SteveFrancis#3 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Kee je mnogo izgubio sa Mosesom i tek ce toga postati svesni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Meni je Fila 1. favorit da izadje sa istoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 7 hours ago, Wook said: Meni je Fila 1. favorit da izadje sa istoka. da je ostao butler a otišao tobias, složio bih se. i dalje ne kontam gde se uklapa horford osim ako embiid ne bude na ekstremnom load managementu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Sent from my MHA-L29 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 11 hours ago, Wook said: Pre 2 godine da. Ko zna kako sada izgleda??? prvo sam se slozio sa tobom ali sad vidim da ima 31 godinu. pod uslovom da redovno trenira i vodi racuna i jel, ne vidim zasto ne bi bio dobar u evropi. nije kao da je bio izlozen nekim ekstremnim minutazama tokom karijere, naprotiv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Our Way-Too-Early Projections For The 2019-20 NBA Season 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 @ Portland wtf? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Opet Kingse turaju na poslednje mesto. Hahaha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Uf kakav snub Kavaje i Pavla vojvode, tek sesti na zapadu, kakav danak neiskustvu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 (edited) 13 minutes ago, realno *w said: @ Portland wtf? kompjuter vas ne voli . to je model koji koristi brojke pa je naravno nesavrsen u predvidjanju jer ne uzima u obzir hemiju u ekipi, coaching i uigranost (sto je neizmerljivo) a pokusava da predvidi koliko ce pojedini igraci napredovati ili regresirati u sl. sezoni. ostali ste bez nurkica (povreda), aminua i harklesa i doveli hasana stetocinu vrv se i to odrazava na projekciju. Edited July 17, 2019 by riviera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 2 minutes ago, riviera said: kompjuter vas ne voli . to je model koji koristi brojke pa je naravno nesavrsen u predvidjanju jer ne uzima u obzir hemiju u ekipi, coaching i uigranost (sto je neizmerljivo) a pokusava da predvidi koliko ce pojedini igraci napredovati ili regresirati u sl. sezoni. Znači prošle sezone 53-29 skor Otišao Aminu, neupotrebljivi Tarner, Harkles, Lejman. Došli Bejzmor, Vajtsajd, produžili Huda što je bilo jako bitno. Nikako ne vidim razlog za toliko drastičan pad. Posebno ne jer Portland 2 sezone za redom drži ovaj nivo i skoro isti skor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 1 minute ago, realno *w said: Znači prošle sezone 53-29 skor Otišao Aminu, neupotrebljivi Tarner, Harkles, Lejman. Došli Bejzmor, Vajtsajd, produžili Huda što je bilo jako bitno. Nikako ne vidim razlog za toliko drastičan pad. Posebno ne jer Portland 2 sezone za redom drži ovaj nivo i skoro isti skor. ma ni ja ne mislim da je ovo sigurna prognoza. bolji je portland od 4-5 ekipa koje su stavili ispred. pise i u tekstu da su ih napredni statsi po kojima racunaju ucinak igraca potcenili i prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 potcenjuje se opet srce šampiona... smh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 nije da je važno ali meni se ovako napamet čini da wozards, hawks, hornets neće biti ispred knicksa. čak su mi i pistonsi sumnjivi a oni imaju ihaj više projektovanih pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Meni je vec godinama najveci problem Blazersa to sto nemaju ni kvantitet ni kvalitet na krilnim pozicijama, a sada su jos ostali bez Aminua koji je jedini bio sposoban da tu kvalitetno odigra i krpi na skoku i u odbrani. Ne mislim da ce ostati bez PO-a, ali ce imati ogromnih problema u mecevima protiv LA timova npr. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 2 minutes ago, freethrow said: potcenjuje se opet srce šampiona... smh tek četvrti i to iza jebenih celticsa. ovo ringer pravio listu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Ma lista je nebuloza. Inače, za mene su Bucksi prvi favorit na istoku, a predviđam i da će Boston biti dosta zajeban i da ih mnogi potcenjuju. Sixersima ništa ne verujem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Ja odmah sada potpisujem Siksersi 5+ pobeda više od Bostona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 57 minutes ago, riviera said: Our Way-Too-Early Projections For The 2019-20 NBA Season Jel' postoji ovo gore(isti autori/produzeče/whatever) i za sezonu 2017/18 i 2018/2019? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 3 minutes ago, Asterion said: Jel' postoji ovo gore(isti autori/produzeče/whatever) i za sezonu 2017/18 i 2018/2019? https://projects.fivethirtyeight.com/2019-nba-predictions/ https://projects.fivethirtyeight.com/2018-nba-predictions/ na dnu liste prebacis datum na predsezonu u oktobru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 (edited) 5 hours ago, uini said: da je ostao butler a otišao tobias, složio bih se. i dalje ne kontam gde se uklapa horford osim ako embiid ne bude na ekstremnom load managementu J Rich je super igrac i po godinama je tu sa Embiidom i Simmonsom. Nece praviti probleme u svlacionici. Mozda vidimo neki ultimativni kontrast trendovima, petorku tipa Simmons-J Rich-Tobias-Horford-Embiid? To bi bilo zabavno. Edited July 17, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 10 minutes ago, riviera said: https://projects.fivethirtyeight.com/2019-nba-predictions/ https://projects.fivethirtyeight.com/2018-nba-predictions/ na dnu liste prebacis datum na predsezonu u oktobru. Pa da, prošle godine promašili Portland za 14 poeba, nije strašno 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 29 minutes ago, Wook said: J Rich je super igrac i po godinama je tu sa Embiidom i Simmonsom. Nece praviti probleme u svlacionici. Mozda vidimo neki ultimativni kontrast trendovima, petorku tipa Simmons-J Rich-Tobias-Horford-Embiid? To bi bilo zabavno. zaboravio sam da su dobili richardsona. mogu horford i embiid zajedno u teoriji, sve dok ti se u plej ofu ne pojavi lagana konjica koja trči i cepa trice kao da su iz baltičkih zemalja. pogotovo što embiid i horford ne mogu da odgovore šutem za 3 na taj način. na sve to simmons. ne znam ni kako bi to izgledalo da ova dvojica napune reket, ben nema gde da uđe. ili će embiid da širi sa 30% šuta za tri? horford ima dobar procenat ali ne šutira često, nije to njegova igra niti bi trebalo da bude ne znam ne znam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 1 minute ago, uini said: zaboravio sam da su dobili richardsona. mogu horford i embiid zajedno u teoriji, sve dok ti se u plej ofu ne pojavi lagana konjica koja trči i cepa trice kao da su iz baltičkih zemalja. pogotovo što embiid i horford ne mogu da odgovore šutem za 3 na taj način. na sve to simmons. ne znam ni kako bi to izgledalo da ova dvojica napune reket, ben nema gde da uđe. ili će embiid da širi sa 30% šuta za tri? horford ima dobar procenat ali ne šutira često, nije to njegova igra niti bi trebalo da bude ne znam ne znam Horford ce biti 6. igrac i osigurac za Embiida. Nekih 28-30 minuta. Zhaire ce najverovatnije biti starter na SG do plej ofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts