Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

Gledam NBA i zaista imaju odlične najave petorki. U toku pauze i reklame umeju biti zanimljive, kreativni su. Ne znam kod nas kad je poslednji put snimljena dobra reklama. Nikakva kreativnost, još angažuju idiote, seljobere, rialiti ludake da ti još više ogade proizvod koji reklamiraju.

• Ha-ha 1

2 hours ago, Volter said:

Gledam NBA i zaista imaju odlične najave petorki. U toku pauze i reklame umeju biti zanimljive, kreativni su. Ne znam kod nas kad je poslednji put snimljena dobra reklama. Nikakva kreativnost, još angažuju idiote, seljobere, rialiti ludake da ti još više ogade proizvod koji reklamiraju.

Mene reklama za kladionicu sa onim adjelka i andrija zamalo nije ubila.Otovrite pazljivo link jer ce majmun da se prodere Lajv se kladi.....Em gledam stresnu utakmicu em mi se ova budala prodere kad ne ocekuujem.

Edited by Placebo Lone star
  • Like 1

7 hours ago, Volter said:

Mene su par puta ljudi gledali čudno, kada sam im prepričavao kako je lako gledati NBA utakmicu na nekom tako streamu: Između ostalog jer su reklame brze i pitke bez previše razvlačenja (O čemu god se radilo: Retail chain, automobilu, osiguranju, pasti za zube, fonu ili kosilici, produkcija i šta sve kažu i prikažu za 10-ak 15-ak sek je usavršeno do krajnjih detalja). Jedan od stečenih refleksa kad gledam naše tv, je to da kad krenu reklame, stisnem mute na daljincu istom brzinom kojom potežu revolver u westernima 😁

• Like 1

On 2/4/2025 at 4:42 PM, Marko said:

Mene su par puta ljudi gledali čudno, kada sam im prepričavao kako je lako gledati NBA utakmicu na nekom tako streamu: Između ostalog jer su reklame brze i pitke bez previše razvlačenja (O čemu god se radilo: Retail chain, automobilu, osiguranju, pasti za zube, fonu ili kosilici, produkcija i šta sve kažu i prikažu za 10-ak 15-ak sek je usavršeno do krajnjih detalja). Jedan od stečenih refleksa kad gledam naše tv, je to da kad krenu reklame, stisnem mute na daljincu istom brzinom kojom potežu revolver u westernima 😁

Mene su reklame na NBA strimovima kostale bar 7-8kg viska - kad vidim kako filuju sendvic u 3h ujutro prosto sam morao da nesto zderem... Sva sreca, to je sad iza mene 😞😄 😞

• Like 1
  • Ha-ha 1

On 2/6/2025 at 9:26 AM, SteveFrancis#3 said:

Prvi put cujem ovu pesmu, prvi put vidim spot. Ali ne bunim se...

Spot je bas onako... cedjenje Wes Anderson scena i kolorita, konkretno iz Moonrise Kingdom i Asteroid City.

Pesma je... elevator music
To kazem ja, gospodar padanja na elevator muzike, koji kaze ljudima da se utisaju kad ide negde Torn u kaficu.

Ako ne racunamo War On Drugs, omiljen novi bend.

A ona je, by miles, najveći i jedini moj crush od svih novih glumica, koje su se pojavile u poslednjih 10ak godina. Mnogo je special.

Zajedno su in rl, bas mi drago, mogla da se dohvati sa nekakvim bogatunom, enterprenurom, glumcem i sl. Ona je sa najkul hipsterom.