robespierre Posted Friday at 10:11 AM Share Posted Friday at 10:11 AM Prvi i daleko najbolji trep album u državi. Nerealno da je prošlo 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Friday at 02:24 PM Share Posted Friday at 02:24 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted Saturday at 10:01 AM Share Posted Saturday at 10:01 AM 23 hours ago, robespierre said: Prvi i daleko najbolji trep album u državi. Nerealno da je prošlo 10 godina. Prvi je Ðusov Apetiti mi rastu a i on je daleko bolji od ovog. Volim Foksa ali Ðusu je neko radio produkciju u Atlanti i sam album mnogo bolje zvuči. Pre Foksa su albume izbacili Mejsi i Gudri. Skele šuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted Saturday at 11:09 AM Share Posted Saturday at 11:09 AM Jeste produkcija najveći problem TGTB, ove nedelje sam preslušao ceo album jedno dvadeset puta i najveći utisak je kako bi bolesno zvučao sa boljom produkcijom. U tom nekom periodu je izašao i Arafatov Papir cvet makaze, samo ja mislim da je ovo prvi album koji je trep od prve do poslednje sekunde. Za mene Foks i ove što si ih pomenuo ne mogu da se porede jer je čovek batalio studije filozofije 😅 negde pred kraj kad je krenuo da uzima keš na muzici i to se vidi u lirici svake pesme. Plus delivery linije >OVAJ TREP ALBUM JE NAJBOLJI U DRŽAVI<, ako si nekad stvarao nešto to je taj osećaj koji umetnik nosi u sebi kad postane svestan da je prešao igricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted Sunday at 02:53 PM Share Posted Sunday at 02:53 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted Monday at 09:02 AM Share Posted Monday at 09:02 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 09:04 AM Share Posted Monday at 09:04 AM Relja bio i ostao najlepši. Ovog tmurnog ponedeljka slušam album veka, koji je odredio moj muzički ukus. https://www.youtube.com/watch?v=2e_DErbn2xQ&list=PLacdltnM9iJ48v_V5YxMJJqIyZlHs5_mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 09:06 AM Share Posted Monday at 09:06 AM Ceo život u četiri reči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 11:00 AM Share Posted Monday at 11:00 AM Zvanično potvrđeno: https://n1info.rs/magazin/showbiz/guns-n-roses-stizu-na-usce-axl-rose-i-slash-prvi-put-zajedno-u-srbiji/ Specijalni gosti Public Enemy. Prodaja karata kreće u petak, 13. decembra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Posle četrdeset dve godine svirke, Nicko McBrain se oprostio od turneja i live svirke sa Iron Maiden-om na koncertu u Sao Paulu u Brazilu, na kraju "The Future Past" turneje. Niko je u januaru 2023. u 71. godini doživeo šlog koji mu je oduzeo celu desnu stranu tela. Posle deset nedelja rehabilitacije uspeo je da vrati kontrolu, da opet sedne za bubnjeve i odsvira dve godine i osamdesetak koncerata "The Future Past" turneje. Ali više ne može. Poslednja Nikova odsvirana pesma uživo i oproštaj sa scene u Sao Paulu: Po rečima menadžmenta benda. Niko će i dalje svirati na studijskim snimcima, a na koncertima će ga menjati Simon Dawson, bubnjar benda British Lion. Mejdeni sledeće godine kreću na dvogodišnju "Run for your lives" turneju kojom obeležavaju 50 godina benda. Beograd nažalost zaobilaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago On 12/9/2024 at 12:00 PM, Stiletto said: Zvanično potvrđeno: https://n1info.rs/magazin/showbiz/guns-n-roses-stizu-na-usce-axl-rose-i-slash-prvi-put-zajedno-u-srbiji/ Specijalni gosti Public Enemy. Prodaja karata kreće u petak, 13. decembra. 8900 stajanje, 13500 fan pit 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Nisam nikad hteo da idem na nastupe ljudi/bendova koji su toliko vremenski udaljeni od svog vrhunca , (Možda još nisam dostigao taj daj šta daš rezon kad je muzika u pitanju). U ovom slučaju G'n'R pričamo ipak o 30+ godina, odnosno kad je poslednji put Axl mogao na nivou, pa ne vidim kako/čime bi to moglo da se nadoknadi, za razliku od nekih drugih legendi. Zbog svih onih koji će ići, naravno da želim da uopšte nisam u pravu Spoiler 🎸 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 3 hours ago, Marko said: Nisam nikad hteo da idem na nastupe ljudi/bendova koji su toliko vremenski udaljeni od svog vrhunca , (Možda još nisam dostigao taj daj šta daš rezon kad je muzika u pitanju). U ovom slučaju G'n'R pričamo ipak o 30+ godina, odnosno kad je poslednji put Axl mogao na nivou, pa ne vidim kako/čime bi to moglo da se nadoknadi, za razliku od nekih drugih legendi. Zbog svih onih koji će ići, naravno da želim da uopšte nisam u pravu Reveal hidden contents 🎸 U suštini se slažem, ali ima izuzetaka. Recimo Bili Ajdol pre 10-12 godina na Egzitu, jedan od najboljih svirki na kojima sam bio. A isto u ozbiljnim godinama. Eksl baš loše zvuči, odrastao sam na GNRu, ali nisam siguran da bih sada otišao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Ja ove čekam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 33 minutes ago, Luchifer89 said: Ja ove čekam wishful thinking ili stvarno treba da dodju? bese pre 10ak godina bili u zagrebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Mislim da nije stvar u udaljenosti od vrhunca karijere nego u tome koliko je umanjena sposobnost da se zvuči iole pristojno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Pa od tih matorih "vrištećih" a poznatih pevača, Dikinson, Kiske, Dirkšnajder i dalje zvuče vrhunski, Halford, Hetfild, Dio, Brajan Džonson su prilagodili pesme sadašnjem rasponu glasa i u okviru njega vezu pod konac, Aksl, Ozi, Barni, Anselmo su se raspali. Ko će ih nabrojati sve 🙂 Klasični pevači koji nisu mnogo natezali glas tokom karijere i danas umeju dobro da teraju, videti samo koliko traju Džeger ili Mekartni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 8 hours ago, woolgatherer said: wishful thinking ili stvarno treba da dodju? bese pre 10ak godina bili u zagrebu Wishfull, u julu su u Italiji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts