propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Makabi, Efes i Partizan bez trenera. Janis,Zoc i Trinikjeri slobodni. Biće tu nekih rokada verovatno.
Chaos Is Me Posted 50 minutes ago Author Posted 50 minutes ago Željko nema šanse da će preuzeti nekog ove sezone, ubeđen sam u to. Možda na leto. 4
NMX Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Željko je ili odmah preuzimao ekipu, na kraju sezone (Huventud i Real) ili nakon godinu dana. Godinu dana posle PAO pre Fenera. Godinu dana pre KKP posle Fenera. Nema šanse da će uzeti nekoga do kraja sezone, posebno ne ove ekipe osakaćene povredama. Ako bih morao da se kladim koja će biti sledeća destinacija (a uveren sam da će je biti, Željko nije otišao u penziju) - to je Armani.
kendrick duckworth Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Verujem da će pažljivo izabrati sledeći projekat - ističu mi se ambiciozniji Makabi i eventualno povratnički CSKA.
Bruda Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 6 minutes ago, NMX said: to je Armani Mislim da će Armani da zadrži Poetu sigurno, on je kao prvi trener Breše prošle sezone došao da bude pomoćni Mesini jer se znalo da će ga kad-tad naslediti. Jedino ako se desi neki epski kolaps mada čisto sumnjam.
Kooineeperk Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Nije Zeljko zavrsio trenersku karijeru to je sigurno. U Grcku sigurno nece jer ce Ataman jos biti tamo (PAO), a svakako nece u OLY (niti vidim da ce "braca" zavrsiti sa Barcokasom). Ni u Tursku se nece vracati jer bi isao samo u Fener a tamo je mesto zakucano, bez obzira sto bi Efes bila ok destinacija. Izrael - sta znam, da se suprotstavlja Itudisu, mada je pitanje da li ce i Itudis tamo ostati ako onaj ludak iz Hapoela ne bude zadovoljan rezultatima... Osim mozda Armanija ja njega vidim u Spaniji, iako sada nema nekih naznaka da ce tamo biti mesta.
BattleBender Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Ako nastavlja karijeru to ce biti verovatno Real. Sto mi i ima najvise smisla.
Recommended Posts