Constantin Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 24 minutes ago, Perkos2 said: Ja sam verovao da samo navijači Zvezde i Partizana koriste klupske naočare kad ono međutim ima ih i po ostalim čaršijama Znači nisi gledao utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 2 hours ago, Constantin said: Znači nisi gledao utakmicu Ne mora da gledam, znao sam pobednika a to što nisu budale da se sklanjaju pa da ih proziva evrope samo govori da su veliki lopovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 6 minutes ago, Perkos2 said: Ne mora da gledam, znao sam pobednika a to što nisu budale da se sklanjaju pa da ih proziva evrope samo govori da su veliki lopovi jbt ko da smo "blizanci".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Golman Rosić pritvoren... https://meridianbetsport.rs/fudbal/rosic-srbija-tuca-hapsenje/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Čuka se seli sa BB https://www.butasport.rs/najnovija-vest-cukaricki-se-seli-sa-banovog-brda/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Taman Fuzija Loznice i Čuke. Novi klub Loznica sa Banovog Brda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ma Žvalavi je pravio i unapred znao u kakve će svrhe da služi. Fuzija ne može, zakonski...Još ću pomislim da su u Leskovac pravili stadion zbog nas, da tamo igramo, dok ne naprave Čair.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 On 5/8/2023 at 11:22 AM, Constantin said: Zanimljivo je u Srpskoj ligi Beograd. Još četiri kola do kraja, a u sledećem Zemun - OFK, a razlika u bodovima je svedena na jednu pobedu, tri boda. Pobedi li OFK u sledećem kolu, gotovo je sigurno da će u viši rang. Terza i Mrkela će izgleda uspešno okončati ovaj deo misije. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Pobedio OFK u Zemunu 1:0 i preuzeo lidersku poziciju na tabeli, Verovatno su ovom pobedom overili vizu u PLS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Gledao. Izmislili crveni OFK-u, skroz neocekivano, posto sam mislio da ce u tom smeru da duva vetar, ali dzabe, muceni Zemun 45 minuta sa igracem vise nije uspeo sansu da stvori. Kaludjer poacher resio pitanje pobednika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 4 minutes ago, Markoss said: Gledao. Izmislili crveni OFK-u, skroz neocekivano, posto sam mislio da ce u tom smeru da duva vetar, ali dzabe, muceni Zemun 45 minuta sa igracem vise nije uspeo sansu da stvori. Kaludjer poacher resio pitanje pobednika. Srdjan Jovanović "naš najbolji sudija" već duže vreme ima neke svoje epizode. Skoro je sudio neki arapski derbi i zamalo ga Arapi nisu natakli na kolac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Pobede TSC-a i Čukaričkog. Još tri boda i Top3 plasman je siguran. Svakako sad i Voša ima veće sanse da osigura grupnu fazu preko kupa nego Partizan preko lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfTheBongo Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 (edited) Tsc-Vozdovac golman pusta oba gola bez blama skuplja ruke haha cirkus Edited May 14, 2023 by KingOfTheBongo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 7 hours ago, KingOfTheBongo said: Tsc-Vozdovac golman pusta oba gola bez blama skuplja ruke haha cirkus Dva puta mu izlazi igrač 1 na 1 i prima loptu na pet metara. Bukvalno ništa nije mogao da uradi, posebno kod prvog gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Gledao sam tu utakmicu jedno dvadesetak minuta u drugom poluvremenu negde do prvog gola TSC ... Voždovac je igrao kao da im život zavisi od te utakmice,ako je bila nameštena,svaka im čast na glumi ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 DJV "Lalatović" https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3678657-burna-konferencija-lalatovica-pricao-o-namestanju-pominjao-i-vucica-on-je-za-vas-mesi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 On 5/8/2023 at 9:48 AM, Dragan Mićić said: Ja samo da cestitam Radu na ispadanju u trecu ligu. Nadam se da se vise nece ni vracati. Pridruzio bih se cestitkama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Znaci blizanci duguje preko 110 miliona, verovatno i vise Strasno Nadam se nekad bankrotu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfTheBongo Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 13 hours ago, Don Juan said: Dva puta mu izlazi igrač 1 na 1 i prima loptu na pet metara. Bukvalno ništa nije mogao da uradi, posebno kod prvog gola. Problem je sto nije ni pokusao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 On 4/30/2023 at 7:15 PM, Ljubitelj baklave said: Ovaj Radnicki ne moze nikog da dobije... Radnicki samo slucajno moze da uzme 3 poena protiv Javora i Spartaka, naprosto ovo je najgori tim u ligi, bez daljnjeg. Vadimo se lagano, ali sigurno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Iako mnogi nisu verovali, izgleda da ce FKP stvarno u ligu konferencije, a bilo je svakakvih izjava, na primer: Quote Dolazi 2023. godina i, makar prema njihovima najavama, vreme da se ponovo mašta o "mušemi" u Humskoj ulici. "Naravno“, kaže Kralj i ističe da je još kako moguće videti Partizan ponovo u Ligi šampiona, gde ga je i sam uveo 2003. godine, po prvi put u istoriji, svojim odbranama u Njukaslu. "Svako to gleda iz svog ugla, da li ćemo direktno ili kroz kvalifikacije, to nam je vodilja u novoj godini. Na polovini smo prvenstva i mi moramo da uradimo sve što je do nas, a da li će to biti dovoljno za šampionsku titulu ili ne, videćemo. Naše je da igramo i pobeđujemo, a videćemo kakvo će stanje biti na drugoj strani". Quote Iako je situacija u Partizanu daleko od idealne Kralj veruje da će Partizan na kraju sezone završiti na drugom mestu. - Verujem da ćemo da budemo drugi! Sve drugo bilo bi neozbiljno, ne znam kako bih zvučao... Mi smo, ipak, Partizan, znam da možemo kvalitetom da dođemo do drugog mesta. Raspored jeste težak, međutim, takav je i rivalima. U narednom kolu gostujemo Vojvodini u Novom Sadu – najbolji način da pokažemo da smo pravi i od kakvog smo materijala- zaključio je Kralj. Ako nista, bice zanimljivo ispratiti prelazni rok u ekipama koje se budu takmicile, pa onda i naredno prvenstvo - naravno i kako ce se TSC/Cukaricki snaci u grupnoj fazi LE/LC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 25 minutes ago, goldberg said: Iako mnogi nisu verovali, izgleda da ce FKP stvarno u ligu konferencije, a bilo je svakakvih izjava, na primer: Ako nista, bice zanimljivo ispratiti prelazni rok u ekipama koje se budu takmicile, pa onda i naredno prvenstvo - naravno i kako ce se TSC/Cukaricki snaci u grupnoj fazi LE/LC. Pa...sreća je što su u polufinalu Kupa prve 4 ekipe i da će jedna od njih osvojiti Kup, normalno. Inače bi bilo pitanje učešće u Evropi uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Jaoj, bolje da ne podsećam na to kakve su tek ovde bile izjave o tome da će FKP sigurno biti drugi, zato što liga, država, sudije, ovo-ono. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 13 hours ago, Constantin said: Vadimo se lagano, ali sigurno... Nek se vade, da se ne blamiraju vise. Juce , opet poklon golovi, penal i onaj prvi gol, ali to je sve ocekivano, pitanje je samo koliko penala i crvenih ce odbrana da napravi, a napad sta uradi , uradi. Sreca pa se Skrbic malo vratio , inace, pisi propalo. Malo i Simovic pomogao kad nije svirao penal za Napredak u proslo kolo. Ali bar malo vise trce i bore se u zadnjih nekoliko kola, za razliku od totalnog nistavila tokom veceg dela sezone. Pobeda nad Spartakom znaci i siguran opstanak bez baraza. Drago mi je da se publika malo ukljucila , juce nikad glasnija podrska i sto su prepoznali trenutak da pomognu klubu. I da su bar na terenu izgarali, iako i dalje prave nevidjen gluposti, penal, crveni, poklon penal, greske itd itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 U NS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 3 hours ago, Don Dusko said: U NS Gde su im kapice? 😧 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts