Jump to content

Recommended Posts

Posted

:D:D

Ova dolazenja kada vec x godina nisi relevantan (iz ovog ili onog razloga) me nikad nisu privlacila, a i inace, slusanje repera lajv u 9/10 situacija nema nekog narocitog smisla. Postoje izuzeci, ali to su neke bas specificne situacije...

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Na prvo slusanje: zvuci veoma "osamdeseticno"..sad,neko ce reci da "uvek zvuce tako" (jer su bend proistekao iz te dekade),ali ja se ne bih bas slozio..(posebno se jezim kad ih neko ukalupljuje u muziku '80-tih...grrrr..). Medjutim,nova stvar zaista mi zvuci tako..ja nisam bas nejveci fan tog perioda u njihovom stvaralastvu,ali lepo je sto su se vratili.

Treba sacekati ceo album.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted
3 hours ago, Drug Crni said:

Na prvo slusanje: zvuci veoma "osamdeseticno"..sad,neko ce reci da "uvek zvuce tako" (jer su bend proistekao iz te dekade),ali ja se ne bih bas slozio..(posebno se jezim kad ih neko ukalupljuje u muziku '80-tih...grrrr..). Medjutim,nova stvar zaista mi zvuci tako..ja nisam bas nejveci fan tog perioda u njihovom stvaralastvu,ali lepo je sto su se vratili.

Nekako mi je suvise monotono, ali da sacekamo ceo album. 

• Like 1
Posted

Naleteh danas na ove dve verzije (kao studijske..inace su mi poznate kao 'live') sa Devotional turneje..(koju je magazin NME proglasio u top 10 najozloglasenijih u istoriji rocka)..mogu samo napisati da je Alan Wilder bio B-O-G aranzmana..

:Hail:

• Like 2
Posted
22 hours ago, Drug Crni said:

bas tanko, ovo nije ni na nivou filera sa najslabijih dm albuma

• Like 3
Posted
2 hours ago, SunZero said:

bas tanko, ovo nije ni na nivou filera sa najslabijih dm albuma

A jbg, likovi su izdali prvi album pre 42. godine, kao da si ocekivao od Stonsa 2006. da objave nesto relevantno i kvalitetno.

Posted
4 minutes ago, Snjofko said:

A jbg, likovi su izdali prvi album pre 42. godine, kao da si ocekivao od Stonsa 2006. da objave nesto relevantno i kvalitetno.

nema veze, I ja bih im napravio bolju stvar od ovog singla

Posted
10 minutes ago, SunZero said:

nema veze, I ja bih im napravio bolju stvar od ovog singla

Postavi nesto svoje ako imas

(ne kazem ovo u smislu, bas da vidim kako bi ti bolje, nego me zanima ako se bavis muzikom, taman malo samopromocije).