Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, MrTwister said: Jes se omatorilo al nije stvarno toliko da se otislo u bumerizam da kad neko odradi neki dobar potez/highlight da kazem e u moje vrijeme taj i taj je to odradio bolje, ili kako sam ja jednom ovako zakucao no da mi meniskus ne ode ko zna dje bi sad bio. 😄 Ovo je vise bilo da vec unaprijed znas sto ce da se desi prije nego li i lopta dodje do njega. Nije u pitanju taj bumerizam nego činjenica da gledaš već 10, 20, 30. sezonu nečega i u jednom trenutku ti interesovanje popusti ili se desi to da znaš šta će biti, jer si taj obrazac video xyz puta. Životna faza, jednostavno. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Stvar je afiniteta. Ima ljudi koji preziru Barcokasovu košarku, ali meni se sviđa posebno kad igraju dobro, kako je tu sve proračunato i savršeno taktički postavljeno. Usudio bih se da kažem, za klasu taktički bolje nego bilo koja NBA ekipa. E sad jbga, indivdualni kvalitet i talenat ne može nikakvom taktičkom šemom da se nadoknadi. Mada ja sam čudan - ja volim i Oly da gledam, a volim da gledam i Pariz i Valensiju, naročito ove druge. Upravo ta raznolikost taktičkih postavki i stilova mi je glavni forte EL, u NBA svi pokušavaju da igraju isto, u zavisnosti šta je trendy u tom momentu tj koje ekipe su uspešne pa nameću svoj stil ostalima. Ne zanima me da li ekipe u proseku imaju 29, 22 ili 38 godina, zanima me proizvod na terenu. U NBA regularci i dalje ima masa igrača koja igra kao da im je odstranjen mozak, apsolutno nerazlikovanje dobrog od lošeg šuta, naročito mlađi prednjače u tome. Ne postoji veća razlika u okviru istog sporta između NBA regularne sezone i NBA playoffa. Ovo prvo me sve više smara, a ovo drugo bih gledao svaki sekund svake utakmice da mogu. Najsmaračkija ekipa za gledanje u EL mi je Monako, a za njima Fener i Barsa. 5
robespierre Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma super je što su oni taktički obučeni, al' što kaže Majk Tajson, pesnica u bradu i sva taktika pada u vodu. Vezenkov koji je MPV EL i utrpa Zvezdi k'o od šale 30p u toj NBA regularci nije mogao da pogleda ka košu jbt, bukvalno minus igrač na terenu.
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Radi zanimljivosti, meni će biti baš super kad se Makabi i Hapoel vrate u Izrael, fali EL te eksplozivnosti i jače emocije. Samo da se Hamas ne postara za ovo 2
NikadProtivKaline Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) jel ima neki epilog decima zelimir telenovele? da ne pitam sad tamo, kontam da su jumpy Edited 40 minutes ago by NikadProtivKaline 1
JPM Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Danas će da se zna. Imaš prenos na mondo... iz minuta u minut 🙂
NikadProtivKaline Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago ako je zelimir pristao na sastanak to onda zvuci kao reseno kad je neopozivo onda je neopozivo a ovo deluje da nije cim je seo za sto ne znam sta da mislim o tome mozda i jeste deo neke planirane sok terapije, ili mozda kao opravdanje za neke poteze koji slede 1
MrTwister Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: Kakve veze ima Morača i EL? 🙂 Prisustvovao sam sinoc oducavanju od kosarke reprezentacije CG od nekih tipova iz Portugala dje ti da sad reces da znas pola tih dje igraju tesko bi nasao nekog da to povjeruje 😄 Stvar je tako izgledala da su ovi ocekivali da ce Portugalci sami da se sklone i da ovi po defaultu dobiju bez da i ruku podignu a kamoli nesto odbrane da se odigra, dok je napad nekako izgledao jos gore. Stoga me inspirisa ova prica o igracima kojima je nesto po defaultu dato bez obzira sto odavno vise ne pripadaju tom levelu i ne pase im ta neka arogancija da su nesto posebno bez da to na terenu dokazuju iznova i iznova. 1 hour ago, Chaos Is Me said: Stvar je afiniteta. Ima ljudi koji preziru Barcokasovu košarku, ali meni se sviđa posebno kad igraju dobro, kako je tu sve proračunato i savršeno taktički postavljeno. Usudio bih se da kažem, za klasu taktički bolje nego bilo koja NBA ekipa. E sad jbga, indivdualni kvalitet i talenat ne može nikakvom taktičkom šemom da se nadoknadi. Mada ja sam čudan - ja volim i Oly da gledam, a volim da gledam i Pariz i Valensiju, naročito ove druge. Upravo ta raznolikost taktičkih postavki i stilova mi je glavni forte EL, u NBA svi pokušavaju da igraju isto, u zavisnosti šta je trendy u tom momentu tj koje ekipe su uspešne pa nameću svoj stil ostalima. Ne zanima me da li ekipe u proseku imaju 29, 22 ili 38 godina, zanima me proizvod na terenu. U NBA regularci i dalje ima masa igrača koja igra kao da im je odstranjen mozak, apsolutno nerazlikovanje dobrog od lošeg šuta, naročito mlađi prednjače u tome. Ne postoji veća razlika u okviru istog sporta između NBA regularne sezone i NBA playoffa. Ovo prvo me sve više smara, a ovo drugo bih gledao svaki sekund svake utakmice da mogu. Najsmaračkija ekipa za gledanje u EL mi je Monako, a za njima Fener i Barsa. Meni je Barcokasova kosarka isto sexy i ljudi koji znaju da to izvedu i godinama su tu zajedno igraju i kapiraju kako da kreiraju odredjene situacije i missmatcheve na terenu kad god se odredjeni tip odbrane stavi pred njih. U sustini skill finesse basket koji kad sljaka dobro je poezija za gledati. Moj problem je taj reverting to mean, kad te stvari odjednom ne prolaze, lopta ne ulazi iako se sve odradi kako treba, ide se u onaj stari Olimpijakos mode dje te biju nemilice sa random rukometasima dok ne izgubis dovoljno lopti da se ovi vrate iz poena iz tranzicije ili u zadnje vrijeme sa linije za bacanja. Mislim da je ovaj zadnji mec vs Zvezde svojevrsni kuriozitet da ekipa vs njih u 4/4 nije usla u bonus prebrzo i dozvolila jedno 15 bacanja tu 😄
Урош19 Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 15 hours ago, DameTime said: Oko 3 am 😅 Jednim okom pratim Denver drugim Goldijevu analizu 3
JPM Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 9 minutes ago, MrTwister said: Prisustvovao sam sinoc oducavanju od kosarke reprezentacije CG od nekih tipova iz Portugala dje ti da sad reces da znas pola tih dje igraju tesko bi nasao nekog da to povjeruje 😄 Mi sinoć zamalo isto tako da prođemo protiv Švajcaraca. Ti prozori FIBA su nefer, i zapravo favorizuju slabe reprezentacije, jer kod njih niko ne odsustvuje jer niko ne igra NBA ili Evroligu, a uigrani maksimalno. I onda se to jasno vidi kada ove "jače" ekipe dođu u trećem sastavu potpuno neuigrani.
McLeod Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 1 hour ago, robespierre said: Ma super je što su oni taktički obučeni, al' što kaže Majk Tajson, pesnica u bradu i sva taktika pada u vodu. Vezenkov koji je MPV EL i utrpa Zvezdi k'o od šale 30p u toj NBA regularci nije mogao da pogleda ka košu jbt, bukvalno minus igrač na terenu. Ja odem gledam KLS uzivo, bolji dozivljaj od 90% NBA regularnih utakmica. Ako nesto upropascuje ovaj sport, to je NBA regularna sezona. Ne postoji razlog da gledas, izuzev ako se kladis pa navijas da ti igraci udju u plus ili zbog fantazija. Gledas hajlajte Jokica i jos par igraca i dosta ti je. Pa recimo ova Oklahoma koja je tako konceptualno ustrojena ce da bude bolja u regularci od bilo kog tima u istoriji osim Dzordanovih Bulsa i prajm GSWa. Koji Seltiksi, koji LAL, koji bakraci, zato sto jedini igraju timski ozbiljno i odbranu u regularci. A garantujem da nece biti ni blizu istorijski tim po prstenovima kad se podvuce crta. Kad gledam kosarku hocu da vidim timsku igru koja se igra na prvom mestu glavom, postovanje saigraca, akcije i minijature. U NBA svako sa kreditom danas moze da sutne 20 i kusur lopti da nadribla i uzima ocajne suteve celu utakmicu, igra sam. Sta ima tu da gledas.
Recommended Posts