Marko Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ljudi, sta kazete na jedno masovno vox92 kafansko okupljanje, negde down the stretch..? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Koliko ja znam, bilo je toga, osim basketaških susreta, i dosta puta od strane teniskog pdf regularaca. Šta znam, zvuči ok u teoriji, malo teže izvodljivo u praksi. Sa moje strane, snosim krivicu što sam ispalio nekoliko ljudi jednom prilikom (Exit pre nekih 6,7 god mislim), ovde u NS, ali dobro to je već jako davno. Dakle, slažem se u načelu, ali malo me brine ovo tvoje "Masovno". Teže je taj deo realizovati u celoj priči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) @Marko Da li si možda pisao post o Martinu Riku? Bio sam u Prado muzeju u Madridu i jako mi se svideo, pa ako nisi već pisao o njemu i kačio njegove slike mogao bih to da uradim u tvom fazonu. 😄 @SteveFrancis#3 Što se tiče druženja, ja sam uvek za. Mora biti i moderatora, jebiga. 😄 Predlagao sam i za basket, i bilo je 10-ak zainteresovanih, ali nismo baš uspeli da se iskombinujemo. Edit: thx, @uini, greška Edited November 28, 2022 by uvrnuto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 hour ago, uvrnuto said: @Marko Da li si možda pisao post o Martinu Riku? Bio sam u Prado muzeju u Madridu i jako mi se svideo, pa ako nisi već pisao o njemu i kačio njegove slike mogao bih to da uradim u tvom fazonu. 😄 Što se tiče druženja, ja sam uvek za. Mora biti i moderatora, jebiga. 😄 Riki Martin nije slikar 😁 Nisam, ali moram da napomenem da, nevezano za kvalitet, ipak mi nije bio prioritet, ako tako mogu da kažem, što se pejzažista tiče, a pogotovo za vedute. Možda mi i dođe na red jednom... Za druženje - Naravno, ali šta znam vi moderatori možda niste najbolja ideja, može situacija da se otme kontroli zbog konfrontacija na forumu , a uživo nema bana, zaebano 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 12 hours ago, Marko said: može situacija da se otme kontroli zbog konfrontacija na forumu Jebeš situaciju koja se ne otme kontroli. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) 15 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ljudi, sta kazete na jedno masovno vox92 kafansko okupljanje, negde down the stretch..? Ali obavezno stikeri u obliku srca, sa vox92 nikom. Edited November 28, 2022 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 @Marko ispalio si 2017 😄 Ja častio pivom jednu turu, Sprivel i Zett su bili glavni organizatori za mesto i vreme ako se dobro sećam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 7 hours ago, Nicklord said: @Marko ispalio si 2017 😄 Ja častio pivom jednu turu, Sprivel i Zett su bili glavni organizatori za mesto i vreme ako se dobro sećam U jbt, častio si celu turu pivom?! Eto šta ja propuštam 😁 Nego, ja mislio da je to bilo i pre. Dobro, sad kad se prisetim beše ona vrućinčina pa mi se zato nije izlazilo iz kuće 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Jel to bilo pred Killerse? ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Ladno jeste taj Exit. Ne znam da li su bili baš taj dan, ali može biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 29, 2022 Author Share Posted November 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 11 hours ago, Drug Crni said: Jel to bilo pred Killerse? ^^ Taj dan, ti si valjda dolazio u minut pre Killersa na tvrđavu ili tako nešto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Da,ja sam doputovao u Novi Sad prilicno kasno i nisam imao vremena za to druzenje. I sad mi je zao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvanus Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 https://m.youtube.com/watch?v=hFyA7Zekvi8&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Mislim da sam nekada bio na skupu B92 forumasa... Moguce da je bio Fender .... Ne pamtim ostale 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Danas sam negde procitao da se Multipla vraca u proizvodnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 (edited) Najlepsi ružan auto... prostor kao na fudbalskom igralistu 😄 Jedna "autobiografska" 😁 Tima mode on: P.S: 'ebo me fudbal , qr#c cu da ustanem sutra u pola 5 za posao 😀 Edited November 29, 2022 by Fat Zadd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts