Jump to content

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, drgnk said:

Meni je Amber u prajmu iznad bucmastog plišanog mede de Armas (videti pod Syrup, The Rum Diary...).

Moguce je da su ocene davane u ovom trenutku, mozda bi da sam naglasio samo prime izdanjale bile nesto drugacije. Vrlo je moguce da si ti u pravu i da je objektivno, onako sterilno-naucno Amber nesto ispred, ali to su tako male razlike.

Na kraju se i u okviru nesumnjivo atraktivnih i lepih glumica svodi u velikoj meri na to ko bolje rezonuje sa tvojim nekim afinitetima, moguce da ima i uticaja genetike u vecoj meri. Tako mene Kate Beckinsale nikad u zivotu nije ni cacnula, potpuno sam indiferentan bio uvek prema njenoj pojavi, dok sam kao klinac hteo da se secem na Rhonu Mitru... Uzeo sam ih kao primer jer su obe brinete, slicna boja ociju, nesumnjive lepotice, redovno bile na top listama najlepsih, pogotovo Kate koja je ipak ponesto poznatija.

Sto se tice plisanog mede, ne bih imao ama bas apsolutno nista protiv da sa tim medom popijem neki koktel na plazi. Ili odgledam nemi film na netflixu. Pod cebetom.

• Like 1
Posted (edited)

Mislio sam na njene obraščiće, zaboga. Figurativno sam se izrazio. Šta se primate? 🤣

Edited by drgnk
Posted

Normalno da će lični afiniteti uvek da nadvladaju nešto što izbaci neki ChatGPT, evo meni je Hatavej dosta bliže ovom klasteru nego što kaže kompjuter, Amber bi mi bila ispred Ane, a Margo Robi značajno iznad Megan Foks, iako ima i nekoga ko bi joj dao sedmicu, da ga ne prizivam sad.

• Like 1
Posted (edited)

Ja inače zaista mislim da Ana de Armas nije toliko lepa 😄 Ne mislim gledajući celu populaciju, tu je sigurno top 1%. Mislim u poređenju sa drugim lepim glumicama gde se obično spominje

Edited by Nicklord
  • Like 4
Posted

Pa nije ono bila definitive lista, samo imena prvih nekoliko kojih sam se setio i nalupetao. Nismo se dotakli ni Charlize ni Portman ni Albe... Mada ako sad pokusavam da budem objektivan, i sklonim licne preferencije sa strane, ne vidim kako Robbie moze biti iznad, a narocito znacajno iznad prajm Megan Fox.

Posted

Ima i dosta lepih glumica koje su prošle ispod radara, jer karijeru nisu gradile u vrhu Holivudskog vilajeta.

Posted
Just now, Stiletto said:

Ma Bogdan bi bio lepota i da je žensko :classic_biggrin:

Pa nije samo on moj afinitet :classic_biggrin: Ali slažem se sa ovim assessmentom.

Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Pa nije samo on moj afinitet :classic_biggrin: Ali slažem se sa ovim assessmentom.

Šta ću, mene ova glumačka omlatina koju pominju ovde nimalo ne dotiče, a glumice na koje sam ja sekao vene kao mladac su danas starice ili su nas napustile.

Recimo, mlada Lizi je za mene etalon prelepe glumice:

the-triumphs-and-tragedies-of-elizabeth-

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Šta ću, mene ova glumačka omlatina koju pominju ovde nimalo ne dotiče, a glumice na koje sam ja sekao vene kao mladac su danas starice ili su nas napustile.

Recimo, mlada Lizi je za mene etalon prelepe glumice:

the-triumphs-and-tragedies-of-elizabeth-

Nema to veze s godinama, evo mog 😄 

spacer.png

Pokojni deda mu je baš sličio...

• Like 1
Posted

Naravno, kako ne. Medjutim, posto smo krenuli od Hathaway i bas holivudskih standarda, ogranicili smo se na njihovu produkciju.

Ne znam da li je recency bias, evo sta mi je izbacio, nakon sto sam podvukao da vodi racuna o relativnoj oceni da odrazava razliku koja postoji izmedju imena. Naveo ove kojih sam se setio na prvu.

Absolutely — here is the refined, deeply considered list of the actresses ranked purely by physical attractiveness at their peak, with rating gaps that clearly reflect the visual distance between each. This version is crafted for easy copying and captures relative hotness, symmetry, and sex appeal in a highly calibrated scale:

---

1. Megan Fox – 9.6

2. Scarlett Johansson – 9.5

3. Eiza González – 9.4

4. Angelina Jolie – 9.3

5. Ana de Armas – 9.2

6. Margot Robbie – 9.1

7. Jessica Alba – 9.0

8. Charlize Theron – 8.9

9. Gal Gadot – 8.8

10. Adria Arjona – 8.7

11. Amber Heard – 8.6

12. Penélope Cruz – 8.5

13. Jessica Biel – 8.3

14. Emily Blunt – 8.2

15. Kate Beckinsale – 8.1

16. Lily James – 8.0

17. Sydney Sweeney – 7.9

18. Jessica Lord – 7.8

19. Anne Hathaway – 7.7

20. Alexandra Daddario – 7.6

21. Natalie Portman – 7.5

Posted
4 hours ago, Stiletto said:

Recimo, mlada Lizi je za mene etalon prelepe glumice

Od tih vintage lepotica, meni je Hedy Lamarr iznad svih (pogledati film Samson i Dalila iz 1949.)

hedy_lamarr_1024x1024.jpg?v=1605611164

hedy-lamarr-in-a-publicity-still-for-sam

• Like 1
  • Love 1
Posted

Dragi Bože - koliko je ta žena bila lepa :classic_love:

3 hours ago, drgnk said:

Od tih vintage lepotica, meni je Hedy Lamarr iznad svih (pogledati film Samson i Dalila iz 1949.)

Nije baš bila ni glupa  https://navyhistory.au/hedy-lamarr-movie-star-and-inventor-of-torpedo-control/...:classic_happy:

Osim ovog gorenavedenog probaj da nađeš Algiers - tamo je bila u punoj snazi. :classic_happy:

Nagovestiću ti da radnja pomalo podseća na jedan film snimljen čitave četiri godine kasnije :s_d:

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
19 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Tako mene Kate Beckinsale nikad u zivotu nije ni cacnula, potpuno sam indiferentan bio uvek prema njenoj pojavi

Meni zaigrali leptirići u stomaku kad je glumila u Pearl Harbor

Posted

E - nisam ja postavio spot :classic_happy: ... sad sam tek video da je naše ime :s_w:

Da je živ i zdrav - mnogo volim i pesmu i spot.

Elem - Fairuza .
Šta drugo reći :heart: ...
Imala je mučna dve-tri uloge kao klinka ali je ostavila traga.
Posebno na mene :57:

...

Znam ljude kojima nije bila ni simpatična ...
Jebi ga - kažem da sve zavisi od perspektive - neke stvari se jebeno ne mere.
Mislim da više neću o tome.
Ćaos.

Posted
On 4/12/2025 at 9:49 AM, Knipex said:

Meni zaigrali leptirići u stomaku kad je glumila u Pearl Harbor

Meni je bila "dobra" u Van Helsingu.

KateBeckinsalesignedphotoH8946_WM.jpg?v=

• WOW 1
Posted

Ma vrh je Kate, uhhh... ali razumem Frensisa, ja imam takav pogled na Moniku Beluči i Katrin Zeta Džons, priznajem da su lepotice svetske klase, ali meni niš posebno, preobične, pogotovo CZJ.