Fat Zadd Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 39 minutes ago, Constantin said: Zamalo... Dos'o kec Gledao sam deo Vosine utakmice protiv NapreTka , prvo poluvreme, i uopste nisu izgledali loše u odnosu na Napredak. Dosta ste spora ekipa, sa boljim pojedincima, te sam na osnovu toga verovao 😄 u pobedu Vose 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Mladost(jako zanimljiv naziv ekipe) prosek godina prve postave 32.6 Vojvodina govorila da ce dovodi igrace do 23 godine, prosek godina prve postave nikad veci, kao i kod Cukarickog Ocekivana smena trenera u Pancevu, ko je sledeci za smenu, Radnicki NIs ili Kragujevac,mozda Napredak Ilija Babic presao u Spartak iz Subotice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 hour ago, vlaDixXx said: Ocekivana smena trenera u Pancevu, ko je sledeci za smenu, Radnicki NIs ili Kragujevac,mozda Napredak Napredak, Kragujevac...neka ga Niš još malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ipak je Novi Pazar sledeca promena trenera Svako kolo se bar jedan trener promeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Kruševac ostao bez direktora, ili predsednika...dao čovek ostavku. Kaže, središ stadion, infrastrukturu, svašta nešto, primiš gol u 91. min. i odmah "Uprava napolje"....saosećam sa ovim čovekom.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Vidim da je dao ostavku jer par desetina ljudi skandira protiv njega. Pogodan izgovor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 7 minutes ago, Barkley#34 said: Vidim da je dao ostavku jer par desetina ljudi skandira protiv njega. Pogodan izgovor? Pa sad..izgovor. Možda i jeste. Znaš kako je u provinciji...neće niko da se dohvati posla, a onda te namame obećanjima, od kojih uglavnom nema ništa. Pokušavaš da razvučeš to što ti daju, sečeš dupe, krpiš uši, i na kraju te par bitangi počne prozivati, pridruže se ostali i čovek, koji je verovatno učožio celog sebe da stvar uspe, pukne i ode.....U 90% slučajeva, kad krene po zlu, nastrada trener, Uprava dolazi na kraju, posle "detaljne analize" igračkog kadra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Još ako zna ko je dao zeleno svetlo bitangama da ga prozivaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Sam je rekao da je ostatak stadiona ok tako da mi je malo smešno da neko ko se u životu izborio da bude direktor nečega, što znači da je morao da se bori i da se nije uvek svima sviđao, sad demonstrativno odlazi zbog prozivke malog dela publike. Čisto sumnjam da je baš toliko nežan cvetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Linta je vaskrsnuo kao trener. Preuzeo Železničar. Adžinjo radi punom parom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Sam je rekao da je ostatak stadiona ok tako da mi je malo smešno da neko ko se u životu izborio da bude direktor nečega, što znači da je morao da se bori i da se nije uvek svima sviđao, sad demonstrativno odlazi zbog prozivke malog dela publike. Čisto sumnjam da je baš toliko nežan cvetak. Otišao bi i terza da ga jedan mali deo publike prozove Edited August 21, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 30 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Linta je vaskrsnuo kao trener. Preuzeo Železničar. Adžinjo radi punom parom. Predvidjam mu ostanak na klupi tamo negde do početka branja kukuruza ... Bukvalno gomila superligaških trenerskih klonova izašli iz istog kalupa, bez trunke hrabrosti,imaginacije i integriteta ... Smeniš jednog,dovedeš istog samo sa različitim imenom i prezimenom ... i tako godinama ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Gledam Dubočica - Novi Sad....poluvreme je. Poprilično pun