Perkos2 Posted January 17 Share Posted January 17 Tek je trebalo da ostvari dobru trenersku karijeru ali zla sudbina prekide život jednom pozitivnom čiveku, velikom borcu i pravom sportmenu. Pokoj mu duši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Edited January 17 by Barkley#34 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted January 17 Share Posted January 17 Bas sranje, jebem ti zivot. Tako je srecno delovao u voriorsima 😔😔😔 Mnogo mi je zao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 17 Share Posted January 17 Ostao sam bez reci. Velika tuga. Zbogom, Miloje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 17 Share Posted January 17 Baš sam se smorio a uvek mi bilo pomalo bezveze oplakivanje "selebritija". Sa svih strana sam čuo samo najbolje reči o Dejanu, a imao sam i čast da ga upoznam lično, srdačan i nasmejan je bio kao i uvek. Veliki gospodin pre svega, šampion i čovek za svako poštovanje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17 Share Posted January 17 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 17 Share Posted January 17 Boli, bas boli.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Dobri naš Dejo. Bolje maljem po čelu da su me udarili nego ovo. Počivaj u miru! Bože ovo nije fer!!! Edited January 17 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 17 Share Posted January 17 Au, kakav sok... 😔 Pocivaj u miru, Miloje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 17 Share Posted January 17 Otisao je u najboljim godinama, i zivotno i profesionalno. Gledajuci podcaste gde je bio gost,stekao sam utisak da je bio bas srecan i ispunjen i na porodicnom i na profesionalnom planu, zracio je zarazno pozitivnom energijom. Nikada nisam bio vernik, ali bih zbog osoba njegovih ljudskih kvaliteta koje rano zavrse svoj put, zarko voleo da postoji nesto s one strane, neki produzetak bez pritiska vezanog za pobedu. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 17 Share Posted January 17 Velika tuga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 17 Share Posted January 17 Baš mi je mučno da pratim ove oproštaje a samo to radim otkako je izašla vest. Stislo nešto ko za Mihu... baš, baš tragedija. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 17 Share Posted January 17 Neverovatno. Kada sam cuo juce da je imao infarkt nisam se ni malo uplasio za njega, jer znam kakav je borac, pozitivac. Bas me sasekla vest, zivot ponekad bas nije fer.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 17 Share Posted January 17 Od svih ljudi koji su ga poznavali sam cuo da je bio jedan od najboljih ljudi koje su upoznali. Otisao je premlad, imao je jos toliko toga da dozivi ali i da pruzi u zivotu. U secanju ce mi uvek ostati urezano njegovo nasmejano lice, onaj decacki osmeh koji je plenio. Pocivaj u miru legendo! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 17 Share Posted January 17 Štimara je uvek iskren Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 17 Share Posted January 17 u jbt, bas ne mogu da verujem i kada sam cuo za infarkt pomislio sam sranje, ali pregurace on to kao kijavicu, mlad, jak, pa najbolji moguci medicinski tretman koji mu je na raspolaganju... bas ne mogu da dodjem sebi mnogo sam ga mrzeo(ali cisto sportski) za vreme igracke karijere a kasnije sam uvideo koliko je drag i positivan covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 17 Share Posted January 17 Bio je dobar u svemu što je radio, a ostalo je još toliko toga što je mogao da uradi. Mnogo mi je krivo. Neka počiva u miru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 17 Share Posted January 17 Prerano, dobri moj Dejane. Dugo me nije ovako nešto spucalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted January 17 Share Posted January 17 Pocivaj u miru ljudino! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 17 Share Posted January 17 Počivaj u miru Miloje. Veliki igrač,poštovao sam ga kao rivala,poštovao sam ga kao čoveka. Iz njega je isijavala košarka.Voleo je onako dečački. Druge reči osim neverice i šoka nemam. Neka ti je večna slava Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 17 Share Posted January 17 Jebem te zivote! Jos kad sam procitao, nisam se bas nimalo cimnuo, ono u fazonu, ma to je Deki, iznece na ledjima, jos nije u USA privatno, nego sa organizacijom, kapiram da na dva poziva mogu da mu obezbede najjaci moguci tretman, kad ono kao da me karabinom neko pogodio. Svake nedelje se rastuzim kada procitam neke tuzne sudbine nekih nesrecnih ljudi kojima em sto je tesko, pa na to jos teze, a onda imamo i ovo, gde je Deki nasao svoju nišu, neku svoju nirvanu, da radi baš ono što želi, i da uživa na max u tome, plus NBA šampion i kao ono nema više gotovo! T U G A ! Kad sam bio klinac, u julu 2004. godine se reprezentacija spremala za OI na Zlatiboru i ja sam sa masom dece čekao da dobijem autograme. Potpisali su mi se Paspalj, Krstić, Đuro Ostojić, Rakoč, Drobnjak i još neki, a onda je sa strane prolazio Miloje i nosi patike, al nisam hteo od njega autogram jer je uvek trpao Partizan. Čujem se sa starijim bratom kod kuće, a on mi kaže: ''Pa Milojević ti je sad skoro potpisao ugovor sa Partizanom'', i ja u fazonu A jbg, nema veze. I onda idu dve godine gde Deki svima nama postaje jedan od omiljenih KKP igrača ikada. Bilo je većih uspeha sa drugim igračima i kapitenima, ali svi su gotivili Miloja zbog načina igre, i kako je iz 2 metra uspeo da izvuče da igra centra. RIP Dejane, nadam se da će tvoja deca uspeti da preguraju tvoj odlazak i da te pamte večno nasmejanog! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 17 Share Posted January 17 Ovu prežalosnu vest sam video prvo na FB stranici jednog našeg sportskog portala, nakon početnig šoka otišao sam na više veb stranica što domaćih što stranih, FB, Twitter profila, nigde nije bilo te vesti, posle 5 minuta ponovo proverim, nema nigde samo na FB stranici tog sportskog portala, pomislim u sebi - ma ovo je sigurno lažna vest čim i drugi ne objavljuju. Na žalost nije bila lažna vest. Počivaj u miru legendo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted January 17 Share Posted January 17 Bio si gromada, ljudska i igracka. Pocivaj u miru legendo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 18 Share Posted January 18 Auh... ne mogu... nema tih reci da se opise moja reakcija kad su mi rekli da je otisao Miloje. Procitao sam pre toga vest da je imao infarkt i da je prebacen u bolnicu, i verovatno kao i svi koji su to culi pomislio sam "ma dobro, Miloje je to, gromada, samo ga malo upozorilo to njegovo veliko srce, bice to sve ok, u Americi je jbt"... i cekam neku vest gde prenose da je sve ok, da pozdravlja sve ljude koje je zabrinuo, onako, sa onim njegovim velikim osmehom (bukvalno, ne mogu ni jednu njegovu sliku u glavi da stvorim a da nije nasmejan, bas po tome cu ga pamtiti). I cekam... I onda mi drugar pusti poruku da je otisao... Pa kako bre jebem ti sve da ti jebem?! Zasto? Eeeej, najbolje godine, zavrsio karijeru (relativno zdrav, secam se da ga je cimalo koleno valjda pa nije opet zaigrao za Partizan), ali ostao u kosarci, toliko toga dao mnogim mladim igracima da i oni postanu igraci, kao trener dosao do NBA, verovatno bi u nekom trenutku postao i prvi trener tamo, ako ne onda u nekom EL timu sigurno, selektor. Toliko toga je imao pred sobom jos. Ne znam kako to i zasto to tako ide. Ali nije fer. Nije fer da mnogi zli ljudi prozive daleko vise nego sto zasluzuju, a da likovi poput Miloja tako rano odu. Osecanje red tuge, red besa, red jos uvek neke neverice. Na kraju ostaje samo neki bes... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) Igrac koga sam iskreno cenio, i da sam ikada imao meku ruku oko obruča poredio bih svoju igru sa njegovom... Zado sam samo poredio želju za svakom loptom i ljubav prema igri... Počivaj u miru legendo... Edited January 18 by drperce 3 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts