Jump to content

• Topics

• Tri Kineza su već pala, da li će i četvrti biti ubiven za 21. godinu čekanu titulu
    • Meni je serija ostavila dobar utisak ukupno, samo mislim da je kraj zbrzan i da je mogla da se snimi još jedna epizoda. Otvorio je mnoge frontove koji su ostali blago nedorečeni i onako zgodno smandrljani.  Mislim najviše na natprirodne elemente serije, dio priče sa vidovitom Vlahinjom i Marijom Oršić. Blago površno su tretirani ti neki odnosi, dosta detalja oko sudbine likova je ostalo da se podrazumijeva bez elaboracije. Naravno, kad bi se ispunila moja očekivanja, sezona bi imala 15 epizoda. To je problem kad se uvede previše elemenata (misterija) da sve izgleda lijepo i skupo sa ograničenim sredstvima, pa fabula radnje pati.   Ali kažem, utisak je dobar ako se ne analizira previše.
    • Да видимо дал је Зверев и даље лабилна особа? 😄
    • @MetalHead Ako mozes da setujes deadline za 19h, za vecerasnju trku. Da neko slucajno ne 'cituje'. 😄
    • Pošto sam davno gledao, pitao sam pametnijeg za savet:   The X-Files movies should be watched in chronological order, specifically Fight the Future (1998) after Season 5 and I Want to Believe (2008) after Season 9, to align with the show's mythology. The 1998 film is essential viewing for the main plot, while the 2008 film functions as a standalone mystery following the original series' end.   Ukratko, preporučeni redosled: Seasons 1–5 Movie 1: The X-Files: Fight the Future (1998) Seasons 6–9 Movie 2: The X-Files: I Want to Believe (2008) Seasons 10–11 (Revival Series)   Spin-offs: The Lone Gunmen TV series can be watched after Season 8, and Millennium TV show can be watched during seasons 4-6 or before season 7.  
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...