Alek The Great Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Ako se Birca ne produzava zbog para razumeo bih. Ali ako je zato sto se racuna na Stefona to mi je ludilo. Verujem da je Birca imao jak ugovor, a pod tim mislim 300k+. Ipak je dosao kao reprezentativac. Ovo moze i da ispadne dobro, ako se taj novac ustedi za mitsku zver na petici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 17 minutes ago, Alek The Great said: Verujem da je Birca imao jak ugovor, a pod tim mislim 300k+. Ako je toliko za ono sto pruza, vi se bas rasipate... apsolutno ne verujem da je toliko mogao da dobije. Pa valjda bi kupio bolji traktor da je tako? Ili ona prica - skroman decko, sve pare salje kevi i vozi Yugo kabriolet 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Bircha vs Jankela Nijedan nije moja solja caja. Po igrackim kvalitetima Birca nesto bolji. Verujem da je i toliko skuplji. Sa druge strane, Jankela je neopevani saban. Tako da ko god ostane od njih dvojice, mi gubimo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 (edited) 1 hour ago, Alek The Great said: Ako se Birca ne produzava zbog para razumeo bih. Ali ako je zato sto se racuna na Stefona to mi je ludilo. Verujem da je Birca imao jak ugovor, a pod tim mislim 300k+. Ipak je dosao kao reprezentativac. Ovo moze i da ispadne dobro, ako se taj novac ustedi za mitsku zver na petici. Dinara? 😄 Bez zaebancije, on je kod nas došao kao bekap četvorka ekipe iz sredine tabele nemačke lige. Ja sam ga prvi branio kada je došao, ali on nije uspeo sebe da nađe čak ni u onoj timskoj igri koju smo imali prošle sezone, sa vrhunskim protokom lopte. Plus je imao za njega nekarakteristične ludačke serije uzetih loših šuteva. Svejedno, to nije razlog da to jednostavno rešimo povećanjem očekivanja od Novice, što po meni može biti pogubno, te oslanjanje na Jankoviće. Ali ok, ako se već ide sa jeftinijom varijantom, onda bi svakako pre pokušao da izguram Nikolu na toj poziciji. Edited July 15, 2020 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 15, 2020 Author Share Posted July 15, 2020 Mi smo na odlascima Trinkija, Parahuskog, Voldena, Pejnersa, Makadua, Redinga i Birce u finansijskoj pozitivi bar 2 miliona. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Želim mu sve najbolje, ali baš sam se obradovao zbog Bircevica. Previše živaca mi je pokidao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 15, 2020 Author Share Posted July 15, 2020 Dosao kad decak... odlazi kao covek... Srecno, majstore! 3 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 2 hours ago, Alek The Great said: Ako vec Birca ide nema potrebe za Jankovicem. Tomas ce igrati 25min, Novica 5-10min, a moze i Nikola Jankovic da pokrije na par minuta. Bolje da ja igram četvorku nego Jankovic. Da se ne zajebavamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 17 minutes ago, Cooper said: Mi smo na odlascima Trinkija, Parahuskog, Voldena, Pejnersa, Makadua, Redinga i Birce u finansijskoj pozitivi bar 2 miliona. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Mozemo mi biti nezadovoljni Bircom, ali bolju realnu domacu cetvorku necemo naci. Pogotovo sto je specifican, dosta razlicit igrac od Tomasa. Pretpostavljam da nismo produzili jer je u toj drugoj godini trebao da dobije vise para. Mislim da cemo se uklopiti u taj budzet sto je Ostoja pomenuo.Cenim da nam je ostalo za mitsku zver nekih 300-400k. Dosta li je to za Devina? Naravno, da dodamo na to busplus karticu i stan u Rasinoj zgradi.[emoji4] Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 (edited) nema, zajebali ste i covicevu ekonomiju i rezonovanje.. puno nam je 300k za bircevica kao trecu cetvorku, pa cemo od tih novaca dovesti startera centra za 400k.. Edited July 15, 2020 by n4l1m 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Otkud ti znas koji su bili planovi za Bircevica. Mozda je doveden da bude prva cetvorka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 pored novice i mvp- talijanskog po, doveden birch za prvu cetvorku.. mda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 @cooper Nesto mi se tu ne uklapa, kada saberem plate koje si pominjao za ove igrace, dolazim do cifre manje od milion [emoji853]? Kako odjednom 2M? Sent from my Mi 9T using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Mogla bi moderacija malo da pročisti sveti topik od dusebriznih komsija. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Ma kakav Stefan Jankovic do sto picaka materinih !!! 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 22 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ma kakav Stefan Jankovic do sto picaka materinih !!! Ja glupljeg košarkaša u životu nisam video, a video sam ih bas dosta za ovih 20 godina sto aktivno pratim. Mnogo, mnogo, mnogo glup igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Gangula. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 5 hours ago, Alek The Great said: Ume da udje u seriju, dok ne znam sta bi rekao za Stefona. I Stefon ulazi u razne serije, faulova (neretko nesportskih), izgubljenih lopti... 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Gangula. Tacno, Gagic je gluplji, a ovaj ludji, tacno bi ih trebalo upariti... U Igokei po mogucnosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 ode birca dolazi ontario 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 1 hour ago, propolis said: Ja glupljeg košarkaša u životu nisam video, a video sam ih bas dosta za ovih 20 godina sto aktivno pratim. Mnogo, mnogo, mnogo glup igrac. Cenim da si zmurio svaki put kad Lessort primi loptu😆 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 26 minutes ago, Gudura said: Cenim da si zmurio svaki put kad Lessort primi loptu😆 Ne, ne, ne mogu da se porede Janković je etalon!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 (edited) Ali 300 tisuća za Birchu. Sad će ovo postati jedan od argumenata kao one excel tabele Edited July 15, 2020 by Ne sam Safete 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Čak i jači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/bircevic-bio-sam-siguran-da-cu-da-ostanem/361765 Kakvi ste ljudi, ovakvog čoveka oteraste ☹️ 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts