Jump to content

UEFA Champions League 2018/2019


Drug Crni

Recommended Posts

Ajax se raspao cim su se u jednoj utakmici našli kao favoriti. Jbg, njihov fudbal je napadački, a ne muljanje.

Ima li odvratnije njuške od Denija Rouza?  Samo nešto kenja, mumla. Je li video nekog rasistu večeras, je li ga neko vređao... Taj bi kod Kunte Kintea video rasizam.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Koliko god da sam navijao za Ajaks i popizdeo na kraju, treba svaki put da ispadne ekipa koja odustane od svoje igre i počne da glumata. Neozbiljni su. Pa će se valjda neko jednom opametiti.

 

Čestitke Totenhemu. Bar ima nekih crno-belih da se za njih navija u finalu. :classic_biggrin:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Šta je ovo... odjednom instant navijača Tota na sve strane 😅 Kao onaj period kad su svi počeli da navijaju za Siti, PSŽ, itd.

 

Šteta za Ajaks, prilično su neozbiljno primili golove. Tadić je odigrao loše i pored asistencije. Zijeh je možda tragičar ali je ostavio najbolji utisak večeras od Ajaksovih fudbalera, dečko leti po terenu.

 

I ne slažem se da će Liv imati lak posao, finale je finale. Posebno jer ne igraju protiv Barnilija nego protiv jednog od boljih premijerligaša. Tako da će biti zanimljivo. Moje simpatije su na strani Liverpula, ipak.

 

Link to comment
Share on other sites

Kako im se samo namestila ovakva sezona, posle onakvih provlacenja kroz grupe normalno je da je moralo ovako da ih prosere. 

 

Govna trkacka svake sezone spucaju milijarde na transfere, morali su konacno da izdominiraju. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

koji jadnici sa Arene.. ajde sto su od skora usrali emisiju dovodjenjem ovih satro sudijskih strucnjaka da analiziraju sudjenje (koga zabole realno), nego sto bukvalno 10 minuta pljuju Bricha umesto da pricaju o ovoj nenormalnoj utakmici...get over it

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Del Piero said:

bolestan pas Allia kod treceg gola, bukvalno jedna od najboljih asistencija koje sam video

 

Cim je pomeren malo blize golu, odmah je poceo da igra. 

 

Elem, Tadic je odlican igrac, ali kad udje u ovaj mod iz drugog poluvremena gde mrsi muda i svaki put ima potez vise, onda mu treba usi iscupati. Isto je i Zijeh radio. Steta stvarno, Moura je bas razbio Taljafika i Blinda. 

Link to comment
Share on other sites

Kakva polufinala 👏

 

Cestitke Spursima i njihovim navijacima na forumu... zaluzeno skroz.

Verovao sam pre meca da prolaze ovo lagano ali onda neocekivano dosta lose prvo poluvreme i zaostatak od 3 gola. Na kraju, dosta i srece ali ipak zasluzen prolazak... jednostavno su kvalitetnija ekipa.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • Baros locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...