DameTime Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Trebalo bi da bude common knowledge, samo ja sam ga čitala 3 puta (sa vremenskim razmacima) pre nego što sam ga shvatila i pre nego što mi je baš prirastao k srcu. A tako sam razumela Frensisovo pitanje u vezi muzike, pa mi je on pao na pamet. Npr. sa Portretom umetnika u mladosti mi se to još nije dogodilo, a počela sam ga 4 puta 🥲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 11 minutes ago, SunZero said: how about najpotcenjeniji domaci bend/izvodjac of all time? Neki to vole vruce 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 47 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Projekti (albumi, ep-evi, mikstejpovi...stagod) o kojima imate mnogo bolje misljenje nakon x godina, u odnosu na prvih nekoliko slusanja? Klasicna grew on me prica... Neću navoditi konkretno albume, kod mene su u tom smislu čitavi opusi pojedinih bendova. Već sam pričao da sam imao sreću da kao klinac budem okružen ljudima koji su slušali vrhunsku muziku, pa sam kupio od njih, ali neke stvari mi se tada jednostavno nisu primile. Recimo Soundgarden, Pearl Jam, Radiohead pa i Depeche mode, INXS. Sve su to bendovi koje sam jako rano imao priliku da čujem, fazon jasno mi je i tada bilo a je u pitanju kvalitetna muzika, ali me jednostavno nije radila. A onda, ko zna koliko godina posle, jednostavno krenuo da slušam jedne po jedne, oduševljavao se i slušam ih do dana današnjeg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Kada mislite da ste sve videli https://www.instagram.com/reel/Cm4cBChomSw/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 3 minutes ago, Fat Zadd said: Kada mislite da ste sve videli https://www.instagram.com/reel/Cm4cBChomSw/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ne znam da li to neko pokusava da napravi isto sto i u Budimpesti - tamo imas bus koji normalno ide po suvom, gradskim ulicama, a onda na jednom mestu ulazi u Dunav i ide kao brod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 https://youtu.be/ICfzQVh3lvs Ne znam da li me crossfit radio sinoć ili je ovo savršenstvo od pjesme, kakogod... 😅😇 #hakunamatata Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Kapiram da su i one bulja u poređenju sa modelima iz iste klase drugih proizvođača (posebno Nemaca i Japanaca).Uhhh...nasuprot. Stelvio je porobio u svim aspektima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Samo da vas podsetim da se cesnica jede slatka tj. sa medom. Ono sto gegulice serviraju je obican hleb. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Česnica sa medom je mednica! Česnica je samo sa mesom! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Jel ovo Nikad nije kasno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: Obožavam pravac u kom Miley ide što se tiče muzike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 U duhu praznika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 (edited) 7 hours ago, DameTime said: Obožavam pravac u kom Miley ide što se tiče muzike. Ne pratim Miley pa ne znam. Simpaticno mi je ono sto je radila sa Mark Ronsonom. Edited January 6, 2023 by Ne sam Safete 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 23 minutes ago, Ne sam Safete said: Ne pratim Miley pa ne znam. Simpaticno mi je ono sto je radila sa Mark Ronsonom. Ona se dosta dugo tražila i "lutala" po žanrovima. Mislim da je baš ova saradnja sa Mark Ronsonom bila prekretnica u njenoj karijeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 4 hours ago, Knipex said: U duhu praznika Najsigurniji način da alfa dođe od tačke A do tačke B. 😄 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Najsigurniji način da alfa dođe od tačke A do tačke B...Je i dalje geometrijski slučaj u kome tačka B teži tački A. Tj. B ->ASent from my SM-N9860 using controlled FACT 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 On 1/4/2023 at 6:06 PM, SteveFrancis#3 said: Projekti (albumi, ep-evi, mikstejpovi...stagod) o kojima imate mnogo bolje misljenje nakon x godina, u odnosu na prvih nekoliko slusanja? Klasicna grew on me prica... Slican odgovor kao i realni: mnogo stvari,pravaca,albuma i izvodjaca koje sam propustio iz objektivnih razloga - rat,beda i propadanje koji su sa sobom doneli preokret u mejnstrim muzici i kulturi kod nas. Maltene preko noci se uletelo u taj turban-folk-dance pravac..Lokali,klubovi,drustvo..vrlo tesko si mogao da izbegnes kontakt sa ovim.. posebno ako si tinejdzer/srednjoskolac. Ok,privatno sam imao prostor i slobodu izbora,ali svaka drustvena interakcija je maltene morala znaciti pravljenje kompromisa.. Tako sam u periodu srednje skole mnogo toga propustio i onda naknadno pronalazio i nadoknadjivao. Pocetak studija je kod mene doneo otklon od tog perioda i neku novu pricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 O celom radu Dejmona Olbarna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Meni ovako iz glave na prvu padaju na pamet 2 albuma 1)Atrocity Exhibition - presao sam put od inicijalnog odbijanja mesecima da ga uopste celog preslusam, preko toga da sam ga slusao na silu i cudio se kako tako visoke ocene svuda, da bi se tokom poslednje dve godine lagano usetao u mojih top30 rep albuma ikad 2) Pinata - isprva mi je bio samo simpatican projektcic, te godine mi se recimo vise dojmio If There's A Hell Below od Black Milka (koji je nesumnjivo sjajan album), pa i Run The Jewels 2... Medjutim, Pinata se ispostavila kao jedan od onih 'buma koji su kao vino, i sa svakom godinom je rastao u mojim ocima tako da danas nema uopate previse njih koje rangiram iznad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts