Ne znam da li si permutovala, pošto su isto 3 slova ali - KGB
https://en.wikipedia.org/wiki/Links_between_Trump_associates_and_Russian_officials
Izvinite za wiki link ali da ne idemo naširoko i nadugačko.
Interesovalo me davno, dok nisam cula da je Tramp u vreme istrage pre skoro 20 godina saradjivao sa FBI. To je potvrdjeno od istrazitelja koji je rekao da je Tramp jedini saradjivao cim su ga kontaktirali.
Savrseno mi je jasno zasto je Tramp u tim fajlovima. Bili su prijatelji, do pre 22 godine, Epstain je neke zrtve regrutovao iz Marilago, onda se nesto desilo (tu ulaze spekulacije) I Epstain je mislio da je Tramp bio informant za FBI. Jos gore Tramp postane predsednik. I ne spasava Epstaina.
Da li ozbiljno mislis da Dems ne bi iskoristili materijal da postoje dokazi? Isti oni koji su iskoristili placanje za NDA, I neki zamagljeni krivicni prestup? Zamisli koje narodno veselje bi bilo za njih za 4 godine...
Ja se ne sprdam na temu, nego na argument "reko mi jedan covek". I da, tema je ozbiljna, takvi argumenti ne treba da se koriste. Kako ljude nije sramota da koriste "gotcha" u takvoj temi?
U međuvremenu, novi poraz Hapoela od H. Jerusalima i eliminacija iz kupa. Micić isključen, Janaj divljao, prekinuo utakmicu i izbačen je iz hale...
U ozbiljnoj su krizi, finu šansu imamo, posebno ako Brajant ne igra.
Btw kako moderacija određuje kom banu će posvetiti čast udostojenja obrazloženja, kao što to ako sam dobro video uglavnom radi @fancy, zašto ovaj ban koji je objavio @A sad nema nikakvu informaciju pogotovo što je 30 dana?
Posted January 23
@Dobar Los Milos
30 dana