Jakob Aman Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Aranitovic nas napustio. Steta za tog momka, povrede su ga unazadile. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Ima tu još imena, Upson, Ehodas iz Ritasa, raspitivali smo se i za Kravića. Sve je to za sad još na ispipavanju pulsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 1, 2019 Author Share Posted December 1, 2019 Čekamo last cut u EC i FIBA LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 (edited) Edited December 1, 2019 by ranzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Ovo je verovatno najveći broj trojki postignut na jednoj utakmici u Areni Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Quote "Tomas nije bio dovoljno koncentrisan da igra. Video sam da nije spreman da igra", rekao je trener Partizana Andrea Trinkijeri. Losa bila... menjaj dobavljaca Raso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Da nismo nešto bolesni kad smo šutirali 48% na 27 šutnutih trojki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 47 minutes ago, 21Barkley said: Da nismo nešto bolesni kad smo šutirali 48% na 27 šutnutih trojki? Sad će biti da Reding ipak nije prošao lekarske 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Rutinska pobeda za giganta iz Beograda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Očigledno se treniralo u Areni [emoji16]Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 9 hours ago, Son_of_a_gun said: Ima tu još imena, Upson, Ehodas iz Ritasa, raspitivali smo se i za Kravića. Sve je to za sad još na ispipavanju pulsa. Kravić mi se nikad nije sviđao, ali igra baš dobru sezonu u Španiji. Ehodas je definicija nedefinisanog igrača, plus što za sada stagnira u odnosu na prošlu, sasvim solidnu, sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 U suštini, mi bi decembar u ABA trebali da odradimo sa 5-0, i to bez većih trzavica. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) 5 minutes ago, Shonewizard said: U suštini, mi bi decembar u ABA trebali da odradimo sa 5-0, i to bez većih trzavica. 😀 U suštini i januar liči na mesec bez poraza u ABA. Max 1 poraz sebi smemo da dozvolimo za dec i jan. Edited December 2, 2019 by Južni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Partizan je uradio isto sto Buducnost pre dve sezone i Zvezda prosle sezone. Napravio skladan skup skupih ali ne paprenih igraca, koji su dobri za Evrokup, i sasvim dobri za aba ligu. Ako im se poklope kockice mogu biti ozbiljan kandidat ove sezone. Sa druge strane, Zvezdi se desava isto sto i Podgoricanima prosle sezone. Na papiru strasno jak tim koji se samo jos bukvalno nije raspao. Sustinski jeste. Bezvoljno, neinventivno i penzionersko ganjanje lopte. Kad se na to doda Filip kao instant leukemija i rak mozga, onda bolje i ne moze. Ali Partizan ima drugi problem, koji Zvezda nije imala prosle sezone. Prvo je to sto su i Cedevita i Buducnost jaki sa tendencijom jacanja, a drugi je zestoki zajeb kod prelaska u arenu. Vi sad morate dovoditi makar 10 000 ljudi na utakmicu da bi iole zalicilo na atmosferu iz Pionira. Nije zanemariva stvar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Meni se sviđa ovaj Fall. Pokretljiv za svoju visinu, sjajno čita pik, odličan u odbrani, skoku, blokadama, čini mi se da je upravo ono što tražimo. Od imena koja su procurela, on mi je favorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) polako ljudi, polako... ovo nam je prva tekma gde nismo imali porodjajne muke u sutu... i odma se lakse dise govorimo o ekipi koja zna da ima ono 4/21 i to vise po pravilu nego po "jbg desilo se" moze lako da se desi da mi budemo u nasem modu a protivnik ode bas suprotno pa krene da ubacuje belu tehniku protiv nikog ne smemo da se opustimo, daleko od toga da mi ova nasa ekipa uliva neko poverenje, sta vise ocekivao sam da ce sve to mnogo ali mnogo bolje izgledati videcemo i kako ce se u ek odvijati situacija Edited December 2, 2019 by ranzo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 2, 2019 Author Share Posted December 2, 2019 Malo se piše o reprezentativnoj partiji druge četvorke nacionalne selekcije.20p, 21 indeks i plus/minus +21 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Kako uvek osrednji ABA-ligasi ubodu sa stranicma/amerima/plejevima ovako dobro, kao sto je Krka sa Kouzijem? Po pravilu Krka, Zadar, Igokea...nekako uvek nadju mnogo bolje americke plejeve nego mi. Nisam nezadovoljan Voldenom, ali kad vidis ovog njihovog...mozes samo da se pitas what if. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Sa operacije na Partizan: Dule ga terao kući, on ostao - upoznajte Čarlija! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Malo se piše o reprezentativnoj partiji druge četvorke nacionalne selekcije.20p, 21 indeks i plus/minus +21 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 On 11/28/2019 at 7:20 PM, Jakob Aman said: Ja bih i Jankovica gledao radije nego Bircevica. Čita forum, uplašio se za status 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 4 hours ago, Alex_Serbia said: Kako uvek osrednji ABA-ligasi ubodu sa stranicma/amerima/plejevima ovako dobro, kao sto je Krka sa Kouzijem? Po pravilu Krka, Zadar, Igokea...nekako uvek nadju mnogo bolje americke plejeve nego mi. Nisam nezadovoljan Voldenom, ali kad vidis ovog njihovog...mozes samo da se pitas what if. Kao cuveni Malcolm Armstead, koji je posle Krke napravio fenomenalnu karijeru. Evo ga igra drugu sezonu u Superligi Kosova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Uzeo je novac u Krki, sad igra za svoju dusu i uverenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 On je igrao odlicno u ABA. Mislim da su njemu povrede koljena sprijecile normalnu karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Upravo to. Sta mene briga gde ce Cosey igrati za koju godinu. Pricamo o sada. Jel cinjenica ili nije da je jedan od najboljih plejeva ABA lige, sa vrhunskim sutem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts