Jump to content

KKCZ- bivsi igraci i treneri

kalistenika u rutini

Recommended Posts

3 minutes ago, Placebo Lone star said:

Ja ne mogu da se razočaram u stranca koji igra kod nas pa u Partizanu. Njima je to posao. Zahvani su za podršku i ja mislim da oni ne lažu kada kažu da vole Zvezdu, ali oni su takvog mentaliteta, oni mogu da vole Lejkerse a da igraju za Boston ili Kliperse bez razmišljanja. Posao.

Malo ko, ako iko, od njih kapira naše poimanje sporta. 

Ja nisam imao nikakav problem sa prelaskom Puntera ili Lesora tamo. Imao sam problem sa ponašanjem Lesora dok je bio tamo, ali sa samim igranjem u KKP nikakva frka.

• Like 2

11 hours ago, Урош19 said:

Jel si druže pročitao tekst uopšte ili si samo video naslov i odmah podelio

Pa sta se razlikuje u naslovu i tekstu. Beron maltene potvrdjuje da je hteo u Partizan, ali da ga Zenit nije pustio. 

• Like 2

https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/101450/stimac-odbio-sam-partizan-i-za-upola-manje-se-vratio-u-zvezdu/vest

U dva navrata je bivši centar nastupao za Crvenu zvezdu, za koju od malena navija, te ga nije mnogo zanimao poziv Andree Trinkijerija.

"Bio sam u Fenerbahčeu kod Željka. Bio sam na tom ugovoru na tri meseca, pošto su i Veseli i Lovernj imali problema sa povredama. Dosta novca je bilo uloženo u njih, pa je to moralo da istera i opravda. Proveo sam tamo neko vreme, ali hteo sam već da posle toga da vidim šta i kako. U jednom trenutku dok sam bio tamo, meni zvoni telefon, moj menadžer me zove i kaže ‘Ja znam kakav si ti, kad kažeš nešto da si jednostavno takav, ali ja sam morao ovo da ti prenesem", rekao je Štimac u emisiji "Kida Show".

Trinkijeri ga je želeo na centarskoj poziciji, ali Štimac to nije mogao da prihvati.

"Trinkijeri je u tom trenutku poželeo da ja dođem i igram za Partizan. Partizan je u tom trenutku počeo da dobija određeni novac, i ja sam tu dobio jednu ozbiljnu ponudu od njih, koja je i za evroligaške uslove jako visoka. Uz sve dužno poštovanje, i Trinkijeriju i tim ljudima tamo, ja to ne mogu da prihvatim, zato što sam jednostavno veran i takav ću da ostanem. Nakon toga, čuli su u Crvenoj zvezdi šta se dešavalo, i ja sam uzeo upola manju od ponudu od njih da bih se vratio", objasnio je bivši reprezentativac Srbije.

Štimac je tada nakon Zvezde išao u Kinu, pa se vratio u turski Bahčešehir, a onda ponovo otišao u Kinu i tamo završio profesionalnu karijeru.

• Love 4

Ne radi se o tome da li bi te taklo već o principima. Ako se već deklarišeš za jednu stranu, nemoj ići na drugu. Ima dovoljno klubova gde možeš da uzmeš pare.

• Like 3

Stime je ponekad budala i misli da je pametniji nego sto jeste (kao i svi mi) ali je dobar lik i postenjacina.

Uprkos svim kosarkaskim manama napravio je fantazija karijeru i namlatio kintu, sto opet znaci da i nije tako glup.

Razumem Dangu ili nekog drugog sto su otisli tamo, ostao mi drag i nakon toga, ali postovanje principa i lojalnost ne moze da se ne ceni i zato ce Stimac od mene uvek imati vise postovanja.

• Like 6

Za Dangubića se oduvek pričalo da je njihov. A on sam to nije isticao tako da je ostavio prostora za takvu odluku.

Mislim pre svega na igrače koji se otvoreno i frekventno deklarišu kao jedni ili drugi. Oni stvarno nema potrebe da gaze svoju reč.

1 hour ago, JPM said:

Ne radi se o tome da li bi te taklo već o principima. Ako se već deklarišeš za jednu stranu, nemoj ići na drugu. Ima dovoljno klubova gde možeš da uzmeš pare.

Apsolutno me zabole Gavrilo za Princip igraca kvaliteta Stimca. 🙂

I dalje bih voleo da je igrao za njih. Nek se i oni malo pate sa Stimbetom, i prolaze kroz sve ono sto sam ja bio prinudjen.