leki bg Posted January 30 Share Posted January 30 On 1/30/2025 at 11:03 AM, Beonegro said: Upravo je ponavljam, čak i relativno spore prve dvije sezone su liga za sebe (OK, tu je i prva sezone True Detective). Expand Ponovio 3x krajem godine, sad cu opet Saula. Jbno masterpiece, narocito kako odmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 30 Share Posted January 30 Dobar je BB, nelak za gledanje - ali ono - baš dobar. Priznajem da sam ga pogledao zbog hajpa kad je izašao, ali nisam zažalio. Nekako sumnjam da bih mogao to ponovo da izvedem, nažalost. Težak je za moj ukus. Nešto kao Sopranosi ili Wire ... super je ali ne bih mogao da ponovim. .. Homicide-LOTS,to bih već mogao. I nameravam. Kažu da "Pingvin" vuče na Sopranove... ali oklevam sa novijim strip sadržajima. Bojim se. Fun fact - koji malo ljudi pominje, Avon iz Wire-a glumi u fucking Dredd-u., i to dobro glumi....Ehhh Dredd - i ne bi ništa na kraju ni od nastavka ni od serije. Ne kontam baš ali ok. Olivia Thirlby Meni najjači One-liner u BB. I muzika kida... Hvala vam što ste mi dali razlog da se podsetim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted January 30 Share Posted January 30 Pingvin podseća na Tonija ali radnja je skroz drugačija a priča mnogo otvorenije mračna. Sopranosi su takođe mračna priča ali je to nekako uvijeno da se lakše proguta i progleda kroz prste Toniju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted January 31 Share Posted January 31 Završena je SAS Rogue Heroes druga sezona. Radnja se seli u Italiju, malo manje akcije malo više "politike" i ljudskih odnosa. No zadržan je taj stil iz prve sezone. Vrlo dobra serija mada su se ogradili da nije baš sve po udžbenicima odrađeno. Seriju inače radi ista ekipa kao i Peaky Blinders što se vidi iz aviona jer su likovi slično razrađeni. Preporuke čak i za one koje ne interesuje ratni film. Sudeći po kraju sezone sigurno će biti i 3. sezona. Jack O'Connell koji glumi Pedija Mejna je fenomenalan i kao pojava i kako ga je odigrao. Nadam se da će dobiti šansu i u jačoj produkciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 5 Share Posted February 5 Yellowjackets. Zaista ne znam koj me djavo natera da gledam ovo. A jos vise zaista ne znam gde su i sta rade pametni i kreativni ljudi... Da l su tolko svi zavrsili po IT-u da rade za lepe plate sve te silne nove pozicije u IT-u, pa nikog vise nema da pravi... filmove i serije. Izbunarili pogubljenu Juilette Lewis da glumi neuroticnu ludacu, koja svaku, ali bukvalno svaku scenu prozivljava nekakav usiljeni nervni slom. Radnja se razvija tako glupo sporo. Svaki lik je naporan i smaracki. Dinamika i sve je nekako pseudo-duboko. Nekakav pokusaj da se stvori edgy atmosfera i likovi, ali na kraju dana svi su samo debili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted February 6 Share Posted February 6 Preporuka za Out There, što je izašlo sad krajem januara na ITV. Ima neki budući Breaking Bad vibe, a Gardijan s pravom dao četiri zvezdice https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2025/jan/19/out-there-review-martin-clunes-itv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted February 8 Share Posted February 8 On 1/21/2025 at 11:26 AM, kojan said: Reveal hidden contents fino krenulo, deluju kao subtle hintovi da je Helena a ne Helly dosla nazad kao i da je Irving to nanjusio Expand Reveal hidden contents a nije da nisam najavio Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 10 Share Posted February 10 Konacno odgleado Desperate Housewifes, sa deset godina zakasnjenja, toliko je trebalo zeni da me ubedi da gledam. Dobra serija, ko nije pogledao vredi utrositi vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted Sunday at 01:44 PM Share Posted Sunday at 01:44 PM On 2/10/2025 at 7:01 PM, DJORDJE said: Konacno odgleado Desperate Housewifes, sa deset godina zakasnjenja, toliko je trebalo zeni da me ubedi da gledam. Dobra serija, ko nije pogledao vredi utrositi vreme. Expand Ma samo zbog Eve u prajmu treba odgledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Monday at 09:37 PM Share Posted Monday at 09:37 PM (edited) Meni je From level ispod Losta, u smislu radnje, likova, misterije i citave price generalno. Serija dobro krene, dobro se zahuhta, i onda besmisleno ubace jos zilion misterija bez da se ijedna resi Reveal hidden contents Osim toga da se cudovista ponovo radjaju sto mi je vrh. Ali ono za Jadea i Tabithu je moralo bolje. Ok mi je da se iznova vracaju tu, ali mi je debilana da je to njihovo dete, pogotovo jer nema nikakve hemije izmedju ta dva lika. Jesu nesto kao prolazili zajedno, ali vecu su hemiju Bojd i Dona imali od njih. Doduse kad uporedim sa hemijom koju Tabita ima sa Jimom, onda je sve dobro. Jim retko besmislen lik ispade, a imao je potencijal. Posle postao samo bitchy lik. I onda kao da odu u skroz drugu krajnost i temu - sa bezbroj besmislenih mini dramica i dijaloga koji su glupi i nepotrebni za siru sliku, gde radnju maksimalno oduze i beze od poente bukvalno epizodama. Lost cu svakako ponovo da pogledam, brda stvari sam zaboravio, ali sam bukvalno mogao da je bindzujem i da kako se sta otkriva - spajam i povezujem i da mi to ima nekog smisla. From mi je samo totalni haos gde moras da cekas zadnju epizodu u sezoni da nesto bude reseno. Btw, od toga da su cudovista takva da se useres su napravili maltene karikature od kojih i ne moras nuzno da se krijes mnogo, jer jelte ne mogu da potrce. Reveal hidden contents I za koji je k Jim napao cudoviste? Mislim tu je vec tri sezone, zna da im ne moze nista, a ovaj je bukvalno bio autovano cudoviste. I ovaj krene stapom na njega lol. Gledah i Mentalist uporedo, solidna serijica, ali upada u neki sablon gde je svaka epizoda predvidiva i slicna. Nadam se da ce kako bude odmicala malo vise da se bavi nekim drugim stvarima, a ne vrtenjem jednih te istih slucajeva u krug. Ovako mi izgleda kao neki CSI, a nadao sam se da ce malo vise da naginje makar nekom Blacklistu. Edited Monday at 09:48 PM by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted Tuesday at 09:34 AM Share Posted Tuesday at 09:34 AM On 1/22/2025 at 1:30 AM, dali_man said: Landman Nisam neki fan filmova i serija sa kaubojskim sesirima, ali moram reci da mi je ova serija privukla paznju. Pre svega zbog dobre glumacke ekipe: Billy Bob Thornton (nisam ga gledo 100 godina), Jon Hamm, Demi Moore. I ostatak ekipe je vrlo dobar. Nije klasicna kaubojstina, radi se o liku koji je glavni operativac naftne kompanije. Naizgled obican full time job, osim sto - nije. Preporuka Expand Upravo zavrsavam (ostalo season finale). Meni je ovo najbolja serija...od Succession. Verujem da sam subjektivan zbog Bili Boba, ali je ovo stvarno sjajno uradjeno. Ne znam sta da napisem a da ne spoilujem. Definitely preporuka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted Wednesday at 12:05 PM Share Posted Wednesday at 12:05 PM Tri je za sreću: istovremeno su krenule 3. sezone serija The White Lotus i Yellowjackets Pratim 🤗 Moram da plagujem najbolji intro novijeg vremena, poslušajte😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted Wednesday at 04:48 PM Share Posted Wednesday at 04:48 PM On 2/16/2025 at 1:44 PM, Zvezdinho said: Ma samo zbog Eve u prajmu treba odgledati Expand Zapravo ona me je jako iznenadile, ne izgledom vec jako dobrom glumom. Isto vazi i za Chavira, nisam ga vidjao pre ili posle te serije, a odlicno je odigrao ulogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 48 minutes ago Share Posted 48 minutes ago Druga sezona The Last of Us kreće 13. 04. 2025. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts