Luchifer89 Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 @freethrow Upali danas neki klinci u teretanu, doneli BT zvučnik i napanjili BSindikat. Srećom, Cattaneo iz mojih slušalica je danas pobedio... Jako je srBstvo kod mladih bildera ol over d kantri 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 20, 2022 Author Share Posted September 20, 2022 18 hours ago, Beonegro said: Priznajem samo ako prvo odvojeno ispržiš tikvice, inače musaka bude previše vodena 🤓 @zorex likes this! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 5 minutes ago, Kronostime said: @zorex likes this! Vidi, ne da sam bezbjedan, nego mi ne bi bilo frka ni sa sam napisao da ću tebe da nosim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 20, 2022 Author Share Posted September 20, 2022 4 minutes ago, Beonegro said: Vidi, ne da sam bezbjedan, nego mi ne bi bilo frka ni sa sam napisao da ću tebe da nosim. Nemoj, jeb`o te Bog: ako bih te ja zajahao - Beonegrica bi odma` mogla da preda zahtev za ostavinsku raspravu. Nisi me video odavno - jos od prvog showdowna na Adi. Tad je i Delgado bio najmladji na 4umu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 (edited) 14 hours ago, Luchifer89 said: @freethrow Upali danas neki klinci u teretanu, doneli BT zvučnik i napanjili BSindikat. Srećom, Cattaneo iz mojih slušalica je danas pobedio... Jako je srBstvo kod mladih bildera ol over d kantri Vozim jednog malog rođaka, Jovinog zmajića specijalca (iz Zmaj Jovina gimnazije u NS), na duži put, pustim neku moju muziku na spotify-ju, a on sluške u uši. Prekidam ga, da pitam šta sluša i je l' mu se ne sviđa ovo moje, kad kaže sluša BS... Reko' odakle tebi BS 'leba ti, a kaže on "pa puštaju u teretani, pa mi ušlo u uši"... 😄 Edited September 20, 2022 by uvrnuto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 zato ja ne idem u teratanu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 19 hours ago, Beonegro said: Priznajem samo ako prvo odvojeno ispržiš tikvice, inače musaka bude previše vodena 🤓 Za pravu musaku tikvice moraju da budu pohovane, a ne samo ispržene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 (edited) mi samo poredjali juce tikvice na mleveno meso, ubacili u rernu i da vidis Edited September 20, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Mene zanima u koje teretane vi idete gde ljudi donose svoje zvučnike. Ja to nisam video nigde bukvalno 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 7 minutes ago, Nicklord said: Mene zanima u koje teretane vi idete gde ljudi donose svoje zvučnike. Ja to nisam video nigde bukvalno 😄 Bukvalno isto sam se pitao, iz ove moje bi izleteli naglavacke. Zamisli pustis muziku pa crnogorci ne mogu da se cuju kad se pozdrave direkt sa ulaza na kraj sale ......aaa djeeee siiii tii sto cinis 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 26 minutes ago, goofy said: Za pravu musaku tikvice moraju da budu pohovane, a ne samo ispržene Zapravo je najbolje kad su grilovane na roštilju, kao što Italijani spremaju patlidžan za melanzane alla parmigiana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Ovaj thread je worthless bez slika... BTW da li volite kad su seckane na kolutice ili uzduz? Ja ne volim na kolutice... 😕 Kad nas vidi @uvrnuto sta smo uradili od teme... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Retko sta je tako dobar lakmus za ljudsku bezobzirnost i sebicnost kao BT zvucnici. Ili sto kaze Cvarkov: mladi su govna 😛 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 3 minutes ago, Kooineeperk said: Ovaj thread je worthless bez slika... BTW da li volite kad su seckane na kolutice ili uzduz? Ja ne volim na kolutice... 😕 Kad nas vidi @uvrnuto sta smo uradili od teme... Ni ja ne volim kolutiće a ovo levo su pohovane, tako ih ja najbolje obožavam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Mladi jesu govna ali zato su mladi, ne bi bili mladi kad bi se odmah ponašali kao iskusni ljudi senzitivni za tuđe želje i potrebe. Svako slušanje muzike tako da istu čuje i onaj koji to možda ne želi je veoma bezobzirno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 20, 2022 Author Share Posted September 20, 2022 1 hour ago, uvrnuto said: Vozim jednog malog rođaka, Jovinog zmajića specijalca (iz Zmaj Jovina gimnazije u NS), na duži put, pustim neku moju muziku na spotify-ju, a on sluške u uši. Prekidam ga, da pitam šta sluša i je l' mu se ne sviđa ovo moje, kad kaže sluša BS... Reko' odakle tebi BS 'leba ti, a kaže on "pa puštaju u teretani, pa mi ušlo u uši"... 