CheshireCat Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Ova vrv najbolja, ali ima ih pregršt ----- 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Bio sam danas-godina-star kada sam saznao da Vangelis nije bend, nego solo kompozitor. Ripcina u svakom slucaju. Volim njegove stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Vangelis je bio genije za kompoziciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 On 5/19/2022 at 7:28 PM, Don Juan said: 😪 Prijatelj iz detinjstva koji je izbegao iz opkoljenog Sarajeva krajem 1992, doneo mi je kasetu sa ovom Vangelisovom temom. Secam se, slusali smo je i plakali oboje. Himna svih koji sanjaju....koji su na kolenima, porazeni, ali sa verom i nadom u srcu. Hvala Vangelisu za divnu muziku, RIP 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 1981. dok je komponovao muziku za Blejd Ranera. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 5 hours ago, Pletilja said: Prijatelj iz detinjstva koji je izbegao iz opkoljenog Sarajeva krajem 1992, doneo mi je kasetu sa ovom Vangelisovom temom. Secam se, slusali smo je i plakali oboje. Himna svih koji sanjaju....koji su na kolenima, porazeni, ali sa verom i nadom u srcu. Hvala Vangelisu za divnu muziku, RIP Još imam negde tu kasetu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Prijatelj iz detinjstva koji je izbegao iz opkoljenog Sarajeva krajem 1992, doneo mi je kasetu sa ovom Vangelisovom temom. Secam se, slusali smo je i plakali oboje. Himna svih koji sanjaju....koji su na kolenima, porazeni, ali sa verom i nadom u srcu. Hvala Vangelisu za divnu muziku, RIPRanije je, uvodni deo koncerta, pre nego se pojave ns bini i pogase se svetla, niške rok grupe Kerber, počinjao ovom temom. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 3 hours ago, erwin said: 1981. dok je komponovao muziku za Blejd Ranera. To je ujedno i najbolje što je iznedrio. RIP. Predivna Sean Young 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 (edited) Rip Andy Fletcher 😔 Mozda najmanje poznat clan benda a u stvari jako bitan. Edited May 26, 2022 by Gistro Bančo 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Jebem ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Au, kakav šok. Ne mogu da verujem, jebeno ne mogu da verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 R.I.P Vangelis. Kad sam cuo muziku iz filma Vatrene kocije, zadivio me je tada meni nepoznati instrumentalista kompozitor Vanglis. Majk Olfild je do njega, za mene bio pojam instrumentalne muzike u to vreme, osamdesetih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Proslo je tacno 9 godina DM koncerta na Uscu. Taj dan su me vratili u vreme u kojem nikada nisam bio, a za kojim nekako cudno imam nostalgiju, koja ne bi trebalo da postoji. Nije Endi bio ni tekstopisac ni pevac, ali jeste bio u bendu 42 godine i fakticki radio kao menadzer, PR, organizator, a moguce i da je bio osoba koja je svojevremeno pomirila Dejvida i Martina. Nadam se da je umro iznenada, da se nije mucio od nekih zla. I'm taking a ride, with my best friend... RIP. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Srcani udar. Umro u snu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Ode i Julee Cruise 😔 Baš me je rastužila ova vest. Sjajan vokal, kako je samo obojila Linčove filmove... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohumilo Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Abdul Wadud 1947-2022 Kakav način sviranja/korišćenja violončela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Preminuo je Kornelije Bata Kovač, sigurno jedan od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih kompozitora. Sarađivao je sa mnogim domaćim i stranim autorima, a jedno vreme je svirao u grupama kao što su Indeksi i Korni Grupa. Pesma Zlatni dan je jedna od najlepših domaćih pesama za koju je komponovao muziku, a njegova supruga napisala tekst. Ostajemo bez kvalitetnih muzičara. Počivaj u miru. Spoiler https://youtu.be/EMgIVMvx2SE 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Pocivaj u miru, Bato. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 1 minute ago, Don Juan said: Preminuo je Kornelije Bata Kovač, sigurno jedan od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih kompozitora. Sarađivao je sa mnogim domaćim i stranim autorima, a jedno vreme je svirao u grupama kao što su Indeksi i Korni Grupa. Pesma Zlatni dan je jedna od najlepših domaćih pesama za koju je komponovao muziku, a njegova supruga napisala tekst. Ostajemo bez kvalitetnih muzičara. Počivaj u miru. Hide contents https://youtu.be/EMgIVMvx2SE Jako dobar čovek bio, kao osoba, i kvalitetan muzičar i kompozitor iznad svega. Počivaj u miru Bato :(( 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Ode i dobri Ratko Polic, Bog dušu da mu prosti 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShomyOnyx Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Počivaj u miru Coolio 😞 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Ovo mi je bila himna jedno 10 godina 😥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 33 minutes ago, Romantik said: Ovo mi je bila himna jedno 10 godina 😥 Meni pre jedno 30..... Nisam nešto okrenut ka repu, ali Coolio je bio jedan od simbola moje generacije, posebno Gangsta Paradise.... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts