Odustanite, glasaci su videli da su procesi namesteni, I zato su, izmedju ostalog, glasali za Trampa. US ne treba da ganja politickog protivnika preko namestenih sudskih procesa. Dems su se tu debelo zeznuli. Da su ostavili Trampa na miru, mozda bi dobili izbore, ali TDS je bio jak....2021 Tramp je bio proslost, oni su ga povampirili I sad imamo sta imamo, losa procena.
Sta da ti kazem, barem je ovaj drugi stvarno bio politicki proganjan, nije priznao krivicu, I nije primao mito od Kineza I oligarha, njega su osudili za izmisljene krivicne prekrsaje da je platio za nda. Bukvalno bez dokaza, a za Huntera imamo ceo laptop dokaza. Ah da, I Trampa su tuzili za neku prevaru za hipoteku, gde je banka svedocila da nisu bili prevareni, I nema zena ga tuzila za sexualni napad pre 30 godina, bez dokaza.
Hunter je pomilovan, I niko ne moze sad da istrazuje da li je Biden primao mito. Da su ovo imali za Trampa, bio bi vec 4 godine u zatvoru.
To je odavno zatvoren slucaj
Implementacija bilo kog je neodvojivo pitanje od sadržine i cilja zakona. Ukoliko je zakon neprovodiv bolje je i ne donositi ga, bolje je imat preporuke, upozorenja.
I kao roditelj sam se držao principa, što manje zabrana, kad sam saznao da je sin propušio, zamerio sam mu što to nisam saznao od njega nego iz druge ruke, moj otac se držao stroge zabrane uz primenu vaspitnog sredstva rajskog porekla, ali efekat je bio samo da sam bio pod stalnim strahom i stresom što od batina što, kako da nabavim novac za cigarete. NE vole deca, mladi, mnogo saveta, soljenje pameti, ali još manje zabrane, prirodni instinkt je zaobići zabranu, skrivanjem, laganjem, krađom, prevarom. Zabrane i ograničenja doživljavaju kao nepoverenje, pocenjivanje, nepoštovanje.