Jump to content

Recommended Posts

Posted

Željko je ili odmah preuzimao ekipu, na kraju sezone (Huventud i Real) ili nakon godinu dana. Godinu dana posle PAO pre Fenera. Godinu dana pre KKP posle Fenera. 

Nema šanse da će uzeti nekoga do kraja sezone, posebno ne ove ekipe osakaćene povredama.

Ako bih morao da se kladim koja će biti sledeća destinacija (a uveren sam da će je biti, Željko nije otišao u penziju) - to je Armani. 

Posted
6 minutes ago, NMX said:

to je Armani

Mislim da će Armani da zadrži Poetu sigurno, on je kao prvi trener Breše prošle sezone došao da bude pomoćni Mesini jer se znalo da će ga kad-tad naslediti.

Jedino ako se desi neki epski kolaps mada čisto sumnjam.

Posted

Nije Zeljko zavrsio trenersku karijeru to je sigurno. 

U Grcku sigurno nece jer ce Ataman jos biti tamo (PAO), a svakako nece u OLY (niti vidim da ce "braca" zavrsiti sa Barcokasom). Ni u Tursku se nece vracati jer bi isao samo u Fener a tamo je mesto zakucano, bez obzira sto bi Efes bila ok destinacija.

Izrael - sta znam, da se suprotstavlja Itudisu, mada je pitanje da li ce i Itudis tamo ostati ako onaj ludak iz Hapoela ne bude zadovoljan rezultatima... 

Osim mozda Armanija ja njega vidim u Spaniji, iako sada nema nekih naznaka da ce tamo biti mesta.