😄 Pevaj ujko Nema pesme ni meraka Bez sestrica i ujaka Ref. 2x Pevaj ujko, pevaj rode daj sestricu razonode Nema pesme ni veselja dok moj ujko ne zapeva Ref. 2x Hocemo li moj ujace zapevati malo jace Ref. 2x Hocemo li vino piti i u zdravlje nazdraviti Ref. 2x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Ja sam isto prvi put prisustvovao ovom performansu. Ušli, utišali muziku koja inače svira i cepaj. Vrv imaju blagoslov popa koji je zadužen za održavanje reda u hramu tegova. Napominjem još jednom, ja svoje slušalice ne skidam ni po koju cenu, te me nije posebno pogodilo - na displeju telefona sam video šta se sluša. Videću danas da li je to "izolovani incident" ili običaj 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 25 minutes ago, Luchifer89 said: Ja sam isto prvi put prisustvovao ovom performansu. Ušli, utišali muziku koja inače svira i cepaj. Vrv imaju blagoslov popa koji je zadužen za održavanje reda u hramu tegova. Napominjem još jednom, ja svoje slušalice ne skidam ni po koju cenu, te me nije posebno pogodilo - na displeju telefona sam video šta se sluša. Videću danas da li je to "izolovani incident" ili običaj U jednoj od proslih teretana muzika je isla sa AIWA linije, i imao si samo radio i to ne mozes menjas stanice nego moras pomeras antenu, tj zicu zalepljenu selotejpom. I bio ja sam u teretani i krene TDI onaj kontra kviz i kako je to meni teski krindz da slusam, uzmem pomerim kabal na neku stanicu islo nesto strano jbm li ga... dodjose neki klinci posle mene da treniraju i tad krene na toj stanici neki najgori domaci pop tipa Zeks Joks i Romana, a niko ne sme da promeni od ovih klinaca misle ja to namestio ciljano da slusam, radi me testosteron kad cujem 9 dana na srcu rana 9 noci bez pomoci 😄 ali da slusalice su zlato, ne znam zasto nemam ja svoje 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Sve mogu da shvatim, pojmim, procesuiram, raznorazne zanrove, nise, ukuse, ali nikad nisam sebi uspeo da objasnim kako to neko uzme i pusti sam sebi, svojevoljno, za dusu 1 Zeljka Joksimovica. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Na temu "mladi, muzika" itd... uvek se setim ove sjajne pesme i teksta Spoiler Papa, why do you play all the same old songs? Why do you sing with the melody? 'Cause down on the street something' goin' on There's a brand new beat and a brand new song In my life there was so much anger Still I have no regrets Just like you, I was such a rebel So dance your own dance and never forget (never forget) N'oubliez jamais I heard my father say Every generation has its way A need to disobey N'oubliez jamais It's in your destiny A need to disagree When rules get in the way N'oubliez jamais Mama, why do you dance to the same old songs Why do you sing only harmony 'Cause down on the street something's goin' on There's a brand new beat and a brand new song In my heart there's a young girls passion For a life long duet And someday soon someone's smile will haunt you So sing your own song and never forget N'oubliez jamais I heard my father say Every generation has its way A need to disobey N'oubliez jamais It's in your destiny A need to disagree When rules get in the way N'oubliez jamais What is this game Searching for love or fame That's all the same One of this days you say that Love will be the cure I'm not so sure N'oubliez jamais I heard my father say Every generation has its way A need to disobey N'oubliez jamais It's in your destiny A need to disagree When rules get in the way N'oubliez jamais Don't you ever forget our love (n'oubliez jamais) Every generation (n'oubliez jamais) In the sun (n'oubliez jamais) N'oubliez jamais Don't you ever, ever, ever forget (n'oubliez jamais) 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sve mogu da shvatim, pojmim, procesuiram, raznorazne zanrove, nise, ukuse, ali nikad nisam sebi uspeo da objasnim kako to neko uzme i pusti sam sebi, svojevoljno, za dusu 1 Zeljka Joksimovica. --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts