Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, Ne sam Safete said:

Malo je 15k, ako hoce da idem morace platiti vise

ja bih isao ako bi konceptualno svirao samo

satipo vremena a u cenu uracunato all you can drink pivo, sa designated nosacem prenosivog frizidera + da imam vip toitoi uvek dostupan.

• Like 2
Posted

Čitam da je Mačvan bio sinoć u Hit tvitu sa vedetama poput Hrkalovićke, Vučićevića i Jeremićke, pa da naručim pesmu za gospodina:

• Like 5
Posted
3 hours ago, Ne sam Safete said:

Three people in bed- threesome

Two people in bad- twosome

Now u know why people call you handsome.

Iz momenta mi je u mislima iskočio lik Čarli Harpera kako ovo govori Alanu 😁

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
10 hours ago, Manu said:

Čitam da je Mačvan bio sinoć u Hit tvitu sa vedetama poput Hrkalovićke, Vučićevića i Jeremićke, pa da naručim pesmu za gospodina:

Uh, nisam znao Macvan poklekao pred golim interesom. Bas mi je krivo. 

Mada moram da priznam da mi je malo cudno i simptomaticno to sto dva nasa kosarkasa najvise povezivana sa konjima zavrsavaju na listi kod AVa... 

Posted
20 hours ago, Knipex said:

Prodao kolega karte za Adamsa, ne morate da se cimate vi što nećete da idete :classic_smile:

Ajd priznaj kome je odavde inkognito prodao a ko ne želi da se to ovde pročuje. Kronos, Uini, Chaos...neko četvrti.  :classic_biggrin:

Posted (edited)

Samo da izjavim za dnevnik( ako vec nije bilo na prethodnim stranicama), da odavno nisam video nesto tako "odvratno" i degutantno ( kada je u pitanju EPP/zabavni sadrzaj) kao ovaj serijal reklama za Soccer kladionicu. Posebnu draz svemu daju i ova 2 teletabisa.

Edited by Fat Zadd
  • Like 9
Posted
8 minutes ago, Fat Zadd said:

Samo da izjavim za dnevnik( ako vec nije bilo na prethodnim stranicama), da odavno nisam video nesto tako "odvratno" i degutantno ( kada je u pitanju EPP/zabavni sadrzaj) kao ovaj serijal reklama za Soccer kladionicu. Posebnu draz svemu daju i ova 2 teletabisa.

A Vucica u Areni ne pominjes? :classic_biggrin: