Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Fat Zadd said:

Samo da izjavim za dnevnik( ako vec nije bilo na prethodnim stranicama), da odavno nisam video nesto tako "odvratno" i degutantno ( kada je u pitanju EPP/zabavni sadrzaj) kao ovaj serijal reklama za Soccer kladionicu. Posebnu draz svemu daju i ova 2 teletabisa.

Apsolutno. Ako je i od kladionica, previše je. Nažalost, to je ujedno i ogledalo za to kakvi su većinski konzumenti njihovih usluga, nisu ni oni ludi da plasiraju nešto što je kontra njihovog miljea.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Chaos Is Me said:

nisu ni oni ludi da plasiraju nešto što je kontra njihovog miljea.

nevezano za spot koji verovatno nisam video, zacudio bi se koliko cesto jesu ludi, da plasiraju nesto sto je kontra njihovog miljea. pricam generalno, sa kladionicama, fala bogu, nemam iskustva.

aa ciji je veci/duzi/mocniji kurac

ma okej, to je prosto sns kontekst, u kojem ni sex joke ne ume da se isprica iole prihvatljivo za drustvo kojem pricas

..daklem, nije tema problem, vec stil & ton komunikacije

• Like 1
Posted
44 minutes ago, Kronostime said:

A Vucica u Areni ne pominjes? :classic_biggrin:

Ne.Ja sam Vučićev,  Vučić je moj 👍👍

Ne znam, nisam video, kada je moj termin za TV uvek je sport ili kakav film na strimovima... kada zence gleda, emigriram kod juniora u sobu :classic_biggrin:

Posted (edited)

Jos bolja je reklama sa Jeremickom

Nisu mogli da nadju 3 vece spodobe za ove reklame..

I dok traje neka utakmice Zvezde ili Partizana u EL, bombarduju sve vreme ovim reklamama :ajme: 

Edited by delgado
  • Like 1
Posted (edited)

Užasan je Sanjfeld. Postmodernizam (not that there's anything wrong with that) u svom najgorem obliku.

U 10 minuta Opasnog Miša ima više humora nego u celom tom bućkurišu.

Edited by Smrtokapa
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
30 minutes ago, Smrtokapa said:

Užasan je Sanjfeld. Postmodernizam (not that there's anything wrong with that) u svom najgorem obliku.

U 10 minuta Opasnog Miša ima više humora nego u celom tom bućkurišu.

to je to. ignore.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, uini said:

seinfelda obrnem krug tipa svake 2-3 godine, mene to shljaka, kao i office

Ja sam dugo odbijao da gledam Curb, mislio sam nema sanse da valja, ali je fenomenalna serija. Disclaimer, ako je Seinfeld postmodernizam, onda je Curb postmodernizam^2.

• Like 1
  • Thanks 1