Harmonika Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 ne volim Cecu, uopste, ali Zlato srecan put, radi me ta pesma iz nekog razloga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 kakav klasik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Dino Merlin godinama odbijao da nastupa ovde zbog rata i svega sto je on doneo,a ovamo 1995.pisao pesme za Cecu. Koja je bila u braku sa ratnim zlocincem. E,logike i pre svega licemerstva. Da me neko ne shvati pogresno. Nisam mnogo mario za Merlinovu muziku ni devedesetih,kao sto mi ne znaci ni danas. Volim sto je umetnik u njemu na kraju prevladao,sto je promenio odluku jer umetnici (cak i kad su sa estrade) treba da ruse barijere,gaze granice i promovisu neke sire vidike i vrednosti,ali ovo mi je bas nekako mrlja..trebalo je da cuti makar onda.. (ako je ovaj podatak tacan,da joj je zaista pisao pesme) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Napisao je Beograd, ali mislim pre rata. Ne znam za druge pesme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Uveliko se ratovalo kad je Beograd izašao. Znam jer je to jedna od one dve koje mogu da se setim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 1 hour ago, MilošVB said: Kompozitori: A. Radulović, O. Mandić, D. Merlin, A. Milić, B. Đorđević Tekstovi: M. Tucaković, Dino Merlin, B. Đorđević Aranžmani: A. Radulović, A. Milić Produkcijska kuća: Lucky Sound Godina objavljivanja: 1995. 1.Nije monotonija 2.Zlato srecan put 3.Znam 4.Idi dok si mlad 5.Volela sam volela 6.Sta jos mozes da mi das 7.Fatalna ljubav 8.Da li to ljubav pravi od nas slabice 9.Beograd Na prvu loptu znam 1. 3. 4. 5. 8. i 9. Baš sam seljačina. U književnosti, filmu, serijama imam neki standard, možda i previsok, ali kada bi ljudi videli moju plejlistu mislili bi da sam šizofren. Od Baha do Cece i sve moguće varijacije između. Ne znas tooo to je ta ljubav fatalna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 https://www.blic.rs/zabava/vesti/progovorio-o-parama-i-lazima-dino-merlin-je-za-cecu-napravio-pesmu-koja-je-izazvala/zhjrlc9 Morao sam da guglam. U tekstu koji sam okačio kaže da ju je napisao 1991. i da ju je poklonio Ceci. Takođe piše da joj je napisao dve pesme, tu i Zaboravi. Objavljena je 1995, preneo kolega iznad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 48 minutes ago, Crni Bombarder said: Dino Merlin godinama odbijao da nastupa ovde zbog rata i svega sto je on doneo,a ovamo 1995.pisao pesme za Cecu. Koja je bila u braku sa ratnim zlocincem. E,logike i pre svega licemerstva. Da me neko ne shvati pogresno. Nisam mnogo mario za Merlinovu muziku ni devedesetih,kao sto mi ne znaci ni danas. Volim sto je umetnik u njemu na kraju prevladao,sto je promenio odluku jer umetnici (cak i kad su sa estrade) treba da ruse barijere,gaze granice i promovisu neke sire vidike i vrednosti,ali ovo mi je bas nekako mrlja..trebalo je da cuti makar onda.. (ako je ovaj podatak tacan,da joj je zaista pisao pesme) uf, ja Merlina ne podnosim ni karakterno, ni muzicki, ali, ovo stoji..Ceci je par dobrih pesama zapravo Mandic radio, koji, koliki god da je ludak, bio nekada vrhunski muzicar i autor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 6 minutes ago, Sprivel said: Ne znas tooo to je ta ljubav fatalna? Sada kada sam pustio setio sam se, ali na prvu loptu nisam znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Kad smo kod narodnjaka, ovu bi mogao slusati svaki dan no problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Marina Tucakovic kao da je namerno zajebavala Olivera sa Mica Trofrtaljka srece Rokere s Moravu tekstovima. Ona voli Kurosavu... toliki tres da je zapravo smesno 🙂 Bio je avangarda (ne ko ovi novokomponovani znate na koga mislim :-P) neko vreme i ostace zapamcen, nazalost ne kako je mogao i kako je hteo. Nije mu pomoglo ni to sto ima tremu od uzivo pevanja. Ovako gadan lik mnogo. Nevezano za Arkana. Sto napisa Rdjavi za Sabana, bas je imao mocan glas. Verovatno ponajbolji u toj hardkor narodnjackoj bransi. Neki profesori muzike koji veze nemaju sa narodnjacimi su mi pricali kako Saban za tu vrstu muzike ima vrhunsku tehniku i glas. Mene to pevanje sa konstantnim trilerima smori posle 10min ali da je sa tehnicke strane bio sjajan jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Uf, najbolji, ne znam, Cune, Milan Babic, pa i Nedeljko Bilkic mi vise leze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Gde je bacač plamena kad je najpotrebniji... [emoji45]Sent from my phone using their app 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 55 minutes ago, Tamburinjo said: 🙂Bio je avangarda (ne ko ovi novokomponovani znate na koga mislim :-P) neko vreme i ostace zapamcen, nazalost ne kako je mogao i kako je hteo. Nije mu pomoglo ni to sto ima tremu od uzivo pevanja. ovo mi je prajsles 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Gde si @uncletima kad si najpotrebniji da okadiš kafanu! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 https://www.instagram.com/p/CMnDfZRpDExKTaTtH6TsXa2CN5bd5JgFs0pmEY0/?igshid=18w9z3viellhy Sad je kuća sigurna od demona i ostalih pošasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Pa ti postuj Olivera Mandića...Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Za Cecinoga fana ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Oliver Mandić je kao autor... i prvenstveno aranžer bio top klasa. Sve njegove pesme su preživele test vremena iako nije robovao klišeima klasičnog pop aranžmana. Mislim da je samo par puta nastupao uživo i nije bio neki performer. U civilstvu težak šljam...pre par godina na splavu tražio kintu kada ga je ortak pitao za zelfi.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Posle ide prica da je Juice fake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts