uncletima Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 (lazem, ima ih vise, ali ajde) Ima jedna apotekarka, u koju se iznova i, iznova, zaljubljujem... pffft! 1
kironepraktičar Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 preporuka https://msub.org.rs/exhibition/erwin-wurm-one-minute-forever/?lang=en
fancy Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 On 7/1/2022 at 5:41 PM, uvrnuto said: @uncletima ... Treba mi neka knjiga za košarkaškog trenera. Ne mora biti stručna, može i neka košarkaška priča ili da je tema košarka. Skoro sam klincu poručio preko biblio.com i bookdepository.com 2 knjige od Tim S. Grover-a Relentless i Winning. Prvu imam i kao e-book. Btw. dobar sajt za traženje knjiga tj. najboljih ponuda: bookstores.rs Takođe imam negde i pdf priručnik za trenere sa svim mogućim akcijama i varijacijama koje su razni treneri primenjivali... 3
fillam Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Pokidaše ljudi sinoć, sjajna energija, sjajni muzičari! 1
40Wins Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 On 6/30/2022 at 4:31 PM, AgroLaki said: U subotu u tazbini TC na Arsenal festu, idem prvi put da slusam. On 6/30/2022 at 4:35 PM, deez nuts. said: ketamin samo On 6/30/2022 at 5:09 PM, AgroLaki said: Zena mora doji posle, tempiramo kad zaspi da odemo i odma nazad, ne mogu pred tasta sredjen. On 7/3/2022 at 3:00 PM, fillam said: Pokidaše ljudi sinoć, sjajna energija, sjajni muzičari! Anyhow, otišli mi, namestili se 10 metara ispred centra bine, natego ladnog pivdžana, sve bilo savršeno al nakon 25 minuta nastupa piše tast: "Izlazite! Dolazim po vas, nije mu dobro, ne možemo da ga umirimo!!!" Ženini su inače 5 minuta kolima od Arsenala, dok smo uleteli u kuću legendica je već zaspao, al su baba i deda morali da izdrame, kao da nisu odgajili dve ćerke i dve starije unuke. Baš mi krivo, al mi i drago što sam ih konačno uživo čuo, makar i na pola sata. 1 2 1
kironepraktičar Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 ali nije mu dobro, ne možemo da ga umirimo ja imam teoriju da naši roditelji uglavnom veze nemaju sa bazičnim roditeljstvo-manevrima i situacijama, jer su nas uglavnom čuvale bake i deke, makar mene i ljude koje znam. 2
Recommended Posts