Jump to content

• Topics

• Da se pozdravim sa B ligašima, opravdao sam svoje ime i status i odmah sam obezbedio povratak u elitu. I sam draft je bio lagan za mene, samo je zavisilo od toga kako zdravlje kaže. Da mi se Bankero nije povredio na tri meseca, u najkritičnijem delu regularke kada sve ekipe imaju sve zdrave igrače, imao bih i prvo mesto. U drugom delu regularke se mnogo lakše podnosi izostanak bitnijih igrača, jer su i drugima neki bitniji povređeni.   Jang prvorundaš koji mi je doneo titulu u A ligi, sada mi obezbeđuje i povratak u istu. Nikad ne možeš da pogrešiš sa prvom rundom. Bankerca sam već pomenuo, izbor je bio sjajan, tek poslednjih nekoliko nedelja pokazuje kako je trebalo da igra cele sezone. Ima lik 30-8-6, Tejtumovski brojevi, verujem da odlazi u prvoj rundi na sledećem draftu. Keslera sam hteo da trejdujem, jer je postojala velika šansa za shutdown, ali sam igrao odigrao na kartu sreće i vratio mi je jako u drugoj rundi za prolaz u A ligu. Najveći junak sezone mi je naravno Ivica Zubac, draftovan u četvrtoj rundi, a sada je osmi na player rater sa jakim DD učinkom od 17-13... Na sledećem draftu odlazi u prvoj rundi 1/1.   Sags, koji je ranije tokom sezone ubeležio tešku povredu za kraj sezone, bio je stabilan TOP50 igrač. Šarp je fino izgurao sezonu, od Hendersona nisam nimalo zadovoljan šta sam dobio, jer je cele sezone bio rezervista, nije uspeo da izgura Sajmonsa, a i Avdija je počeo više da se pita... Kamara je moj najbolji FA sezone. U Vašingtonu su kako sam i pretpostavljao Sar i Kulibali bili bog i batina u drugom delu sezone, Sar mi je fino vratio za to poverenje, ali Kulibali je zaradio out season povredu pre plej of, kada je trebalo najviše da mi da, sigurno bi bio u najmanju ruku TOP50 player u buđavom Vašingtonu.   Na kraju krajeva, jedna rutinska sezona od mene, nisam čak ni pravio mnogo izmena sa FA, kako inače znam, sve u svemu jedna opuštena sezona u kojoj sam bio uveren da ulazim u A ligu.
    • Tebra, faul u napadu 
    • 1. Jordan 2. James 3. Kareem 4. Kobe 5. Shaq 6. Magic 7. Bird 8. Curry 9. Duncan 10. Hakeem
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      433
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
      Cavani
      Cavani
      220