ranzo Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 uf bilo mi je drago kad sam video da ode s jankovic onda sam saznao da je produzen ugovor sa njim wtf ?! samo birca vinjak i debele zene ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Trinkijev igrač on ga doveo u Evropu, postao MVP, kasnije zaradio lovu.Opet idemo na drugarstvo i porodični koncept.Koliko sam pohvatao, stavio nas na čekanje, pa ako ne ispadne nešto bolje... a naši čekaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Kako to misliš bolje? NBA? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ma za njega :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Bolje i Birča nego Čakara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Nešto razmišljam, kakvu bi segsi košarku Muta plesao sa ovim rosterom.RIP legendo. [emoji22] Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 (edited) 2 hours ago, Poodle Care said: tegi Bogami, Novica trenira, kad nabije kondiciju za 5 minuta tamo u februaru, nećemo znati koga na 4. Edit: zapucao mi fon, pa sam objavio 3 ista posta. Nadam se da sam sad hajdovao i za vas, ne samo za sebe. Ne znam kako funkcioniše. Edited August 23, 2019 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ode i Gagic!!! 9 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 3 hours ago, simply minds said: Nadam se da Travar nije neki raspad i da će biti prva 4. I da će deliti sa trenerom.... treba podneti Gagića i Birčevića (koji korektno odradjuje ovo za reprezentaciju sada) u istom timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ode i Gagic!!! Izvor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Quote Đorđe Gagić će karijeru nastaviti u Arisu, javlja grčka Gazeta. Posle najavljenog transfera Marka Pecarskog, još jedan igrač koji je nastupao za Partizan prošle sezone karijeru nastavlja u Grčkoj, u istom timu. Ranije smo pisali da Stefan Janković će karijeru nastaviti u AEK-u. Danas je dan za odlazak Partizanovih igrača u ovu blisku nam zemlju. Mozzartsport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Leptejebo, finansijska pozitiva od cc 525k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ode nesreca, hvala nebesima. A kad udje Birca menjam kanal... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Kakvo ciscenje u jednom danu. Tri unutrasnja igraca zdra'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 ovo moze da ispadne vrlo dobra ekipa uz poklapanje kockica i kvalitetan rad tanki ste na sg, ako uopste postoji verovatnoca da se zavrsi Gaudlok to bi bila sasvim druga dimenzija, postajete ozbiljan kandidat za osvajanje ABA, pre svega zbog toga sto ce kicmu ciniti igraci kojima se hebe za Crvenu Zvezdu i koji nisu naviknuti da skidaju gace pred nama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Đorđe Gagić će karijeru nastaviti u Arisu, javlja grčka Gazeta. Posle najavljenog transfera Marka Pecarskog, još jedan igrač koji je nastupao za Partizan prošle sezone karijeru nastavlja u Grčkoj, u istom timu. Ranije smo pisali da Stefan Janković će karijeru nastaviti u AEK-u. Danas je dan za odlazak Partizanovih igrača u ovu blisku nam zemlju. Mozzartsport 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 2 hours ago, Luchifer89 said: 2 hours ago, simply minds said: Gaudlok pakuj! Počeo si kao MC sam sebi da repliciraš Zabagovao mi telefon nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 45 minutes ago, Poodle Care said: Leptejebo, finansijska pozitiva od cc 525k. Sad cete to da sprzite na Gaudloka😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Jok, more, na Birču. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ne znam kako Farel može, al ja nisam hepi...tm Gaudluk aka najgori privatnik u istoriji Evrolige, koji je uz to prošle godine bio povređen 6-7 meseci i niko ga nijednom nije spomenuo u Evropi, čitavog leta? Ok, jeste on bio brutalan strelac, sve stoji, ali beše to pre 3 godine. Još uvek se nadam nekom mlađem igraču, možda ugovoru na 2 godine, etc... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 37 minutes ago, SunZero said: postajete ozbiljan kandidat za osvajanje ABA, pre svega zbog toga sto ce kicmu ciniti igraci kojima se hebe za Crvenu Zvezdu i koji nisu naviknuti da skidaju gace pred nama Ovde si bacio bas tesku ciglu. Problem KKP-a poslednjih godina svakako nije skidanje gaca. Osudjenost na mediokritete svih vrsta, boja i oblika iz citave palete razlicitih razloga, donela je konstantnu i hronicnu kvalitativnu inferiornost. KKP vec godinama ne moze da napravi tim koji ce izaci na crtu ne samo CZ, vec ni ostalim kontenderima iz regiona, poput Buducnosti i Cedevite. Grozna hrpa nesumnjivih i cistih kosarkaskih amatera je prodefilovala Partizanom za samo nekoliko sezona i sad mi pricamo o spustanju donjeg vesa... Malo je neozbiljno, zaista. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Hvala ti na trudu, meni bilo mrsko da kucam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Nije to bila poenta posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ne spominje niko da vas je pojacao profesor Vladimir Koprivica, vratio se posle deset godina. Kakve sam hvalospeve cuo od nekih strucnih ljudi povodom njega i njegovog znanja vezanog za kondicionu spremu, mnogo je bitnije pojacanje nego sto je to odlazak onog tutumraka u Grcku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts