Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/22/2021 in all areas

  1. Realno nije bio zreo da vodi EL tim, i sa njim se malo pozurilo. Pogotovo uzimajuci u obzir da je zamijenio najtrofejnijeg trenera u istoriji KKCZ. Meni je drago da utabava trenerske brazde po Turskoj, i ako Bog da da docekamo dan kad cemo ga prizeljkivati u Zvezdi, ali u ovim trenutcima Bursa je taman klub za njega i njegovu karijeru... Zelim mu sve najbolje uz pjesmu "Ti samo budi, dovoljno daleko.." 😊
    11 points
  2. Baš bruka kako smo ih otresli tu tekmu.
    8 points
  3. Evo ja pauziram sa treningom 8. nedelju nakon prve doze. Pre toga par meseci, godina...
    7 points
  4. Prvi da poželim dobrodoslicu Dragoviću. Edit. Ako su me slagali obesite me za primer 😄
    6 points
  5. Gde je brat @Clashmalopre u DZ u Nišu, bio bi jako ponosan. Od 50ak-60 ljudi, koliko je bilo dok sam bio tamo, bukvalno niko nije uzeo Fajzer, svi Sputnik, ili što bi u Nišu rekli Sputin
    6 points
  6. Ko sledeci postuje coveka sa najvise pokusaja za tri u Aba ligi dabogda dobio na kladionici za tri godine tek. RSB smecari vire Nebojsi iz dupeta a ovaj Vucicu... divan jedan vozic za posuti napalmom. Celavi gnom ispravio nepravdu... da je nepravda to sto je igrao u Zvezdi uprkos zdravom razumu to se slazem da je on ispravio bilo kakvu nepravdu to tesko.
    6 points
  7. Pogotovo za onu picku celavu.. Za njega je jedan veliki drmr :)
    5 points
  8. Koliko se sećam uinia su zvali francuska sobarica a ne tebe
    5 points
  9. Fauci ‘not sure’ why Texas doesn’t have COVID uptick after nixing masks hihihihih #neandertal_thinking
    5 points
  10. Pesma valjda nastala nakon raskida Gven Stefani sa basistom benda..tako nesto..i trebala je prvobitno da bude 'prznjava',ali ju je Gven ucinila znato sporijom..lm..specijalno za emotivnu gromadu:
    5 points
  11. Ah, da. Čuvena pobeda KKCZ nad Marsejom. Kad se Neša Ilić aktivirao iz ofsajda i zakucao preko Papena u poslednjoj sekundi za titulu.
    5 points
  12. san antonia ☕ sarajeva☺️
    4 points
  13. Danas sam, po drugi put u ovoj nedelji zvala "Batut". I žena koja se javila rekla je da budem strpljiva, i ako sam odabrala dve vakcine dobiću jednu od njih. I potrebno je samo da čekam i budem strpljiva...biću vakcinisana, ne treba da brinem.
    4 points
  14. Pih, ja sam taman pomislio da sam inovativan 🤣.
    4 points
  15. +100 Istorija.
    4 points
  16. @BattleBender Svaka tebi čast burazeru, očigledno si našao ono što tebi odgovara i što te ispunjava, pri čemu tome pristupaš studiozno i sa velikim ushićenjem, to je lepo čuti i kamo sreće da ima više ljudi da mogu da se pohvale time da znaju šta je najbolje za njih i šta ih ispunjava. Međutim, ako sam dobro razumeo, ti ni nemaš borbe nego neke sparinge i treninge pa iako je to neki ozbiljniji amaterski nivo to su na neki način "kontrolisani uslovi", a takođe ne jedeš leba od borilačkih veština. Znači, nisi u situaciji da ti neko razvali vilicu, makar ne namerno. Verovatno si imao i sreću da naletiš na normalne ljude sa kojima treniraš, naravno da ima i takvih i da bavljenje npr boksom ne znači da je taj lik automatski neki nasilnik i majmun. E sad, pretpostavljam da nisi lud da negiraš da je to nešto dosta drugačije u odnosu na situaciju u kojoj se neko profesionalno ili "fulltime" bavi borilačkim sportom (ja ih ovde bezveze sve trpam u isti koš iako su oni međusobno različiti, ali zna se koji od njih donose novac, takvi i generišu ove ratoborne tipove, pretpostavljam da su bokseri, kik bokseri, MMA borci i slični agresivniji od nekih džudista, karatista i rvača). Meni je samo pogrešno da na osnovu ličnih impresija i primera donosiš globalne zaključke kako se borilačkim veštinama bave produhovljeni, down to earth, samosvesni i u sopstvenom zenu likovi.
