akcije nastave prvom prilikom u aba ligi i klsu, ako to igrate.
    8 points
  29. Ovde si u pravu...Fakundo je i na prvu loptu veći ganci od Pefija. el stiže za derbi...?
    8 points
  30. Evo sta se desilo. Vucic se naljutio sto su ga isprozivali protiv Makabija. I bas tada kada Partizan melje, dolazi do "pada" i losih rezultata... Aha vazi, 'oce to. Naravno da je usledio ultimatum da se derbi pusti. Ko zna kroz kakve jos pretnje i muke prolaze pre svih Ostoja, pa onda i ostali u klubu. Verovatno im je zapreceno zavrtanjem slavine. Razjarenom PreCedniku sada ne preostaje nista drugo nego da novac namenjen komsijama, prebaci svojoj Zvezdi, i Kampaco je logican sled... Ako znamo da je pozicija 3 primarna kao pojacanje, da na kecu Kampaco dolazi kao prinudno resenje, moze se zakljuciti da ce to tek biti boNba.
    8 points
  31. Vildosa pustio poruku Kampacu ako je slobodan da dodje do njega da gledaju na gajbi 1/4 finale SP. Novinari odmah iskonstruisali siru pricu 😄
    8 points
  32. Pustio cirkularni sms Kao Tirion Lanister kad hoce da provali ko je drukara kad je postao Desnica, pa reko Varisu jedno, Maloprsticu drugo, a onom glavnom mestru trece, pa kad ga ovaj matori jarac druknuo kod Srsi tacno znao ko je, nema greske 🙂
    7 points
  33. A pazi rekao Covic...On da kaze da se zove Nebojsa Covic trazio bi mu legitimaciju jer koliko laze...A ionako mu nije prvi put da potpaljuje masu ovakvim izjavama,,,
    7 points
  34. Ako vaša pobjeda u derbiju vraća kolegu @Cooper-a na forum, daj da je potpišem odmah.
    7 points
×
×
  • Create New...