Jump to content

• Topics

• Odvratno i bljutavo izgleda ovaj podforum i to kaže nekada klasni patkomer i korisnik škakljivih upisa. Zato što je čisto ispoljivanje frustracija, animoziteta i mržnje što odiše desetinama upisa, čak i od obično korektnih i umerenih forumaša. Još se neko buni za Lošmija, lika koji je ispizdio pre par godina i postao običan troler, kakvi su nekada smatrani kancerima i problemima foruma. Vezao tri patkomerska upisa, ali kao ništa u tom jednom postu nije za ban pa ćemo da nategnemo moderatore. Inače, štancovanje patkometrije i plain tviter hešteg kkcz sraćki je počelo nakon što su Šćepan i Papanikolau pisali da ih ne zanima preterano Kup, a naravno kulminiralo je nakon Željkove konferencije posle Vojvodine.   Ovde se nalazilo razumevanja zato što: 1. Odlazi Radonjić 2. Odlazi Kalinić 3. Dolaze Punter i LeDay 4. Dolazi Vlada Jo 5. Dolazi Nunnally 6. Partizan igra PO sa Realom, a znamo da ima velikih Realovih navijača poput Mikija Teoljuba 7. Željko nume prizna poraz i čestita 8. Željko se vozi sa devojkom mlađom od njega 9. Željko rekao ... 10. Željko rekao ... 11. Punter se nije pozdravio   And so on and so on. Kao i prethodnih godina, veliki propust moderacije je što su pokušali da razumeju emotivno stanje i navijačku strast većeg dela foruma, umesto da su primenili isti princip kao kod Kupera ili nekih drugih forumaša. Polako se godinama dolazilo do neke medijane patkomerskih tendencija koje potiče sa jedne teme i sada vidimo šta vidimo.
    • Njegova žvalavost sad da bira najspremnije orkove da šetaju u njegovu čast. Evo npr štafeta karlobag ogulin bugojno( da se poklone zavičaju) pa onda sarajevo bg na vodi gazivode... jbg znam nezahvalno je, ima još mesta koje je on zadužio da prodje štafeta gadosti
    • Izvinjavam se sto nisam pojasnila, mislila sam na ponudu novih condo jedinica koje su izgradjene u zadnjih 4-5 godina. Ogromni boom koji je Miami doziveo.   Ja mislim da je tvoj problem TDS, tako da ne razumes lokalni problem. To sto si pisala ranije, ne opravdava to sto pokusavas da sad to predstavis kao neki problem nove federalne administracije. Jeste, ali hipoteke su jos visoke, tako da nema dovoljno kupaca, iako dolaze jos uvek iz severnih drzava, ali kuce imaju vecu vrednost nego stanovi. Uz to smatram da ima dosta dobrog u toj regulativi, sad kad udjes u zgrade, najcesce se nesto renovira, dal bazen, dal liftovi...nove zgrade imaju bolje cene.
    • Lutkica jedna prepametna ❤️    
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...