Jump to content

Bivši Partizanovci u Evropi i NBA


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Quote

Za kratko vreme je Vukčević postao jedan od omiljenih košarkaša u svlačionici, što dokazuju i reči njegovog saigrača Kajla Kuzme.

 

"Taj momak zna da igra, pametan je, samo je potrebno da fizički ojača. Vidi se da je igrao u Evropi, baš je evropski tip igrača. Igra na pravi način, razume kako da širi teren i takmičarski je nastrojen, što mislim da je jako važno. Zna da sebi napravi dobru poziciju i uzme prave šuteve. Veoma sam impresioniran onim što sam video od njega zasad“, rekao je Kuzma.

 

Željko Obradović left the chat.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Baš gotivan, svestran i zanimljiv lik Braca.

 

Bio mi najdraža glava u užasnoj, ali iznenađujuće gotivnoj ekipi Zvezde u sezoni 2010-11, pa mi je slomio srce kad je rekao u podkestu da mu je ta Zvezda bila loše iskustvo. A inače baš šokantno i neočekivano saznanje, obzirom da samo nije dobijao platu i da je skupljao sa saigračima pare za gorivo da odu na trening na kojem ih Uvalin razvali od trčanja. 😂 

 

 

  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Ja sam '96 radio u školi skijanja na vodi u Budvi, Miločer, Sv Stefan, Kraljičina plaža. Isto ko Braca došli kod prijatelja i proveli ljeto. Pojma nisam znao o tom sportu. Ali nisam igrao u Partizanu. Jbtživot

Znao sam da je Braco moj čovjek još dok je u po akcije tražio peškir da se lopta obriše, mesčini u Francuskoj smo igrali. A i on je umočio one sezone sa onim baseline protrčavanjem I kucanjem protiv Makabija u četvrtoj utakmici.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...