Jump to content

• Topics

• Nisam čitala autorku pa ne mogu da komentarišem iz te perspektive, morala bih da bacim pogled na malo više od ovih par pasusa. Mogu da dam samo svoj lični stav, na osnovu različitih literatura, promišljanja i razgovora sa ženama - da, muškarci jesu izmestili patrijarhalne stavove na "tržište" dejtinga. Ali su isto tako i žene promenile stav, odnosno sve više su okej sa tim da od muškaraca dobiju samo seks (kao ispunjenje biološke potrebe), bez da žele ili očekuju intimnu vezu i zasnivanje porodice.   Tome jeste doprineo feminizam tj. osnaživanje žena, čiji identitet više nije vezan isključivo za muškarca sa kojim su u vezi/braku, već imaju karijere, hobije, (finansijsku) stabilnost, prijatelje itd. Rekla bih da ovaj porast broja incela i ljubitelja prevaranata i nasilnika poput Petersona ili Tatea pokazuje da muškarci nemaju baš toliku moć na "tržištu" dejtinga. Odatle i ovaj frust koji postaje sveprisutan na mrežama, manosphere, blackpill itd.    I da, jeste prirodno/očekivano da žele porodicu, i žene i muškarci, samo smatram (na osnovu gorenavedenog) da su žene sve manje u fazonu da to rade po svaku cenu. Već postaju okej sa tim da možda neće uspeti da pronađu partnera za to, te ostvaruju ispunjenost u drugim sferama života.
    • Ljudi i ja sam stvarno ponekad bio iziritiran igrom Kenana prošle sezone. Prvi put da sam ga video da ide na ulaz je kad je poludeo protiv Virtusa u gostima i žao mi je što ga više nije koristio..  Ali realno on je odigrao bolje nego u prvoj godini u Olimpijakosu, a slabije nego u drugoj. To što smo mi od spot up šutera očekivali kreaciju i da bude vodeći strelac, a da nam on često bude jedina opcija u napadu.. pa nije baš sve ni do njega. Ne kažem, može bolje da se kreće bez lopte, može da igra pametniju odbranu, ali bilo je i do naše postavke i broja opcija u napadu. Ukoliko izađe na teren sa recimo Devonteom ili Carterom, sa Nworom na trojci, Monekeom.. on može da bude jednako ubitačan kao i u Atini. Teško će biti toj odbrani koja treba da čuva toliko napadačkih opcija. Ja svakako verujem da će doći još jedan bek. Ako njemu ne smeta da bude 2 ili 3 opcija na dvojci ni meni ne smeta. Ovi što misle o domaćinskom poslovanju, pa bili smo domaćini 12 godina, videli smo da slabo ima leba tu, ako već ima para treba napraviti ubitačan tim. Pare ionako idu iz našeg džepa daj bar da se zabavimo malo.  Igrali smo užasno ružnu košarku prošle godine osim na momente, sad dolaze igrači koji će nam totalno promeniti postavku igre, mislim da treba da prestanemo da mračimo i da uživamo u ovoj sezoni. Imamo dobar tim, konkurentan svakako, dosta bolji nego prošle godine. 
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      444
    2. 2
      Guru
      Guru
      202
    3. 3
    4. 4
    5. 5