    4 points
  17. Ma, nisam ja, bruder moj... Odmah sam mu rek'o: "Ja pare na zajam nemam - mogu samo motikE da ti dam!"
    4 points
  18. CDC director Dr Rochelle Walensky said on Thursday that the agency is looking at whether or not people need to wear masks when they are outdoors She said cases and deaths are still high so the CDC is trying balance a 'complex message' of good news regarding vaccinations and coronavirus hotspots https://www.dailymail.co.uk/health/article-9500133/CDC-director-says-officials-looking-not-people-need-wear-masks-outside.html Iliti, kako manipulisemo budale....Nema naucnih dokaza o bilo kakvom znacajnom prenosu napolju, osim u ogromnoj guzvi.
    3 points
  19. otac 85, ista situacija, primio dva sinopharma kad i ja, nije gledao antitela ni pre ni posle, ali dobio covid i hvala bogu, lako pregurao...
    3 points
  20. https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2021&mm=04&dd=22&nav_id=1847066
    3 points
  21. Ovo pokazuje da su vakcine mnooogo sigurnije i bezbednije nego lekovi za pritisak, pa i srce.
    3 points
  22. Dalibor Đurđević je verovatno naš najbolji pomoćni sudija. Uopšte ne deluje da se on "setio" da je pogrešio, već da je glavni odmah svirao ofsajd jer je podignuta zastavica i da su nakon toga u komunikaciji doneli verovatno ispravnu odluku...jer Sanogo najverovatnije loptu nije dodirnuo. Lopta nije promenila smer ni za centimetar i rotacija je ostala ista.
    3 points
  23. Nema veze. Da Jokić dobije Mvp i ako ispadnemo od Lakera može se priključiti reprezentaciji. Za Nba titulu naredne godine ili za 2 godine.
    3 points
  24. Idemo mi do 3. pozicije da zajebemo Klipane i Lakerse.
    3 points
  25. Ruzna pobeda, ali pobeda na kraju. Jokic opet prelomio sa 3 bacanja, mada je Portland imao sut za pobedu. 25 - 9 - 5 na kraju za Jokica. Odlicna rola Riversa u drugom poluvremenu, par skokova, jedna trojka, bice koristan igrac u rotaciji sigurno Neverovatno je da Klipersi ne mogu da izgube. Veceras bez KL i PG i vode 15 protiv Memfisa. Kako stvari stoje, bice prva runda Denver LAL
    3 points
  26. Neverovatno da sudije nisu videle faul na Jokiću u poslednjem napadu, ne bi bilo fer da su izgubili.
    3 points
  27. CP3 je bukvalno pola Sunsa, on i samo on je taj koji je podigao kvalitet ekipe do ovog nivoa. Bez njega ovakvi Sunsi su, u najboljem slučaju, granična plej-of ekipa.
    3 points
  28. 3 points
  29. Jako dosadan podkast. Nije samo ovaj, nego svi do sada. Mnogo je spor i bas dosadna pitanja. Inace Pangos rastavlja Barselonu. Nije mi jasno, ulozis tolike pare u tim i onda sklonis Pangosa i Hurtela, a dovedes Vestermana.
    3 points
  30. A ja citam da smo vas dobili u poslednjem derbiju i da ste daleko od plej ofa u ABA ligi? Dokle?
    3 points
  31. Jupiiii, i Vili docekala svojih pet minuta!!!! Vakcinisem se u ponedeljak 🤪.
    3 points
  32. Prvo se priziva igra sa tri beka, bez obzira na to što se mučimo sa pozicijom jedan, što nemamo adekvatne bekove za to i što bi to automatski značilo manju minutažu nekih igrača koji pokrivaju pozicije 2 i 3, a sada se lamentira nad sudbinom 23-ogodišnjaka koji upravo igra na poziciji 3 i koji ove sezone nije u stanju da pogodi šut spolja (skandaloznih 14.3% realizacije iz jumper-a)... Al' to naravno nije do ruke kamene i nedostatka radne etike, nego zbog toga što mu je jadnom ubijeno samopouzdanje jer mu nije data praaaava šansa, koju on izgleda i ne mora ničim da zasluži. U međuvremenu, Zvezda je u usponu forme, dobijene su poslednje 4 utakmice, imamo izgledne šanse da dođemo do prvog mesta u regularnom delu, rotacija sređena, igra sve bolja...
    3 points
  33. Uspeo sam, nekako, sesnaesterac ispred kuce iz tri puta da okosim. Pfffft... Ko ce sad, po' Marakane u dvoristu?
    2 points
×
×
  • Create New...