freethrow Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Ima i ovo iz 90ih, al nije se slušalo na vinijevim žurkama i zvuči kao da je došlo iz daleke budućnosti, istina 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 26 minutes ago, P-51D said: Ma pusti nikove sa Sezama, Ima li još ovakvih epizoda .... Naravno. Neću da smaram, baciću ponekad kad budem u fazonu... 31 minutes ago, freethrow said: jebemti, da li se sećaš još nekih nikova sa Sezama? Sećam se da se pratilo bombardiranje preko BBSa. Sećam se i sa bar 40ak Sezamovaca sam još u kontaktu što lično što u 2 mailing / Telegram grupe. Kad smo kod bombardovanja, zadnja sveska iz takozvane serije "Sezamove sveske" (5 PDF fajlova koji su zapravo knjiga koju je objavio mpalacios sa Sezama, inače visoki zvaničnik španske ambasade 90ih i član Sezama) se bavi baš bombardovanjem i tim danima, porukama s Foruma i chatovanjima. Komplet Sezamove sveske je fenomenalno putovanje kroz politička događanja 90ih (kroz naše poruke na forumu tada), i on ih je podelio u 5 delova: 1. Vreme zabluda ('89-'91) 2. Vreme beznađa ('91-'92) 3. Vreme usamljenosti ('92-'94) 4. Vreme poraza ('95) 5. Nevreme ('96-'99) Ako nekog zanima mogu negde da okačim... Bilo bi dobro da se iz prve ruke pogleda kako su te čuvene 90e izgledale iz vizure jedne računarski pismenije ekipe. Naravno i oni kojima nije baš najjasnije kako je došlo do '99, nek izvole i neka vide iz virtualne "prve ruke". Znam da će teško da se pomeri logika u tim glavama, ali eto, svedočanstvu je tu. Plus, za sladokusce, ima tu i dosta upisa mlađeg fancy-ja pa ako neko želi da kopa po genezi političkog stava yours trulyja... Mislim da imam čak i završni post celog serijala. Spoiler E, da, skoro sam ubeđen da je makar 1 član Voxa, onako poprilično viđen, bio "tada i tu". Ali džentlmenski to ne pominjemo... "The 1st rule of fight club is..." 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Please do, a može i na PM, kako ti je lakše. Baš bi me zanimalo da vidim- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Za kolegu @uvrnutoa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29, 2022 Author Share Posted July 29, 2022 @uncletimaOkadi kafanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Drugari bili na Vojko V u NS i nahvataju ga posle da se slikaju. A jedan od drugara, pošto je Vojko izveo i Dalmaciju od Dječaka, hteo da mu se zahvali i zbunjeno kaže Svaka čast za Dalmaciju, a Vojko ga pogleda i kaže Svaka čast za Vojvodinu. 😄 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Vrh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Koja ti je omiljena grupa? Dino Merlin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 omiljeni trio kanda, kodza i nebojsa 😱 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 30, 2022 Author Share Posted July 30, 2022 18 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Koja ti je omiljena grupa? Dino Merlin. 13 minutes ago, uini said: omiljeni trio kanda, kodza i nebojsa 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 30, 2022 Author Share Posted July 30, 2022 Stok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 4 hours ago, uini said: omiljeni trio kanda, kodza i nebojsa 😱 Smith, Wesson and Me Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Buc Kesidi mi omiljeni pevac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 9 hours ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Koja ti je omiljena grupa? Dino Merlin. Hari Mata Hari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 3 minutes ago, DameTime said: Hari Mata Hari. to i jeste grupa 😐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 24 minutes ago, uini said: to i jeste grupa 😐 To nije bila poenta mog posta ali ok. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Vreme leti... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Solidan ritopek za Banatski Sokolac, selo od 300 ljudi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Maravich kad vidi/cuje Rundeka Izvinjavam se @SunZerona danasnjem izboru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Jako draga pesma, ali nikad nisam uspeo da se nateram da odslusam ponovo ceo bum do kraja, za sve ove godine. Bas stravican drop posle Doggystylea. Kako god, ova stvar prakticno nikad nije izlazila sa plejliste nazad u danu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul-Kathos Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 On 7/29/2022 at 2:53 PM, fancy said: Ako nekog zanima mogu negde da okačim... Ako okacis negde, postavi link jer sam ja zainteresovan da pogledam, pogotovu ako je jedan od kreatora sadrzaja dokumenata diplomatski predstavnik. on topic, gleda se Westworld Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 A fensi, klasičan TeribleFacebookMemes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts