Jump to content

• Popular Now

• Topics

• https://dailydarkweb.net/telekom-serbia-investigates-leak-of-160000-customer-records/   Ako imate nešto kod Telekoma...
    • Inace u petak ce biti tacno 2 godine od meca sa PAO u areni. Lesor 30pir. Ove godine ce biti drugacije.
    • Vidi, u srednjem veku je bilo ekstremno tvrditi da je Zemlja okrugla. Zato sto su ljudi VEROVALI da to nije tacno u ogromnoj meri.   Tebi je neka tvrdnja ovde ekstremna i generalizacija jer VERUJES da je netacna u ogromnoj meri.   Ali, cak i da si ti u pravu, a ne ja u vezi te tvrdnje, to sto ti meni imputiras ne moze da se definise tako.   Sto se tebe tice, ako primenim tvoje arsine na moja misljenja, na temi o feminizmu si postovala mnogo ekstremnije stvari po mojim VEROVANJIMA.
    • Čak i da su sve tvoje premise o Hamasu tačne, zaključak ne sledi. Ne razlikuješ mogućnost i verovatnoću i provlačiš kolektivnu odgovornost. Po tvojoj logici, svako društvo u kriminalnoj sredini cini sve svoje članove kriminalcima. Zbog svih ovih cinjenica potpuno je jasan zakljucak da je svako ko moze da nosi pusku potencijalni hamasovac. - može ≠ verovatno jeste, to je samo tehnička mogućnost, analogijom mozeš da voziš auto, potencijalni si ubica u saobraćaju. Formalno je moguće, ali potpuno besmisleno kao klasifikacija. Elem, u međunarodnom pravu se teroristi definišu po ponašanju i delima, a ne po tome ko može da nosi pušku.  Čista generalizacija koju si provukao 1/1, gde uzimaš prisutnost Hamasa i proširuješ na celu grupu. Verujem da ti ne opravdavaš nasilje, ali ne pričamo o tvojim namerama već o onome što impliciraš, ako kažeš da je ogromna grupacija ljudi potencijalna pretnja, spuštaš prag za opravdavanje nasilja nad tom grupom. Umesto da povučeš tezu, i kažeš da si se nespretno izrazio, ti nastavljaš da je braniš, i ovo ne sme proći nekažnjeno ako je moderacija iole dosledna.
    • Ovako kad napišeš stiče se utisak kao da igramo protiv Krke i Spartaka, uz dužno poštovanje tim ekipama, a ne protiv vrhunskih evroligaških ekipa.  Pa taj Pariz je pobjedio Barsu i Pao u gostima nedavno. Partizan takođe trenutno igra odlično, i s povratkom Karlika to je ozbiljna ekipa. 
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...