stadion...a trava ispred jednog gola nije baš najbolaj ??? Šta je to sa travom ove godine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 hour ago, mare80 said: Predvidjam mu ostanak na klupi tamo negde do početka branja kukuruza ... Bukvalno gomila superligaških trenerskih klonova izašli iz istog kalupa, bez trunke hrabrosti,imaginacije i integriteta ... Smeniš jednog,dovedeš istog samo sa različitim imenom i prezimenom ... i tako godinama ... Ponekad se upitam kako i da imaju nabrojane osobine kad lete s klupe nakon tri-četiri kola. Niko neće da istrpi njihovu hrabrost i viziju čak i da je imaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 28 minutes ago, Constantin said: Gledam Dubočica - Novi Sad....poluvreme je. Poprilično pun stadion...a trava ispred jednog gola nije baš najbolaj ??? Šta je to sa travom ove godine ? Nem pojma, ali zanimljiva utakmica. Simpatičan stadion, samo mi se ne svidjaju odignute tribine . Dobra poseta, videcemo koji ce biti prosek na kraju sezone. Leskovac je relativno veliki grad, Dubočica je klub sa dugom tradicijom. Zna li se gde reprezentacija igra preostale utakmice kod kuće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, Profesor said: Nem pojma, ali zanimljiva utakmica. Simpatičan stadion, samo mi se ne svidjaju odignute tribine . Dobra poseta, videcemo koji ce biti prosek na kraju sezone. Leskovac je relativno veliki grad, Dubočica je klub sa dugom tradicijom. Zna li se gde reprezentacija igra preostale utakmice kod kuće? Poprilično sam siguran da će slaviti kad im dođe više od 500 ljudi da ih gleda... Videćemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) Cukaricki dobija jos 3.2 miliona za bivseg golmana Petrovica 1999 sad placen 16mil evra,a pre 2 godine placen samo 900k sta rade u blizanci,kako im prolaze ovakvi igraci ima jako talentovanih igraca u nasoj ligi, ali ocigledno da blizance to ne interesuje kako su srecno dobijali milione za Rakonjca,Kamenovica,Petkovica Neverovatno koliko srece imaju,i kad igraju utakmice u nasoj ligi... Rakonjac 2000 kod njih nije igrao,i na pripremama 2 gola Dinamo KIjev koji je odmah hteo da ih kupim,tek tad je dobio sansu uzeli 2.5mil Petkovic 2003 rezerva,ni blizu postave retko kad je i igrao, mnogi odbili mec sa amerikom,dobiio tu sansu i bio najbolji igrac tu utakmicu uzeli 3mil Kamenovic 2000 kao uslugu Kezmanu 3mil evra sad imaju mladog Samurovica 2002,odlicno branio u Macvi a oni drze Belica,Filipovic,jako slabi ali iskusni golmani xaxaxaxaxaxa sklonili najtalentovanije igrace Kovacevica 2004 i Spasojevica 2004 Edited August 21, 2023 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 4 hours ago, mare80 said: Smeniš jednog,dovedeš istog samo sa različitim imenom i prezimenom ... i tako godinama ... Ротирају се као министри 2 hours ago, Profesor said: Nem pojma, ali zanimljiva utakmica. Simpatičan stadion, samo mi se ne svidjaju odignute tribine . Dobra poseta, videcemo koji ce biti prosek na kraju sezone. Leskovac je relativno veliki grad, Dubočica je klub sa dugom tradicijom. Zna li se gde reprezentacija igra preostale utakmice kod kuće? Видео синоћ утакмицу мало и стадион. Изненадио сам се посетом искрено али нешто сам чуо да је синоћ било отварање стадиона. Не знам да ли је тачно, али ако јесте можда је то разлог за онакву посету?🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 52 minutes ago, vlaDixXx said: Cukaricki dobija jos 3.2 miliona za bivseg golmana Petrovica 1999 sad placen 16mil evra,a pre 2 godine placen samo 900k sta rade u blizanci,kako im prolaze ovakvi igraci ima jako talentovanih igraca u nasoj ligi, A mozda je, recimo, u međuvremenu napredovao, i postao to sto sada jeste. Ali, pretpostavljam da ga nisi niti jednom gledao u Cuki, tako da Nenezic, Dodić, i ostala ekipica u upravi, dobro da je Napredak ostao u Superligi prethodne sezone... ali o tome sutra/prekosutra, kada malo uhvatim vremena 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) Влајко се поново нешто нервира Капирам да би од Партизана или Звезде направио Ајакс да је спортски директор. Оно тим 70% "талентованих" клинаца из Србије и околине... 😄 Edited August 21, 2023 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 26 minutes ago, Fat Zadd said: A mozda je, recimo, u međuvremenu napredovao, i postao to sto sada jeste. Ali, pretpostavljam da ga nisi niti jednom gledao u Cuki, tako da Nenezic, Dodić, i ostala ekipica u upravi, dobro da je Napredak ostao u Superligi prethodne sezone... ali o tome sutra/prekosutra, kada malo uhvatim vremena 😁 pogresio sam otisao je iz Srbije pre samo godinu dana Naravno da sam ga gledao,cak je bio i sklonjen jedno vreme 10 minutes ago, dzoneee said: Влајко се поново нешто нервира Капирам да би од Партизана или Звезде направио Ајакс да је спортски директор. Оно тим 70% "талентованих" клинаца из Србије и околине... 😄 kao Dinamo,normalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 11 hours ago, Profesor said: Nem pojma, ali zanimljiva utakmica. Simpatičan stadion, samo mi se ne svidjaju odignute tribine . Dobra poseta, videcemo koji ce biti prosek na kraju sezone. Leskovac je relativno veliki grad, Dubočica je klub sa dugom tradicijom. Zna li se gde reprezentacija igra preostale utakmice kod kuće? Kad su odignute tribine onda i oni iz prvih redova mogu videti teren iole pristojno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 11 hours ago, Azazelkg said: Poprilično sam siguran da će slaviti kad im dođe više od 500 ljudi da ih gleda... Videćemo KK Zdravlje ima ovu posetu, a RK Dubocica ima i do 1000 posetilaca (vs Zvezda/Partizan bude puna hala lagano). Verujem da nece biti problema sa posetom, bar dok bude trajala ova euforija oko novog stadiona i prica da je prva liga sigurica u nekoj od narednih sezona (cak mi je receno i da se planira izlazak u Evropu sto mi je malo teze da poverujem, ali ajde, videcemo). 8 hours ago, dzoneee said: Ротирају се као министри Видео синоћ утакмицу мало и стадион. Изненадио сам се посетом искрено али нешто сам чуо да је синоћ било отварање стадиона. Не знам да ли је тачно, али ако јесте можда је то разлог за онакву посету?🤔 Sinoc je bilo otvaranje, prvi mec Dubocice kao domacina u novoj sezoni. Stadion je bio pun, ali nisu sve karte prodate (cudnog li cuda :D). 500 - 1000 karti je "rezervisano" za gospodina predsednika opstine i njegovu svitu, a ni ostatak stadiona nije pusten sve u prodaju vec samo deo jer je ulazak za decu do 12 godina bio slobodan. Cena karte je bila 300 dinara za sve tribine. Verujem da ce na kraju sezone prosek da bude oko 2000 gledalaca, mislim da je izvodljivo. 11 hours ago, Constantin said: Gledam Dubočica - Novi Sad....poluvreme je. Poprilično pun stadion...a trava ispred jednog gola nije baš najbolaj ??? Šta je to sa travom ove godine ? Nesto oko navodnjavanja nije dobro, cevke otisle u aut, a kasno je za popravku.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) Ništa novo oko besplatnih i sponzorskih karata nema,Zvezda i Partizan daju na hiljade desplatnih³ Edited August 22, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) Jojic zvanicno u Stouku Jako talentovan, ali fizicki slab za engleze,otisao ispod cene, 1.4mil evra, mozda ima neke bonuse ali kazu da su ga pratili 12 meseci Edited August 22, 2023 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts