dekkard Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Drži se, Ognjene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 mozda neumesni komentar, ali mnogo me podseca na zucka, nadam se da ce proci dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Užasna, užasna vest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Strašno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Au jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Jbmti nedeljno jutro kad pocne ovako, bas sam se skenjo. Nadajmo se najboljem po Ognjena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) 10 hours ago, Kankkunen said: bold1 ... hm, nikako ne stoji Naravno da ne stoji zato je i pod navodnicima... 🙂 virtus je ekipa velike tradicije, al ih na košarkaškoj mapi nema jedno 15 godina, druga liga, bankroti... sad pokušavaju da se vrate na staze stare slave kontam da sam baš to lepo objasnio bold 2 to ti kažem, hahaha čuj Virtus zainteresova za Teodosića zainteresovan, zainteresovan sam ja za_________________ pa ništa. Kad ono međutim, a to.opet govori u prilog onog "no name". bilo kako bilo, očigledno da ljudi sklapaju neku priču koja će da ima glavu i rep doveli su trenera, ovaj doveo svoga pleja kog su italijani baš lepo platili... i nek im se sa srećom u nastupajućim sezonama. edit: koji bedak nadam se da nije ništa ozbiljno, da je neko ugruvanje ili tako nešto "sitno". drž se Ognjene!!! Edited July 14, 2019 by Stondisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Imas gore slke auta...cudi me da je iko prezivio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Polomio gornju i donju vilicu, stanje tesko, u komi je, dobro je valjda da nema hematoma na mozgu.. Uh, tesko je bilo sta napisati.. Nadam se da ces izdrzati momcino. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 2 minutes ago, Marokanac said: Imas gore slke auta...cudi me da je iko prezivio. I menije to prošlo kroz glavu. Avta smrskana i uz to jedno od njih završilo na livadi, daleko od ceste. Drži se Ogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugri ga Mehmede Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Dobro je, biće dobro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 😐😐😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 http://mondo.rs/a1203048/Sport/Kosarka/SOK-Ognjen-Kuzmic-tesko-povredjen-u-saobracajki.html Niko ne piše šta je s ostalim u nesreći... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Katastrofa. Drze se Ognjene, bice dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Grozna vest. Nadam se da će i Kuz i ostatali povređeni uspeti da se izvuku sa benignim posledicama. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Just now, Stondisha said: http://mondo.rs/a1203048/Sport/Kosarka/SOK-Ognjen-Kuzmic-tesko-povredjen-u-saobracajki.html Niko ne piše šta je s ostalim u nesreći... Dvojica lakse povredjena iz drugog auta, on i saputnik teze.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 1 minute ago, Stondisha said: http://mondo.rs/a1203048/Sport/Kosarka/SOK-Ognjen-Kuzmic-tesko-povredjen-u-saobracajki.html Niko ne piše šta je s ostalim u nesreći... 2 momka u BMW-u su lakše povrijeđeni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Држи се, Куз, све друго је небитно у овом моменту. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Grozna vest! Juce ono sa Mihom,jutros ovo..uzas. Svakako Kuzu i ostalim povredjenima zelim uspesan oporavak. Cekamo i zvanicno saopstenje kluba. Apelujem na kolege forumase da pisanje prilagode datom trenutku i da se ne ide u pravcu prepucavanja. Takodje - trazim od moderacije da izbrise Lakijev post i sve koji su usledili iza njega, ukljucujuci i moj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Najvažnije je da svi prođu sa što manjim posledicama. Na više mesta je potvrđeno da je Kuzmić prešao u suprotnu traku i izazvao nesreću. Nulta tolerancija u takvim slučajevima, nadam se da će snositi odgovornost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Ostali su, tako bar čujem, lakše povrijedjeni. Taj put Banjaluka Prijedor je inače jedan od narizičnijih puteva u BiH. Dobra cesta i baš se brzo vozi a nema uslova za brzu vožnju jer je ipak magistralni put. Ne poredim sa ovim slučajem jer nemam pojma a krajnje nije ni bitno ali baš često na toj dionici ima nesreća. Previše. Skoro sam tu izbjegao sa zenom i dvoje male djece da me lik u bijesnom autu udari prilikom njegovog bijesnog preticanja... U svakom slučaju samo da sve bude ok a za košarku o tom po tom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Било је саопштење клуба, потврђена је вест, речено је да ће саопштити сваку промену, уз молбу да се поштује приватност, стандардна форма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Grozna vest! Juce ono sa Mihom,jutros ovo..uzas. Svakako Kuzu i ostalim povredjenima zelim uspesan oporavak. Cekamo i zvanicno saopstenje kluba. Apelujem na kolege forumase da pisanje prilagode datom trenutku i da se ne ide u pravcu prepucavanja. Takodje - trazim od moderacije da izbrise Lakijev post i sve koji su usledili iza njega, ukljucujuci i moj. Izdato je saopštenje. http://www.kkcrvenazvezda.rs/saopstenje-kk-crvena-zvezda-mts-14-07-2019.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brigate BL Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Kuzmic je dovezen u UKC Banjaluka i stavljen u komu. Polomljene su mu vilice i uskoro ce biti transportovan Ljekari ne zele da daju jos izjave ni prognoze. Nezvanicno od sestara je van zivotne opasnosti ali ce se morati biti na posmatranju Momak koji je sa njim bio u autu je takodje tesko povrijedjen u drugom autu e bio nas bokser Drazan Janjanin i oni su prosli sa laksim povredama iako je auto smrskano. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts