threepwood Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) On 7/3/2019 at 12:26 AM, Markoss said: Justified razbija. Neverovatno mi je da sam ovoliko cekao da je pogledam. Nadam se samo da ne opada kvalitet kroz sezone. Prva sezona Justified-a je jos i najslabija. Sve druge su tu negde po kvalitetu, bez brige. Super serija. Dirty, dirty south/midwest. Odlicni, autenticni karakteri, strasna glumacka postava kako glavnih i sporednih likova koji se pojavljuju po sezonama Edited July 4, 2019 by threepwood Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) On 7/3/2019 at 9:41 AM, Mitar Miric said: Samo vozi, po meni je to najbolji moderni western ikad snimljen. A Timothy Olyphant i Walton Goggins rasturaju svoje uloge. Ima i onaj lik Dewey Crowe kojeg glumi Damon Herriman, legenda je. Sve u svemu odlična serija. Evo za ljubitelje Justified, špica, tj. stvar iz špice koju poslah svojevremeno balaveći usput o spektakularnosti serije 😛 I naravno odjavna, himna rudara iz istočnog Kentakija... Edited July 4, 2019 by fancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) Upravo zavrsio drugu sezonu Happy! Prva je bila fenomenalna, a ova duplo bolja. Dakle, kome je do twisted antihero (mada nisam siguran ni kako bi je opisao) pravac netflix ili gledalica. Muzika (there goes my gun i touch my body u istoj epizodi) i sporedne uloge (Amanda Palmer) su mene skroz odusevile. 10/10 Edited July 5, 2019 by sreta-steta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Jel neko pogledao E01 / S03 Stranger Things? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Pa tek je izasla treca sezona danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Kasnim debelo na vozić, al ajde. Bindžujem Stranger Things na preporuku Chaoswoman da bismo stigli da se uglavimo na vreme za S03, ali izuzev što je serija simpatična zbog tih coming of age momenata ja nemam baš neko previsoko mišljenje o seriji nakon odgledanih 5 epizoda. Možda ja jednostavno nisam naročit fan tih surreal zajebancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Prva sezona je solidna, druga osetno losija. Trecu necu ni gledati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 The Dark > Stranger things The Dark je trilogija...snima se 3.sezona. Gledanje trailera je gubljene vremena, jer je priča previše dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 The Dark > Stranger things The Dark je trilogija...snima se 3.sezona.... Ee, upravo sam juče počeo sa gledam Dark i razmišljam kako NIKO do sad nije napravio paralelu sa Stranger Things [emoji3]Stigao sam do 1x06 i serija zaista isporučuje [emoji41] [emoji106]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Stranger things je malo dosadno-narcisoidna serija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 ST mi je za gledanje s klincem, em što tinejdžeri vole taj horor momenat, em što je muzika 80ih iz ST vrlo kvalitetno odabrana (pa je gledanje i pedagoškog karaktera) [emoji41] U Dark je lošiji izbor 80's muzike [emoji3]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Ja ST i gledam sa malim bratancem. Serija mi ima nesto simpaticno u sebi,dovoljno kao osvezenje u vruce letnje dane. Od nje drugo i ne trazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Serija je u prvoj sezoni imala nesto simpaticno u sebi ... taj neki omaz americkim hororima iz 80-ih, mene je najvise podsetila na neke Kingove knjige koje sam citao kao klinja i ceo taj vajb koje iste nose.Druga je izkomercijalizovana posle hajpa nastalog nakon prve sezone i tesko je njesra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Ja sam na polovine druge sezone Dark-a.Živo me zanima kako će scenarista da se izvuče iz ovog haosa koji je napravio.Inače, sve preporuke, čak i deutsche sprache prija malo za promenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Meni se kod Darka sviđa to, da su se odlučili za 3 sezone iako su mogli (zbog tematike), da naprave 15 sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Završio večeras Nos4a2 prvu sezonu, ako uopšte bude druge pošto još ništa nisu objavili. Gledao sa ćerom, u poslednje vreme smo partners in crime pa povremeno pravim kompromise i spuštam kriterijum na njen nivo. Ona je zadovoljna, ja onako, ali je još pod utiskom The umbrella academy tako da sve upoređuje sa njom. Sve u svemu može da prođe, odgledali smo je za dva dana, 10 epizoda. Neki tinejdž nivo definitivno. Večeras krećemo da bindžujemo Dark drugu sezonu. Ako se ne nakupe titlovi za Strangers things season 3 kad odgledamo Dark imamo spremne 2 sezone The AO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Neko gledao Jessica Jones? https://www.imdb.com/title/tt2357547/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ja gledao prvu sezonu, bila ok, posle prepustio deci. Najbolja je od svega sto se izrodilo iz tog dela Marvel universa (Luk Cage, Iron Fist). Ali za adalte ipak Punisher daleko najbolji, pa onda Daredevil. Inace vide li neko ovo: https://titlovi.com/clanci/2847/bice-i-sandman/?utm_source=kurir.rs&utm_medium=widget Ne znam kako da reagujem uopste... jedan od omiljenih stripova, po meni nemoguc za ekran. Ali opet... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Jadna deca s vama matorima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Sta kazete za kvaku, je l' moze da se gleda? Nikakva serija ne moze da docara takvu knjigu, ali pogledao bih ako je dobro uradjeno, a ne kao film, koji je oskrnavio genijalnost knjige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 ... em što je muzika 80ih iz ST vrlo kvalitetno odabrana (pa je gledanje i pedagoškog karaktera) [emoji41] U Dark je lošiji izbor 80's muzike [emoji3] Posle ovoga iz spojlera u 2x02 Dark i liste muzike za ST S03 koju sam pogledao na netu i koja je blago rečeno sranje...osim možda 2-3 stvari [emoji6] povlačim izjavu iz citata [emoji12] Dakle, tehnički je 1978, ne baš muzika 80ih, ali je band slavu stekao 80ih... Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) dark s02e04 (Donji video nije fan-made.) Spoiler Edited July 6, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) Najbolji dio ST s03... Spoiler Edited July 6, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts