Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

5 hours ago, Mairosu said:

ali zvali su agenciju.

 

dajte mi jednog agenta koji će u ovakvoj situaciji da kaže "jeste, u pravu ste, eno ga moj klijent u Beogradu, ne znam preciznu lokaciju ali rekao mi je da je video kroz prozor kako ulaze u neki deo grada koji se zove Pazuva, Pazova, tako nešto...da, da, "Maki" se zove lokal, što pitate? U svakom slučaju eto dogovaraju se javićemo vam odmah faksom, SMSom i vajberom čim se nešto desi, hvala".

loženje može da se nastavi, hvala.

Navodiš grešnike na pogrešnu stranu, "Maki" je u Banovcima i to Novim a ne u Pazovi. U obe Pazove su lokali sličnog tipa zatvoreni krajem devedesetih (Ket klub, Skrivena, Kristal, Parnas, Pikova dama,...). Ako hoćeš neku reportažu za Vice mogu da ti organizujem turu sa obilaskom lokaliteta :classic_biggrin:

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, berti said:

Pa kad mu neko zvekna banancinu na treningu, ako sme uopste, pa udari nervozan stomakom u loptu. Mozda nezagrejan dodje, punog stomaka, sveze obrijan...

 

Pa ozbiljan smo klub majku mu jebem, valjda se i treninzi zakazuju u zavisnosti od Filipovog plana obroka. Da ne trči na pun stomak.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Mislim da bi Zdovc bio pristojno rešenje, oriđinale krvavokolenaš sa pristojnim autoritetom a pretpostavljam dosta jeftiniji od ovih proverenih EL imena, s tim što nije imao adekvatan sastav u Cedeviti, nisam ga pratio kasnije. Ipak, ne deluje kao lik koji je "dobar sa igračima". Najpozitivnije mi je što mi ne deluje kao neko ko bi mnogo trpeo Filipa.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Danas smo bez Gista? 
Kako sam cuo, on juce jos nije trenirao sa ekipom
Najverovatnije, šuška se takođe i da Filip ima neku sitnu povredicu. Videćemo hoće li uspeti da ga oporave za večeras, mada znajući Filipa stisnuće taj zube i na jednoj nozi ako treba da igra.
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

Jure je tempirana bomba otprilike, ali meni se svidja kao trener. Ako uspostavi ono sto zeli moze da napravi dobar posao. Ona Cedevita iz 17/18 je igrala najbolju kosarku u playoffu abe te godine, imho trebalo je da izbace Buducnost.

 

Uglavnom kod Zdovca znas na cemu si, ako je zadovoljan sve je dobro, ako nije popickarace se sa nekim i to ti je to.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...