Miki28 Teoljub Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 14 minutes ago, gggggggg said: hayward ce izgleda u atlantu. ocekivano... mora da se radi u trejdu i sada je zanimljivo sta ce boston dobiti i da li je ukljucen i treci tim. verovatno je ukljucen u deal i sesti pick atlante, rekli su vec ranije da ce ispitivati trziste za taj pick. mozda neki centar u prici za boston...dedmon? mrzi me da proveravam ali atlanta bi mozda mogla uglaviti novi ugovor haywarda (nek bude 25 miliona) i trejduju npr dedmona i ostatak ugovora stane u cap. tada bi boston imao trade exception sto bi mogli iskoristiti za trejd hardena npr. Ako bude s&t Haywarda onda se Bostonu racuna u salary cap plata od 34 miliona a Atlanti ta nova plata. Atlanta ima prostora u salary capu da primi ugovor Haywarda bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Kemba je na bloku, nezvanicno, ali jeste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 15 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kemba je na bloku, nezvanicno, ali jeste ima smisla, precenjen igrac sto bi rek'o jedan kolega. samo ne znam kuj će da troši trejd na njega, nadam se ne knicksi, pošto je valjda nyc native, to je uvek osetljivo što se @gggggggg posta za hardena i celticse tiče, ima smisla igrački ali mislim da hardenu ne odgovara tu ni franšiza ni grad ni šta znam još što je prirodno ako ne navijaš za gobline : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 23 minutes ago, Miki28 said: Ako bude s&t Haywarda onda se Bostonu racuna u salary cap plata od 34 miliona zasto bi im se racunalo ako ga budu trejdovali? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 7 minutes ago, gggggggg said: zasto bi im se racunalo ako ga budu trejdovali? Pa mogu u trejdu da prime toliko plate jer su preko salary capa @đubrivo. opaaa😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @Miki28 takoe ružo, to znači da imaju nekoga na umu na 23!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) 22 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Vrhunska bi ovo stvar bila za GSW. Dobili bi Cartera praktično gratis, a bas im treba centar. Edited November 18, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) 3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Vrhunska bi ovo stvar bila za GSW. Dobili bi Cartera praktično gratis, a bas im treba centar. baš smo pričali @freethrow i ja kako im treba ili myles turner ali još bolje WCJr. ovo je zaista ispod cene, pa zato ne verujem do kraja u tvit wendell je potencijalno vrhunska treća opcija franšize edit wcjr nije tek centar, već centar kakav treba dubsima Edited November 18, 2020 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Ako GSW dobije Cartera ovako jeftino, to je nenormalno. Decko ima Adebayo potencijal, zasto rade to Bullsi? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 3 minutes ago, đubrivo. said: baš smo pričali @freethrow i ja kako im treba ili myles turner ali još bolje WCJr. ovo je zaista ispod cene, pa zato ne verujem do kraja u tvit wendell je potencijalno vrhunska treća opcija franšize edit wcjr nije tek centar, već centar kakav treba dubsima Nema ni meni logike iskreno. Dajes Cartera, jednog dobrog i mladog centra, da bi napredovao dva mjesta na draftu. Koga to toliko žele da uzmu? Edvardsa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 16 minutes ago, Miki28 said: Pa mogu u trejdu da prime toliko plate jer su preko salary capa pa mogu ali nema koga realnog iz atlante. jedino da se ukljuci treci tim. zato kazem da moze biti i trade exception. 34 minutes ago, LayupFromTheMidget said: bas sam hteo pitati sta ce warriorsi uraditi jer imaju 17 miliona trade exceptiona za dovodjenje bilo koga. i mogu ga iskoristiti jos valjda tri dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Ova naklapanja imaju uvek isti pattern - da jaki budu još jači, a da slabi budu još slabiji. Ako Karnišovas da Cartera da bi se popeo dva mesta na ovako kilavom draftu, treba da dobije nogu u guzicu pre nego što je i započeo GM karijeru. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Sta kazu iz CIkaga moji znas ti koji @threepwood Slazem se sa svim napisanim nema smisla u ovakvom draftu ovo raditi da je neki 2 gde imas 1/2 generacijska talenta (prosla godina recimo) pa se dignes da uzmes tog Moranta ili Zion. Sada neki Mela stavljaju kao 1 pik na 2 mestima je 4/5. Mirise ovo na Benet draft. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Pa dobro ne zna se ceo posao možda bude i dodatnih pikova I nekih swapova u budućnosti ovo ovako definitivno izgledao kao pljačkica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Ma daj, ovo bi bila pljacka. Nisu valjda ludi u Cikagu da ovo urade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) mozda vise cene wisemana nego cartera. ovaj drugi je propustio pola sezone u obe njegove sezone. Edited November 18, 2020 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 27 minutes ago, gggggggg said: pa mogu ali nema koga realnog iz atlante. jedino da se ukljuci treci tim. zato kazem da moze biti i trade exception. Zaboravio sam i koga Atlanta ima pa sam sad pogledao. Capela je primamljiva opcija za Celticse @đubrivo. Ante Tomic💪💪💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 capella nije odigrao ni sekund za atlantu. bilo bi glupo da ga trejduju, ali nikad se ne zna. to bi bilo idealno za celticse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 57 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Sta kazu iz CIkaga moji znas ti dobro koji @threepwood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Sta kazu iz CIkaga moji znas ti koji @threepwood A sta reci? Kakvu posluku porati? Kome? Jedini razlog koji mogu da pronadjem je to sto je WCJ prethodnih sezona zahtevao da igra cetvorku i ljutio se sto ga guraju na pet, a Karnisovas je navodno odusevljen Markanenom. I u tom slucaju mi je bolja opcija da AK to ispegla ako je vec toliki baja kakvim ga predstavljaju. Mozda su se i zaljubili u Wisemana, ko ce ga znati. Nisam odusevljen svakako... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Imate Gafforda, opustencija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @đubrivo. jos prava na dangubica i mitrovica i pali se masina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 auu pa vi ste 5g koronashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts