freethrow Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Jeste. Mislim da bi Uini i kamen pretvorio u Lilarda na kratko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Vecerasnje raspolozenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Kao mrlju sećanja svog Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Mnogo pijes Draki a da ne presecas necim dobrim Ovo treba da slusas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Presekao sam jednim burekom, a sad imam energije do zore. Taman koliko će da potraje utakmica u Bostonu Ovo večeras je samo priprema šta će biti sutra uveče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 12 hours ago, Dracarys said: Koliko ljudi jedu smeće generalno, a imaju fatalan izgled. Tačno je da ishrana dosta pomaže, ali to nije ključ. Prva recenica bas nije tacna. Ne znam koliko ljudi poznajes sto jedu smece a imaju fatalan izgled ali to jednostavno nije moguce medicinski. Jeste u jednom zanemarljivom procentu a sumnjam da bas poznajes makar dvoje ljudi iz te statisticke greske. Hrana jeste kljuc. Jednostavno je tako jer je tako po zakonima anatomije, ne zato sto neko kaze ili sto ja mislim da je tako. Mozemo da pricamo u udelu hrana/trening u konacnom obracunu ali da kazemo da nesto od toga nije kljucno ne mozemo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 16 hours ago, uini said: gledao sam "hustle". okej, basket-bozica puna nba igrača, šta čovek više da traži nego, anthony edwards je izuo kao glavni villain. totalni ritopek za njega tačno kakav zli basketaš treba da bude, ništa šmiranje nit' preglumljivanje. totalno je naturale Odgledao sam i ja sinoc. Skroz dobro ostvarenje s obzirom da je Adam Sendler glavni glumac, pa jos i jedan od producenata. NBA igraci, kao i svi ostali kosarkaski likovi odradise zaista fin glumacki posao. Preporuka za pogledati za sve fanove kosarke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 meni sam film nije nešto ali kao što rekoh gore, brda nba igrača a ant i.z.u.v.a. samo zbog njega je okej utrošeno vreme da se pogleda 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 16 hours ago, uini said: gledao sam "hustle". okej, basket-bozica puna nba igrača, šta čovek više da traži nego, anthony edwards je izuo kao glavni villain. totalni ritopek za njega tačno kakav zli basketaš treba da bude, ništa šmiranje nit' preglumljivanje. totalno je naturale Preporučila mi je koleginica, baš ću pogledati ovih dana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 12 minutes ago, uini said: a ant i.z.u.v.a. Realno, bolje glumi od Bobija... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 12 minutes ago, Kooineeperk said: Realno, bolje glumi od Bobija... 🙂 hahaha svi bolje glume od bobija ali dobro, bobiju je i takva uloga (ivan make basketball) i juancho je dobar ali ant je ozbiljan karakterni glumac 🙃 uglavnom, bitan kvalitet filma je što su u pitanju odlični igrači, pa su scene basketa verovatno i najbolje koje sam video na filmu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Komentarisao sam malo detaljnije u "poslednji film koji ste gledali", ali sam zaboravio da pomenem Edwardsa. Odvalio je, cak su u ulogu uklopili i perfektno ime za annoying trashtalkera - jebeni Kermit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) Spoiler Edited June 11, 2022 by uini 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Gledam, ne verujem 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Ala mi se povraća od lafajeta i pomodarstva na svadbama i bela ćao sa likovima maskiranim u la kasa de papel maske. Aaaaa fuj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 cg vs bih 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 naleteo slucajno na neki 3x3 turnir na kalisu... prvi utisak je da sam se ponovo podsetio koliko odvratan sport a drugi ono sto je uini pricao, bilo neko finale za juniore kao, tugica koliko je lose izgledalo sa 370 ispaljenih trojki... bio jedan lep poster da ne gresim dusu doduse i naboj je bio kao da igraju revijalni mec, a ne finale, za razliku od regulare finala i polufinala gde zamalo i tuca da izbije a sudija u jednom trenutku hteo i nekog iz publike da izbacuje bas tesko gledljiv sport 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 (edited) 2 hours ago, djole said: naleteo slucajno na neki 3x3 turnir na kalisu... prvi utisak je da sam se ponovo podsetio koliko odvratan sport a drugi ono sto je uini pricao, bilo neko finale za juniore kao, tugica koliko je lose izgledalo sa 370 ispaljenih trojki... bio jedan lep poster da ne gresim dusu doduse i naboj je bio kao da igraju revijalni mec, a ne finale, za razliku od regulare finala i polufinala gde zamalo i tuca da izbije a sudija u jednom trenutku hteo i nekog iz publike da izbacuje bas tesko gledljiv sport Ja sam gledao to više puta ovde u NS kad preko centralnog trga rašire teren i montiraju tribine. Šta znam, nemam šta dodati, i meni se samo potvrdio utisak o negledljivosti, koji sam stekao gledajući preko malih ekrana. Da nema društva sa kojima sedim, i drugara među sudijama/zapisničkom stolu, ne bi se nikad ni iscimao da prošetam nekoliko min koliko ima od moje gajbe do Miletića. Ono, da ne budem preoštar, ali možda mu 3x3 dođe kao neki primer da "What started on a streets, should remain on the streets". Ali olimpijski sport jbg. Koliko je popularan sport globalno i da li i koliko raste, to bi bilo interesantno videti za period od poslednjih 5-10 god. Hype je čini mi se bio veći ranije... Edited June 12, 2022 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) Posle tri godine James Leg opet u Srbiji. Sinoć sam bio u CK13 na svirci. Neverovatno šta čovek radi. Koja energija. Predlažem Beograđanima da odu da ga poslušaju u subotu u KC Grad. Vidim da će još neko nastupati, pa vam i ostali možda budu zanimljivi. Evo event za događaj (https://www.facebook.com/events/272067325080527) i možda i najbolji opis za Džejmsa: Quote totalni rokenrol do poslednje kapi znoja i krvi Samo krvava kolena ❤️ Edited June 13, 2022 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts