Barkley#34 Posted October 21 Share Posted October 21 1 hour ago, Мџе said: Je l’ zna neko čiju majicu nosi vojnik? Toy Dolls 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 21 Share Posted October 21 (edited) 1 hour ago, Мџе said: Stvar vredna muzikološkog istraživanja. Vanvremenski. Je l’ zna neko čiju majicu nosi vojnik? Ako negde u gomili vidite belu kosu, moguće da sam to ja Edited October 21 by Stiletto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 21 Share Posted October 21 Princ Tame, Ozi Osborn je konačno u 75. godini uvršten u Rock'n'Roll kuću slavnih kao solo izvođač. Objavu pročitao Angus Jang, pijan ko majka, kome je neko tutnuo u ruke otcepljeni list od sveske sa napisanim tekstom da zna šta da kaže za govornicom Potom Ozi peva Crazy Train, pretešku pesmu za njega i kad je bio mlad, a kamoli sad Zato je Ozi uvek znao oko sebe da okupi kvalitetne muzičare da ga vade, pogotovo kad se tek probijao kao solo pevač. Atomska postava sa Ozijem u sastavu Rendi Rouds gitara, Rudi Sarzo bas, Tomi Oldridž bubnjevi vrhunski vadi Ozijevo pevanje pre 40 godina. Da se razumemo, nije Ozi neki loš pevač, u Sabbath-u je imao odlične deonice, u War Pigs recimo, ali ova pesma je bila i ostala viša matematika za njega. A tek kakva šteta za muziku u celini što je Rendi Rouds poginuo u avionskoj nesreći sa samo 25 godina... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 25 Share Posted October 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 25 Share Posted October 25 Ok,ali kome je palo na pamet da crncu obuče nazi uniformu?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 25 Share Posted October 25 Mene vozi pesma, ali u isto vreme sam baš skenjana jer Damiano skroz ode u pop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 25 Share Posted October 25 On 10/16/2024 at 8:25 PM, Мџе said: Moj brat od strica i ja, dva ispravna momka iz Srbije, smo ovo slušali kada smo se vraćali iz Andore za Valensiju (preko Serdanje i Taragone). Vozeći se u novoj Seriji 4 kodne oznake G26, kako bi očuvali nivo komfora i reputacije, nosili smo u gepeku Pierre Ferrand Selection konjak, Hendrick’s Flora džin, veliku toblerona čokalada i cigare proizvođača Olivia. Kupljeno pod poreskim olakšicama kneževine Andore. Sami na svetu u tom trenutku imamo sve što treba da sami sebi do daljnjeg budemo carevi. Opušteni, lepo nam je, smejemo se i menjamo na mestu vozača i suvozača. Znači ti si taj što mi zauzima 2 parking mesta pred zgradom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 25 Share Posted October 25 (edited) A sad malo Lepa: Pa poslušajte ovo kafanci - Napolju sneg sipa li sipa, u mojoj sobi miriše lipa, u svakoj kapi toploga čaja osećam miris davnoga maja Edited October 25 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 25 Share Posted October 25 Ovo je prejaka rstva 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 26 Share Posted October 26 17 hours ago, Урош19 said: Znači ti si taj što mi zauzima 2 parking mesta pred zgradom Otimam parking mesta i devojke jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 26 Share Posted October 26 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 26 Share Posted October 26 1 klasik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 28 Share Posted October 28 Niz 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 29 Share Posted October 29 On 10/20/2024 at 12:58 PM, SteveFrancis#3 said: DNA confirms there IS a big cat roaming the British countryside Fascinating. Evo malo (zapravo malo vise) kredEbiliteta za zver iz Bodmin Moora i ostale vrlo slicne price iz okoline. Neko pustio jag ljubimca u divljinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 29 Share Posted October 29 On 10/28/2024 at 10:34 AM, DameTime said: Niz Kako je život čudan, tj. čudni su neki tajminzi... Čitajući ovo setila sam se svoje pokojne babe i njene drugarice iz komšiluka, kojima je keva čitala titl za Malu nevestu. Moje babe nema već nekoliko godina, a od tada ni baba Mileva nije više gledala serije već je vreme uglavnom provodila sama u kući. Sinoć me keva zove i saopštava mi da je baba Mileva preminula. Razmišljam o svim tim ženama, rođenim između dva rata, koje su bile ili potpuno nepismene (baba Mileva) ili jedva pismene kao moja baba tako da nikad ne bi dobacile do drugog reda titla. Tako da je uvek nego drugi morao da im čita... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 29 Share Posted October 29 2 hours ago, DameTime said: Kako je život čudan, tj. čudni su neki tajminzi... Čitajući ovo setila sam se svoje pokojne babe i njene drugarice iz komšiluka, kojima je keva čitala titl za Malu nevestu. Moje babe nema već nekoliko godina, a od tada ni baba Mileva nije više gledala serije već je vreme uglavnom provodila sama u kući. Sinoć me keva zove i saopštava mi da je baba Mileva preminula. Razmišljam o svim tim ženama, rođenim između dva rata, koje su bile ili potpuno nepismene (baba Mileva) ili jedva pismene kao moja baba tako da nikad ne bi dobacile do drugog reda titla. Tako da je uvek nego drugi morao da im čita... Moram da priznam da mi je to čudno. Prolazio sam i ja torturu španskih serija (naime, moja baba koja je živela sa nama i koja nas je čuvala, je godinama terala sestru i mene da zajedno sa njom gledamo sapunice), ali su obe moje babe, kao i njihove komšinice i koleginice, sve bile potpuno pismene. Doduše, rođene su bliže drugom svetskom ratu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 29 Share Posted October 29 2 minutes ago, Horium said: Moram da priznam da mi je to čudno. Prolazio sam i ja torturu španskih serija (naime, moja baba koja je živela sa nama i koja nas je čuvala, je godinama terala sestru i mene da zajedno sa njom gledamo sapunice), ali su obe moje babe, kao i njihove komšinice i koleginice, sve bile potpuno pismene. Doduše, rođene su bliže drugom svetskom ratu. I njih dve su rođene bliže WWII, ali je u pitanju seoska sredina gde čak ni tada školovanje za žene nije bilo na prvom mestu, već rad na njivi i oko kuće. Većina je bila ili nepismena ili su imali osnovnu školu, kao moja baba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 29 Share Posted October 29 Kad se tako gledaju individualne sudbine, vrlo često se naiđe na slučajeve koji se ne uklapaju u statistički prosek. Jedna moja baba je rođena par godina pre Prvog svetskog rata, u jednom šumadijskom selu, uredno je završila osnovnu školu. Druga je rođena dvadeset godina posle nje, u selu koje je toliko blizu Beogradu da je danas u A zoni gradskog prevoza. Otac ju je "ispisao" nakon nepune dve godine škole, pošto joj je to bilo "dovoljno" za ono što joj je bilo namenjeno u životu - da radi po kući. Pre bi očekivao obrnut ishod, ali se zalomilo drugačije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvanus Posted October 29 Share Posted October 29 (edited) Нисам Арсеније, нити Број 1... А прича је из њихових времена. Моја баба је рођена у Пожаревцу (мало месташце и онда), пре WW1, удала се за деду, обоје су били сеоски учитељи. И пре и после рата. На старим сликама, са својим ђацима, било је и дечака и девојчица (памтим једну са фризуром као Sinead O' Connor и да ми је бака рекла да су је тако ошишали због вашака), не сећам се којих је било више, али било је и једних и других. Edited October 29 by Silvanus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 29 Share Posted October 29 4 hours ago, 40Wins said: Neko pustio jag ljubimca u divljinu? Pretpostavka je da je u pitanju leopard, ali se ne kaze definitivno da je iz dnk nalaza izdvojeno i identifikovano tacno, osim da pripada Panthera genusu. Skoro je izvesno da je zivotinja tu dospela na neki nacin slican onom koji si napisao - neki 'entuzijasta' koji ju je drzao ilegalno pustio je ili je pobegla iz zoo vrta ili tokom transporta bilo za njihove potrebe, bilo za snimanje nekog filmskog projekta ili nesto na tu foru. Ono sto je intrigantno jeste sto prijavljivanja vidjanja velikih macaka po Britaniji datira jos od kraja 70ih i opisi se uklapaju u ovaj profil. Ako uzmemo da su ta vidjenja zaista autenticna, postavlja se novo pitanje - sta ako ovo nije izolovan slucaj? Znamo da je zivotni vek velikih macaka u divljini 15ak godina (ugrubo i generalno). Ako je neki report iz tipa osamdesetih ili devedesetih istinit, znaci da ova macka koja je ostavila dnk trag nikako ne moze biti ta. U tom slucaju bi se radilo o tome da je tada nekad odbeglo ili u divljini zavrsilo vise macaka koje su zasnovale nekakvu malu populaciju koja se nekako odrzala do danas. To bi bilo zaisto ludo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 29 Share Posted October 29 On 10/28/2024 at 10:34 AM, DameTime said: Niz Nema ko nije gledao Kasandru. Čak je i repriza imala ogromnu gledanost. Šaban Bajramović joj čak i pesmu posvetio. U školi smo prvo pričali o Kasandri, glumili detektive i istraživali ko je ubio blizanca. Nije da se hvalim, ali odmah sam znao da je u pitanju služavka. Ulice su bile puste u vreme emitovanja. Kad se završi idemo u provod, korzo, veliki broj devojčica je šetao sa mnom, zbog mog šarma a i zbog toga što sam ih jedno vreme lagao da znam šta će se dešavati u seriji jer sam je već gledao na satelitu. Kasnije se sećam još Ljovisne i posle toga nisam te serije gledao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 29 Share Posted October 29 Ja sam vala gledao i Esmeraldu i Zlobnicu. Ljovisna je tu najbolja, evo da se podsetite tih dramatičnih scena: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 29 Share Posted October 29 Ja sam ipak malo mlađa, nisam gledala Kasandru i Ljovisnu. Inače, ovo su neki od najjačih videa na internetu 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 29 Share Posted October 29 Evo i kvalitetnih scena nasilja: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 29 Share Posted October 29 Mislim da jače od ovoga što se tiče telenovela nema... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts