Jump to content

• Topics

• isti utisak imam. Prve sezone je bio mnogo korisniji i konstantniji, ali je imao ulogu, minute i kontinuitet.  Dolazak Kalinica i Dobrica ga je skrajnuo i ostavio bez ikakog uticaja na ekipu, a uz to i zadatke koje je dobijao da bi na neki nacin bio koriscen nisu za njegov profil. Pre svega mislim obrana 1 na 1 na najboljim strelcima protivnika.   Opet imamo guzvu na 3 i 4, nadam se da Janis sada ima bolji plan za sve.
    • Sada kada Petrusev definitivno ne ostaje, da li nasi gledaju ka poziciji 4 ili 5? Ako uopste i gledaju, sta nam je potrebnije sada?
    • @Chaos Is Me Добрића ја не знам где он мисли да углави, поготово ако дође још једна двојка. За АБА лигу довео си два млађа играча споља, који треба то да играју, а опет и на 3 мораћеш кроз неке минуте да испоштујеш и Nwora&Ojeleye     Разумем ја незадовољство око Ривера, набројао си доста негативних ставки из неке нетрпељивости јер си вероватно очекивао нешто више, као и сви ми. Само, он већ неко време у некој улози прилагођеној његовим квалитетима игра на евролигашком нивоу... Који су његови квалитети, шта он доноси за сто? Неке ствари на терену сигурно ради добро.
    • Za instituciju braka. Ne za odnos, ta osoba se bori da sačuva brak kao instituciju. Mnogima je usađeno kako je sramota razvesti se, dok nas smrt ne rastavi mantra, ćuti i trpi itd.   Mada ima i do toga što ne žele da priznaju sebi da nisu uspeli da to sačuvaju, razvod postaje ekvivalent neuspeha. Ne treba tu zanemariti ni generacijske razlike, stariji su skloniji da duže ostanu u disfunkcionalnim brakovima. Pod ovim ne mislim ništa loše, samo da su tako vaspitavani.      Ima dosta priča gde se roditelji razvedu čim se deca odsele. Što je najgore, u jakom procentu slučajeva ta odrasla deca budu iznenađena, jer su roditelji godinama uspešno izigravali skladan i zadovoljan bračni par. Da li je i to fer prema deci?    Sorry, Stiletto, ne znam šta je tačno tvoja priča.     
    • NIN piše da se u vrhu esenesa razmatraju prva polovina oktobra ili decembar za izbore.   Već odavno pričam da najavljeno povećanje minimalca i povećanje penzija mesec dana pre redovnog termina mirišu na najavu izbora. Dodatno, Vučićev pajtaš i zaštitnik Orban možda u aprilu odleti sa vlasti što bi ovom zakomplikovalo situaciju (gubitak podrške i kriminalnih aranžmana, jačanje ideje o promenama, gubitak podrške domaćih mađarskih birača i stranaka) pa ne verujem da mu se isplati da previše odlaže izbore.
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      476
    2. 2
    3. 3
    4. 4
      JPM
      JPM
      329
    5. 5