Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 06:50 PM Posted Saturday at 06:50 PM (edited) Bobinator dabl - dabl veceras 18 p 10 skokova 2 asistencija , utakmica u toku. Edited Saturday at 06:50 PM by Petkovic Miroslav97
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Payne je odlican igrac za EL. Samo ga koristiti kako treba
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Osam trojki Pejna dosad večeras. Svaki šut apsolutno rezonski. Vašington u fazonu "jebo te ko te doveo" 😁 2
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Juce Zvezda,danas Partizan.Demostracija sile.Ubedljive pobede.A onda dodje Evroliga..i ispodprosecne ekipe Makabija i Pariza pokazu i jednima i drugima gde su.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, liv7 said: Juce Zvezda,danas Partizan.Demostracija sile.Ubedljive pobede.A onda dodje Evroliga..i ispodprosecne ekipe Makabija i Pariza pokazu i jednima i drugima gde su. Dobro mi smo užas zivi, Alba nije bila tako loša, kkcz biće u 10 gotovo sig, e sad borba za top 6 će biti jebena ako na strani ne krenu da biju. 7 minutes ago, Del Piero said: Pavle Nikolic indeks 52 protiv Igokee. Vrhunski je igrao i na u20, odličan 4/3 tip igraca je dečko.
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 minutes ago, Tex_Willer said: Dobro mi smo užas zivi, Alba nije bila tako loša, kkcz biće u 10 gotovo sig, e sad borba za top 6 će biti jebena ako na strani ne krenu da biju. Vrhunski je igrao i na u20, odličan 4/3 tip igraca je dečko. ..Evo-nismo losi,najbolji smo,i Oklahoma ne bi pobedila ubedljivije Olimpiju i Split..
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sem zvezde ABA ne pratim preterano u ovom formatu tj ne pratim uopšte ali Nikolić mora igrati u reprezentaciji od februara. No brainer po meni. Čisto statistički je zaslužio poziv.
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, Del Piero said: Pavle Nikolic indeks 52 protiv Igokee. Dečko nije dobio poziv za kvalifikacije, al važno je da su Miškovi puleni tu.
Recommended Posts